Problemy so sexom po pôrode

anahaha
8. mar 2023

Ahojte... Je mi to az trápne pisat . S priateľom sme vyše roka mame spolu dcérku 4 mesačnú . na začiatku sme mali sex aj 3-4 x za deň a skoro stále .. Lenže jak som otehotnela moc sa mu do toho nechcelo (co ako tak chapem) no ale po pôrode je to este horšie... Som rada ak to robíme raz do týždňa , je pravda ze som pribrala po porode ale neviem ci je to hlavny dovod :/ rozprávať sa o tom nechce , urqzi sa ked začnem o tom tému ... Co mam robit ? Prosim pomôžte mi . milujem ho a nechcem ho stratiť ale toto je problem.. Sex potrebujem ako kazdy clovek ale s nim je to ťažké ......

2712
8. mar 2023

@anahaha madmonq.gg/duklock Pomoze urcite 😉

martinmmartin
8. mar 2023

Tazko sa to pise ale mate zalozene na klasicke peklicko. Zmamickovatela si sa co je sice prirodzene ake sexi to nieje.
A ked nebudete davat bacha tak mozno partner vymysli ze vlastne dieta mu ukradlo super sexi kocku ktoru mu zavidelo cele okolie... tazku cestu mate

andrea_82
9. mar 2023

je jasné, že nemôžete večne fungovať systémom sex 3-4 x za den a skoro stále. Už ste rodičia, priority by ste mali mať trochu iné. Veď sex 1 x za týždeň pri 4-mesačnom dieťati podľa mňa nie je zlá frekvencia.

maranta_leuconeura
9. mar 2023

@anahaha chyba bola otehotniet na prvom rande. Ale zjavne stalo sa. Ak to chcete teraz udrzat ,,ako rodina", nic ine ako komunikacia vas nezachrani.

floki1994
9. mar 2023

@anahaha vsak a ty si myslis ze keby sa nepritrafilo dieta tak doteraz by ste ten sex mavali tak extra casto 3-4krat denne? Ved je prirodzene ze to casom opadne a sex byva menej 🙂 mate 4 mesacne dieta takze aj to 1krat tyzdenne je dost ..trosku upratat teraz priority ...ano sex je vo vztahu dolezity ale nie je to ta najpodstatnejsia vec..ked neviete komunikovat to by som brala ako vacsi problem 🙂

animus
9. mar 2023

@anahaha tehotenstvo 9 mesiacov, malá má štyri to máme 13 mesiacov takže z toho mi vychádza že ste sa stretli, 3-4x ťa pretiahol (asi hneď na prvom stretku) a ostala si tehotná, viac ste spolu nespali lebo on nechcel zato že si otehotnela 😂😂 keď toto nie je vymyslené tak ja to už vzdávam s touto civilizáciou 😂😂

sergejj
9. mar 2023

@andrea_82 no nieje to zla frekvencia, ale rozhodne ani dobra. 😀 ked sa chce aspon kazdy druhy den sa da polhodina najst 🤫😇

lauriik
9. mar 2023

Prosim ta to kolko ste mali ten sex 3-4x denne, prvy mesiac? Lebo potom uz si podla prepoctov bola tehotna. Podla mna 1x za tyzden je malo. Ale neviem ci nebude chyba, ze ste do toho hned tak hupli 🤦🏼‍♀️

kubkovamama
9. mar 2023

@anahaha chyba je v tom otehotnieť hneď na začiatku.Vobec sa nepoznate sa,chlap nemal šancu zvyknúť si na teba ako na ženu,spoločný život,nie ešte na brucho,prejavy tehotenstva,pôrod a všetko s tým spoločné.Ak to nie je zlý chlap,skúšam sa vžiť do toho aké má asi pocity.Zufalstvo,pocit,že jeho život je úplne inde,kto si ty apod?Zatiaľ aspoň nezdrhol,ale môže sa stať.Ak má charakter,zostane a prijme zodpovednosť,ty mu ale musíš pomôcť,tebe nevadí,že tiež ho asi vôbec nepoznáš v bežnom živote ako keby ste spolu chodili rok,dva?To nie je o sexe,toto čo máte je o niečom úplne inom

kiki68
9. mar 2023

Daj da dokopy cvicenim, dietou, proste vymakaj tie kila naspat. To nie je taky problem. Dolezite je to, ci on nema nejaky zasek, ze Ta vnima prilis ako mamu a nie partnerku. Lebo niektori muzi s tym maju problem . Tak drzim palce .

monika_mt
9. mar 2023

@martinmmartin Preboha, co znamena "zmamickovatela si sa"??? Ved maju male 4 mesacne babatko! Tak hadam je teraz ono priorita, a ano, ona je teraz matkou a musi sa venovat najma dietatku, je prirodzene ze takto kratko po porode partner ide bokom a matka sa venuje najma babatku. A ze ma kila navyse po porode, ved a ktora zena ich nema? Predsa telo priberalo 9 mesiacov, tak isto sa tie kila nestratia v priebehu par tyzdnov, ale postupne budu odchadzat ako sa telo bude regenerovat. A co sa tyka partnera, tak asi je aj on zaskoceny z tychto zivotnych zmien, mozno tie unaveny zo starostlivosti o babatko, tak ta frekvencia stykov sa uplne prirodzene znizuje. Nemozete mat styk stale 3-4x do dna popri malom dietatku a starostlivosti o neho, to sa jednoducho neda. Casom sa to urcite upravi, ale ocakavat ze budem zit tak isto ako som zila predtym nez som mala dieta, to nie je dobre ocakavanie. Zivot sa vam prichodom dietata zmenil a musite sa s tym naucit zit.

majlo1234
9. mar 2023

@martinmmartin toto by som akceptovala od nejakej super mamky, co porodila, na kopec energie, aj cez soankovu deprivaciu taha celu domacnost, starostlivost o seba aj o dieta a k tomu aj dava s usmevom na poziadanie vsetko, co partner vyzaduje. Od takej by som si povedala, ze do prcic, asi sa to naozaj da. Ale ked to napise muz, nehnevaj sa😄ale nevies o com hovoris, ani trochu. A to som bola z tych, co si mysleli ze sa porodom nic nezmeni😄pici, ako som sa mylila

martinmmartin
9. mar 2023

@majlo1234 Ja nehovorim ze robi nieco zle. Cisto popisujem neprikraslenu realitu. Autorka sa pyta preco tak odpoved je preto. Bez emocii , cista realita. Nieje to ani lepsi stav ani horsi ,proste iny, lebo zivot ma svoje plynutie a v kzdej faze sa deju zmeny
A ziadna nova faza zivota nebude taka ako ta pred tym. Je to proste prirodzeny vyvoj a ten sa bud akceptuje alebo bude mat clovek celozivotne peklicko

majlo1234
9. mar 2023

@martinmmartin tomu rozumiem, len ta veta, ked nebudete davat bacha… sak jemu som to decko porodila…okrem toho, ze aj sebe. Ale zatial ci muzom sa navonok zmeni velmi malo, zena ma cely zivot, hormony, vsetko naruby. A este aby davala bacha, ci muz nebude vymyslat🤯 neviem, ci jw to vychovou, povahou alebo cim, ze su niektori chlapi takito chrunovia len par mesiacov po porode

foterlotor
10. mar 2023

Sex aj cez tehotenstvo je normalna vec ale tak asi sa to nemusi pacit kazdemu uznavam. Ale ze po tehotenstve odmieta sex? podla mna to bude tym ze si pribrala. Samozrejme zalezi kolko. Ked vidim niektore mamicky, ktore su nechutne rozkysnute ako cesto, tiez by som odmietal.

apolka77
11. mar 2023

Pozri, skús si dávať trochu pozor na stravu myslím príjem sladkosti, mastné atď...žiadna diéta len menej somarin a viac zeleniny plus dlhé prechádzky s malou a kilá pôjdu dole samé. Ja popri kojeni som chudla asi najľahšie a jasne starostlivosť o bábätko, domácnosť tiež ...sustred sa skôr na svoju pohodu aby si bola sama so sebou spokojná.
Keď sa začneš o seba viac starať aj partner si to všimne...ale rob to viac pre seba . Lebo akonáhle sa nechytí na udicku budeš v ešte väčšej depke.
Chyba bola, po krátkej známosti keď ste sa vôbec nepoznali hneď otehotnieť. Praktický ste úplne pre seba nový ešte sa len spoznávate. Vášeň , zamilovanie tehotenstvom opadlo musíte začať skladať základy vášho vzťahu. Spoznať sa a byť si oporou. Ste v Tom spolu. Chlapec sa asi zľakol zodpovednosti ...je to celkom prirodzene chcel si len užívať a bum zrazu má rodinu, treba ju živiť,,niekde bývať...má strach..chlapom treba skôr pomôcť je to nespravodlivé alé v tomto sú ako malé deti . Nás žien sa nikto nepýta či sme pripravené...sme oveľa silnejšie ako oni a to ti vravím už stará korytnačka 😁 ...
Teraz hlavne sa snaž postaviť základy vášho vzťahu a nejak jemne navigovať chalana aby mal pocit že stále zostal chlapom , že mu veris.,.atď...musíš byť viac prefikana aby .
A prosím ťa dávaj pozor aby si znova neotehotnela.
Lebo jediný kto si to zas zlizne budeš ty.