Muž nechce sex tak často ako by som to ja potrebovala

5. feb 2023

Ahojte, s priateľom (ja 21, on 26 máme 1 dieťatko (4 mesiace). Nie sme spolu dlho, malý sa nám, ako sa povie, pošťastil. Zo začiatku sme spolu spávali skoro každý deň, niekedy aj 3x za deň. Ja by som aj teraz chcela sex aj každý deň, ale priateĺovi stačí tak 1x za tyzden, niekedy 1x za 2 tyzdne a niekedy cakam aj mesiac. Od porodu to tak je. Skúšala som sa o tom rozorávat, fakt vsetko som skusala... ale on proste to nechce, nepotrebuje, stale ma odmieta. Citim sa byt škaredá a nepritazliva. Normalne rozmyslam ze si najdem milenca 🤣. Akoze chapem ze pri malom je clovek obcas unaveny, alebo chce pokoj, ale aspon 3x do tyzdňa by som to fakt potrebovala. No je to nemožné. Máte to niekto podobne? Čo sa s tým da robiť?

anjelicek26
5. feb 2023

Uprimne pri 4 mesacnom babatku doma je unaveny, ja sa ti cudujem (obdivujem), ze mas tolko energie... Nie si skareda, ani nepritazliva, ani nepotrebujes milenca... chce to trochu casu...na tu dobu si kup hracky, spravte si aspon raz v tyzdni den sami pre seba a odvezte maleho k starkym na par hodin... a proste si uzite ten pokoj a jeden druheho... ber to prosim ako docasny stav...ono sa to zrovna...

drbig5
6. feb 2023

Nieco mu na tebe vadi podla mna. Ziadna unava ani nic podobne. Ale hanbi sa ti to povedat. Kludna napis spravu.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexka89
6. feb 2023

Tak pri jednom dieťati je to dosť málo 1x za 2tysdne ....a ešte keď je také malé že skoro stále spinká....čo sa dakedy neohodla aj cez deň ..nemusíte čakať do večera keď sa dieťa zobudí a nedá pokoja....neviem ako prečo ťa tak partner odmieta ...možno nemá rád niekoho ďalšieho v miestnosti(dieťa myslím)....alebo nebol náhodou pri pôrode a videl všetko ako to prebiehalo a zhnusilo sa muto?(sú aj taký chlapi).

nevenka
6. feb 2023

Hm...no ano, lebo "od porodu je to takto", to fakt, lebo sexovat sa da hned ako dieta vylezie na svet a rovno 3x denne 🙃😅. Neverim, ze zena pri 4 mesacnom dietati nema ine starosti, len mysliet na to, ze nema tolko sexu, ako by chcela 🤣🤣🤣.
Ved minimalne 6 tyzdnov treba, nech sa zena zahoji. Takze takto "horsie" to je nejake 2 mesiace plus minus, ak je tento prispevok pravda, co pochybujem 🙂.
A su rizioove tehotenstva, kde sex neprichadza do uvahy celych 9 mesiacov, plus 6 tyzdnov po porode. Minimalne. Tak...🤔😛

sense
6. feb 2023

Zrejme nechce aby sa hneď pošťastilo aj druhé... Keďže živiť seba alebo ďalšie 3 "krky" je dost

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
foterlotor
6. feb 2023

Je to zvlastne... pre mna nepochopitelne. Bud sa mu nepacis, alebo ma inu. Inac nemam vysvetlenie. Zdravy chlap nemoze mat problem aj kazdy den.

autor
9. feb 2023

@anjelicek26 malý je fakt dobré dieťatko, dá sa to pri ňom, super sa vyspím, vie sa sám vyzabávať aj hodinu pri hrkalkách a pod. Možno za to mám čas a energiu to riešiť....

autor
9. feb 2023

@athom prečo by som si mala robiť srandu?

autor
9. feb 2023

@nevenka my sme mali prvý sex po 4 týždňoch, pretože som už bola ok, potom nebol sex asi 1 mesiac, potom každé 2 týždne cca. A aj keď má malý len 4 mesiace dá sa myslieť na sex, pretože mi chýba zblíženie sa a prejavovanie lásky týmto spôsobom, niekedy sa chcem cítiť aj ako pekná žena, nie len ako matka, čo je na tom zlé?

autor
9. feb 2023

@alexka89 áno bol pri pôrode... možno je to tým...

mamkalentedkova
9. feb 2023

Možno je to tým,že bol pri pôrode ..neviem,či berieš nejakú antikoncepciu .či sa chránis nejako pred ďalším náhodným tehotenstvom,lebo aj to môže byť problém,že sa boji ,aby sa vám znova nejak nepostastilo ďalšie dieťa a verím,že na to sa ešte vôbec necíti.Najlepsie je otvorené sa o Tom porozprávať a zistiť ,kde je problém a spoločne ho riešiť .

apolka77
11. mar 2023

Mne sa ex priznal po 20 rokoch že byť pri pôrode nebolo dobré rozhodnutie nejak si to vtedy nechcel pripustiť resp.byt zbabelý v mojich očiach ale vraj je to trauma pre chlapov...po všetkých rokoch odzitych si tiež myslím že táto moderná záležitosť nie je pre každého a väčšina chlapov z toho zážitku sa obrazne povedané poserie. Aj keď to nepriznajú ...takže aj toto môže byť problém. Niečo v podvedomí...
Zároveň ste obidvaja mladí dosť a má strach ako zvládne rolu otca, manžela , kamaráta aj milenca..je to určite aj strach pred zodpovednosťou a možno sa vyhýba sexu aby si znovu neotehotnela tak toto si vyriešte.
Niekedy to chce čas , väčšinou zrelosť a dospieť ..skúste sa veľa smiať a tráviť čas to začne lámať lady..veľa šťastia.

basska_b
11. mar 2023

Hmm, asi moc neporadim, ale sucitim... verim, ze pises 100% zo srdca. On ten sex. zivot sa po porode zmenil o 180°. Je tazke sa vyladit jeden na druheho. Unava, dojcenie, prolaktin, aj ta trauma z porodu, jazva po nastrihu, zmeny na tele zeny (brusko, kila navyse) ci strach, ze sa dieta "v najlepsom" zobudi... vselico do toho vstupuje. Do chlapovej hlavy my zeny nevlezieme, musi ti to otvorene povedat, co mu vadi... ty si nespokojna a ktovie, mozno ani on neni uplne spokojny s tym, ako to je. Moj muz vravi, ze sex je lepidlo vztahu a tiez to tak citim...