Problémy s mužom

23. jan 2023

Ahojte, mám taký problém s mužom. Totižto, mam 170cm a 52kg. Nedávno som po dlhšej dobe (1r od pôrodu) pribrala 1,5 kg

Ja som.to ani nejak neriešila ale muž začala mat poznámky ze hej mam väčší zadok a aj brucho... Minule počas predohry mi stlačil stehno ,,špek,, a zahlásil ze,,kedy toto schudnem?! Sex som ukončila lebo sa ma dotkol aj ked ptm tvrdil ze si robil srandu.. este sam bol urazený ze nepokračujeme ..

Ono by to možno bolo ok, lenže problém je ,zeja som trpela roky poruchou príjmu potravy,nala som anorexiu aj bulimiu a úspešne po pôrode prvom som sa z toho dostala, začala som.nibu etapu, som zdravá a jedlo neriešim. Ale tieto poznámky muza sa ma dotýkajú a začínam si uvedomovať ze ma začína to kilo a pol trápiť... On o mojej PPP vie... A on sam ma nadváhu paradoxné. Nechápem ci si neuvedomuje čo tým mne môže spôsobovať.. alebo len preháňam? Aj vasi muži du takí?

Uz som mu veľa krát hovorila že nech si to nechá pre seba, že mi to nerobí dobre ( niesom tučná a nemam nadváhu takže zbytočne trápne poznámky od neho) no on si ide stále svoje. .

kvetinka75
23. jan 2023

no ťažko sa mi verí, že si 1,5 kg navyše muž všimol. Ak to nie je vymyslená téma. Ak tam nie je preklep. Neviem akú máš konštrukciu tela ale pri tvojej výške nadváhu mať nemôžeš. A tvoj muž ako vyzerá? Šplechla by som mu tiež niečo do tváre alebo povedala, že čo vadí jemu, paradoxne, priťahuje iných. A nie, nemá také poznámky môj muž, pretože vie, že u mňa by stým nepochodil.

modrykolibrik
23. jan 2023

Nie. Moj partner má miluje aká som a to nie som najchudsia ale on je spokojný ze ma ma za co chytiť. Vážila som 50 kíl a pribrala som na 72

saskia_98
23. jan 2023

Keby mi toto chlap povedal, by som mu len odpovedala že keď bude vyzerať ako Brad Pitt, potom môže mať hlúpe reči. A ďalej to ani neriešila. 🙂

nique
23. jan 2023

Mam 169cm, 68kg a citim sa najlepsie v zivote. Pred detmi som mavala 58kg. Bola som stihla, ale riedsie vlasy, lamave nechty. Teraz som krv a mlieko a neskutocne sa mi to paci. Aj mojmu muzovi. Takze podla mna mas manzela blbca. On je fyzicky dokonaly? Ak ano, tak potom to chapem. Blbec je ale stale.

autor
23. jan 2023

@kvetinka75 ano 1,5 kg !

No prestala som cvičiť tak som asi ,,ochabla,, určite si noc nemohol nejak všimnúť,ja nvm ... Ja teda si neprídem pribrata ale jeho poznámky mi vadia...

Vždy mu na ti netaktne odpoviem ze ,, a ty si tučný ,tak sa pozri na seba...,, Aon sa tomu zasmeje..

Ma nadvahu , akože žiadny sexos... Viem ze ma z toho komplex tak neviem ci si to nekompenzuje na mne

autor
23. jan 2023

@nique nie,ma nadváhu...a celkom viditeľnú.

Ja sa takto cítim fajn,som po dvoch deťoch ,na pôvodnej váhe ako pred nimi,twda počas PPP som mala aj pod 40...

viky173
23. jan 2023

S tou Tvojou vyskou musis byt chuducka. Ja som mavala tych 53 - 54kg pri vyske 160 a vobec som nevyzerala, ze by som potrebovala chudnut.

kvetinka75
23. jan 2023

autorka - popracuj na sebe - na svojom sebavedomí a pošli ho s tým kade ľahšie. Ľudia si k tebe toľko dovolia, kam až ty im dovolíš zájsť. Podľa mňa si reiši svoje komplexy. Ale ty nie si povinná to znášať. Nech si ich vybíja inde - práca, psycholog , šport a pod.

laurita285
23. jan 2023

Hlupák, svoje komplexy rieši na tebe :D

monro
23. jan 2023

Je mi to ľúto. Je necitlivý, najmä keď má vedomosť o Tvojej minulosti s poruchou.

angelous1991
23. jan 2023

Chytila by som ho počas predohry za pindura a opýtala sa ze kedy toto podrastie 😄😃😃😄😃😃 je to chuj … chlap čo takto hovorí žene ktorá hodila do risku svoje telo aby priviedla na svet dieťatko je chudák …. Prvotriedny …. Čo by robil potom keby ma ženu ako ja čo som mala 98 kil ? A môj chlap mi NIKDY nepovedal ze som tučná ,,, musím si ho vážiť aký je super ….

divokykonik
23. jan 2023

Ja mám pocit, že takéto blbé reči majú najviac tí chlapi, čo by sami mali so sebou niečo robiť. Ja mám muža čo chodí 8 rokov do posilky, ale v živote mi nevytkol to, že som viacmenej špekoun. Proste je rád, ak so sebou chcem niečo robiť, ale v živote by mi nepovedal kedy konečne schudnem. Skús ho aj ty trošku poškádlit, že kedy začne chodiť do posilky napríklad. Možno si uvedomí, že asi bol netaktný.

autor
23. jan 2023

@angelous1991 povedal ze to by neprežil, ked vždy vidi nejakú vasciu ženu,povie mi ze je šťastný ze som taka aka som,ze on by sa somnou asi rozviedol keby som väčšia... ( Úplne prízemné rozmýšľanie, keďže sam ma nadváhu)

Ja aj rada športujem atď.. milujem pohyb, po dvoch deckach si prídem dost fit.. takže neviem o co mu ide.. no trápi sa to uz

A zas ked som cvičila intenzívne a bola som dosť vyšportovaná,mal reci ze si mam nájsť lepšieho, športovca lebo sa k sebe nehodíme..

autor
23. jan 2023

@divokykonik na moju otázku že kedy uz začne cvičiť ( ide o zdravie,ma zly životný štýl) tak mi odpovie ze sak chce.. ale je lenivý. On si uvedomuje ze ma nadváhu a nezapne si rifle. No nic nerobí stým.na jar chcem aby sme spolu začali uz športovať.. dúfam že prestane stymi poznámkami potom

konikkon
23. jan 2023

Čo ti môžeme poradiť? Máš doma ch*ja. Ale ak by sa ku mne choval nejaký chlap takto, strašne by som ho vedela na oplátku ponížiť, že by bol úplne maličký.

sherynkamalinka
23. jan 2023

proste on ma problem sam so sebou a so svojim sebavedomim a nie s tebou. Skor ziarli na to, ako vyzeras, ze si proste fit a on tucko.
Ked ti este raz tak povie, len sucho odpovedz Nezávid, dvihni zadok a chod cvicit a neprezieraj sa. Aj ked sa na tom zasmeje, akoze sa ho to netyka, ver ze ho to zerie a velmi rychlo s tymi recami prestane. Hlavne mu musis ukazat ze si nad vecou a spokojna sama so sebou. Lebo pri tej vyske a vahe by sme boli spokojne asi vsetky, keby sme mali to stastie :D

hradnapani
23. jan 2023

problem ma on hlavne. Ty mas taku vahu, ze kludne mozes este nabrat a bude to stale v norme. Ale teda cudujem sa ti, ze dokazes zit s muzom, ktory ti otvorene povie, ze by sa rozviedol, ak by si bola vacsia (v jeho ponimani to budu asi plus 3 kila navyse). Mne by sa asi dvihal zaludok lahnut si vedla neho. Ale tak, ty vies...

autor
23. jan 2023

@sherynkamalinka asi to tak bude. Ďakujem 🙂
@hradnapani no mame deti a inak je fajn.. len tieto sprpsteny reči...

Ked som bola tehotná nehovoril mi nič,az po pôrode ked som.schudla tak mi hovorí ze uz v živote nechce aby som bola tehotná, ze som bola obrovská veľryba... Takže tak. Ale akože v rámci jeho srandy

januska12323
23. jan 2023

Nevidel by ma vyzlečenú kým sám neschudne. A keby mal reči tak by som sa opýtala prečo chce so mnou spať keď sa mu nepáčim.

osky
23. jan 2023

To co mas za hlupaka?
1,5 kg si normalny chlap ani nevsimne...
A inteligentny chlap poznamky o tomto nebude mat pri sexe...
No,by zvädol ako lalia,keby mi nieco take zahlasi,niezeby Sa cudoval,ze nepokracujeme ..

A teda,ak vie ake si mala problemy,toto by s tebou nemal riesit nikdy.
Mozes do toho znovu spadnut.
On ma pri tebe stat ,podporit ta.
A hlsvne-on ma nadvahu houby s tym robi s teba bude buzerovat???
Prosim ta,co to za individum?

7miriam77
23. jan 2023

Ja mam 172 cm a 61 kg a vravia mi, ze som chudá, tak ty musis byť stihla ako laň. Vsimnut si kilo a pol naviac...tak to si neviem predstaviť, ze ako. No v kazdom pripade sa zachoval ako blbec. Sadla by som si s nim a opytala sa o co mu vlastne ide.

tiezjedna
23. jan 2023

svoj komplex si lieči na tebe...blbec, by som mu vynadala jak svini do koryta🙄

54tinka54
23. jan 2023

Tak podľa mňa reálne si nik nemá šancu všimnúť 1,5kg naviac. Je to asi tým že si prestala cvičiť, tak rýpe. Ale na to že vie, že si mala poruchu príjmu potravy a takto si ťa “doberá”, je od neho veľmi hlúpe! Chodí po veľmi tenkom ľade… Sám by mal vedieť, že takéto poznámky by mali byť tabu, keď si mala taký problém.

autor
23. jan 2023

Mne to príde že on nevie aké to bolo mat PPP. Ja som v tomto otvorená a hovorim o tom ake to vie mať fatálne následky taketo poznámky.. mame dcéru a uz teraz ho Upozorňujem že nikdy nesmie na jej adresy takto žartovať.. zatiaľ vyzerá že tomu rozumie.. no kedy sa to odnauci aj pri mne je otázne

54tinka54
23. jan 2023

A boli ste už spolu keď si mala PPP? Videl aké to bolo? Ak nie, tak mu o tom porozprávaj. Ak je rozumný chlap, tak prestane s tými žartíkmi na tvoju adresu, lebo pochybujem že by chcel, aby si mala 40 kíl a takéto trápenie naspäť na krku.

zuzana9393
23. jan 2023

@saskia_98 alebo ked mu narastie aspon na 25cm 😃 ako sa hovori, nesud zenu za kilogramy ak nechces byt sudeny za centimetre

cyberk
23. jan 2023

Ja chapem, ze si realne vie vsimnut 1,5kg naviac, ja mam teraz o kilo menej ako pred tehotenstvom a predsa to vyzera ako keby mam o take 2 kg naviac O.o ...
inak obdivujem, ze si stolpla sex hned ako ti povedal tu poznamku, vela zien by pokracovalo bez kuska sebaucty a potom nariekalo... 🙂 skuste sa vazne porozpravat, nemoze ta predsa takto zdeptavat, to uz by bolo, co za chlapa, ktory vraj "miluje" svoju zenu, ale takto ju psychicky nici... podla mna si dost silna na to, aby si si tieto primitivne reci nebrala tak k srdcu a razne ho stopla

zuzana9393
23. jan 2023

@54tinka54 podla mna sa to da uplne v pohode vsimnut. Ja mam okolo 70-72 kg. Ked 2 kg schudnem, ludia si to hned vsimnu. Urcite aj ked peiberiem, ale to nekomentuju 😃 a ona teda je stihla, aj vyssia ako ja, cize to moze byt vidiet. Podla mna ma stale malo kg na tu vysku.

bert22
23. jan 2023

ak by to bolo 15 kg, tak to ano, to by si uz nevsimol asi iba slepy. ale prepac, 1,5 kg? to by som si mozno na sebe nevsimla ani ja sama, nie tak este moj nevsimavy chlap :D

zorkahorka
23. jan 2023

Len si ta dobera, skus sa nad to povzniest a spoločne sa nad tym zasmejte