Problém v sexuálnom živote

Dnes o 11:01

Ahojte.
Píšem anonymne, pretože nechcem aby ma tu niekto spoznal..
S partnerom sme spolu už dva roky. Docela skoro sme spolu začali bývať. Teda som sa ku nemu ja nasťahovala. Nemôžem sa sťažovať, všetko v úplnom poriadku, je to tak dobrý muž. 🙏
Ale čo sa týka tej sexuálnej stránky, proste ma od začiatku nevie uspokojiť..
A niekedy je tak narobený z prace, že ani sex nechce. Čo chápem. Ale trvá to už neskutočne dlho, čo sme nemali taký dobrý sex. Keď sme začínali, tak sex bol stále. Nemyslím si , že by som ho prestala priťahovať. Ešte musím zmieniť, že teraz som tehotná, takže sex nevyzadujem, a jemu to asi aj vyhovuje 😀🙈..
no ale riešim skôr ten začiatok, ešte keď sme nečakali dieťa.
Ja som dosť sexuálne založená, ja by som kľudne sexovala aj viackrát za deň. Ešte pred tehotenstvom som vždy vymyslala hry, ktoré mu lichotili. Obliekala som si hocičo. Takže z mojej strany som sa snažila priemerne dosť. Aj keď som mu vždy stačila vyzlečená.. Ale on ako prešiel rok aj niečo, tak mám pocit, akoby ten sex vyzadujem len ja. A on iba vtedy, keď to fakt potrebuje.
Ja mám 22 on 28 sme mladi. Dovolím si povedať, že predomnou nemal vôbec pekne príťažlivé partnerky.
Za cele tieto dva roky som mu na nič neprišla, hovoríme si všetko. Ani ma nenapadlo nikdy, že by chcel niekoho iného. Aj keď som predošlého ex mala vysekaneho chudeho, tak terajší je viac mužnejší a ma aj brucho 🙂 ale je vysoký, čiže nie je “tučko” priťahuje ma tiež. Ale keby ja veľmi nechcem a nepomôžem si (s rukou krúženim tam dole) tak ani nedosiahnem orgazmus.. on sa stále urobí. Reálne stačí minúta. Ja ako romantička by som chcela dlhy sex, milovať sa, robiť všeličo. Ale on proste nič. Už viackrát som sa snažila hovoriť s ním o tomto úprimne, ale vždy sa urazil, keď som mu povedala, že mám problém s dosiahnutím Org.. Takže niekedy to predstieram. Že som sa spravila 🙈. Pritom nič . A umieram, dokym sa nespravím ja 🙂. Teraz keď som tehotná, tak to neriešim. Ale čo bude potom? Niekedy som už aj premýšľala nad niekym iným, nie, že by som za niekym šla. Ale skôr v hlave som myslela na niekoho iného a všeličo si predstavovala. Som zlá žena? Neviem kam vedie tato diskusia, ale nejaký názor na toto? Nikdy by som nikoho nepodviedla ani nechcem. Len čo keď sa to ani po tom nezmení, budem musieť žiť s tým, že ma nevie uspokojiť . A budem mať aj tak pocit, že jemu vyhovuje nemať tak často sex….

t1nusa
Dnes o 11:07

nechcem ti kaziť ilúzie, ale po pôrode to môže byť z tvojej strany tak, že nebudeš chcieť nič ohľadom sexu ani počuť skrz hormóny 🙂 niektoré ženy proste nevedia orgazmus dosiahnuť, buď úprimná k priateľovi a keď ťa on nedokáže uspokojiť, skúste použiť hračky alebo si jednoducho pomôž sama, nebudeš prvá ani posledná, ale pre pána nehraj to naňho, že si to dosiahla keď to tak nie je 🙈

zuzanka.zuzu
Dnes o 11:11

UŽ dva roky 🙈 máš 22, už si aj tehotná, stále len partner, nahovno sex.... zase ďalšie dieťa z nekompletnej rodiny a to sa ešte ani nenarodilo 🥺

autor
Dnes o 11:11

@t1nusa To mi je jasné, že po pôrode to môže byt z mojej strany tak. Moja kamošja to tak má teraz..
On práveže žiadne hračky nechce dovoliť. Putá a pierká a také áno. Ale vybrator alebo dildo vôbec. 😁
Je fakt, že sa za to predstieranie cítim zle… ale muži majú strašne ego 🙈 ja som sa snažila toľkokrát mu dohovárať, no zakaždým to iste.

autor
Dnes o 11:12

@zuzanka.zuzu my sme kompletná rodina. Sme zasnúbení. A budeme mať svadbu.. ale toto tu vôbec neriešim teraz…

autor
Dnes o 11:13

Vibrátor. * kamoška *

januska12323
Dnes o 11:17

Ty si chceš zobrať chlapa s ktorým ťa to nebaví už na začiatku? Myslíš, že zrazu po dieťati sa v ňom prebudí dravec? No to ťažko, skôr budeš nespokojnejšia a skončí to všetci vieme ako.

zuzanka.zuzu
Dnes o 11:19

vo vašom prípade je úplne jedno či svadbu mať budete alebo nie, aj tak spolu nezostárnete 🤷 preto som napísala že ďalšie dieťa z nekompletnej rodiny... max do 3-4 rokov to jedného z vás prestane baviť

autor
Dnes o 11:20

Takže myslite, že ten sexuálny život, je tak dôležitý?
Pretože čo sa týka toho ostatného, je to muž o ktorom každá sníva. Je to rodinne založený muž, miluje ma , venuje sa mi. Aj ja jeho milujem. Ten problém, mám iba ja, čo sa týka toho sexu. Jemu to len tak proste vyhovuje asi 🙈.

h2
Dnes o 11:24

Presne to som chcela napísať, čo @t1nusa 😄. Počkaj, porodíš a ešte budeš rada, keď ti dá pokoj. Ale, akonáhle prestaneš dojčiť, dieťa začne lepšie v noci spávať... tá chuť sa ti zase vráti. A potom čo?

grof_monte_christo
Dnes o 11:24

A mame tu další pribeh zo série Mam toho najlepšieho muža na svete až na ten sex 🙈.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
duunlo
Dnes o 11:31

Vsetko klape tak ako ma, len uz si predstavujes aj niekoho ineho, aby si sa urobila. Mas dobre nakrocene k tomu, ze podlahnes aj nejakemu inemu😅 Hlavne, ked mas tolko chuti a sex viackrat denne, to chlapa ustves 😁
Sexualny zivot je velmi dolezity…

grof_monte_christo
Dnes o 11:32

@anonym Môj komentár bol mysleny tak, ze na MK už bolo veľa príbehov o tom, ako vo vzťahu všetko šlo, len ten sex nie.

autor
Dnes o 11:35

No poďte do mňa. 😀😀😀 nie pre každého je sex dôležitý. Moja kamarátka sex nemá rada, jej partner tiež nie. Majú dieťa teraz sa im narodilo. A všetko okej 😀 ale veď každý máte názor, na to tu je tato otvorená diskusia. Ďakujem vám veľmi pekne..

lucia13022023
Dnes o 11:36

Poznám páry, ktoré sa rozišli kvoli sexu. A potom poznám ďalšie páry, ktore zostali spolu iba kvôli sexu 🤣 čiže áno, sex je veľmi dôležity.

riyadh
Dnes o 11:36

@t1nusa
@h2 nie vzdy, ja mam po porodoch este vacsi apetit😂stredny vek a stale rovnako😊😊v tehu takisto, na kazdeho posobia hormony inac😊

grof_monte_christo
Dnes o 11:37

@anonym Lenze ty máš nasliapnute na to, že ho kvôli sexu raz opustíš alebo si nájdeš milenca. Lebo nemáte rovnaký apetít.

dasufla
Dnes o 11:37

no ja teda neviem. ked to uz teraz mate takto. co myslis, ako to bude potom, ked porodis? vtedy ty istotne nebudes mat chut na nic. podla mna by ste sa mali o tom porozpravat, mozno ma nejaky zdravotny problem, o ktorom sa mu velmi nechce rozpravat alebo je v tom nieco uplne ine...

h2
Dnes o 11:40

@riyadh Veď píšem, že sa to potom vráti do starých koľají. 😊 Či myslíš to tak, že si mala chuť aj hneď po šestonedelí? Lebo teda, aspoň čo poznám ženy z okolia, tak minimálne pokiaľ dojčili, ten sex bol výrazne v úzadí, ono je to aj hormónmi ovplyvnené.

januska12323
Dnes o 11:43

No ale kamarátke to vyhovuje aj jej partnerovi, tebe očividne nie. Podľa mňa vôbec nejde o to akú frekvenciu majú partneri ale aby boli spokojní obaja. A ty už teraz rozmýšľaš nad milencom. Zatiaľ len v myšlienkach. Zatiaľ.

zuzanita1609
Dnes o 11:43

Na jednej strane píšeš,že by si aj viac krát do dňa a teraz už,že nie je sex tak dôležitý,že sa dá aj bez ...😁. Áno,sex je vo vzťahu veľmi dôležitý,keď sú dvaja na správnej a rovnakej vlne a nie, hrať "divadlo" pred partnerom ešte nikdy nikomu neprospelo ku pohode 😉. No ale tak,ako si ustelieš,tak sa vyspíš.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
struhanka
Dnes o 11:56

Máš len 22, s partnerom ste spolu len 2 roky a už čakáte dieťa. Naozaj si ešte veľmi, veľmi mladá. A ideš sa viazať s iným človekom dieťaťom, pričom sexuálne vám to zrejme od začiatku neladí.

Ako ti písali a radili vyššie, áno, sex je v partnerskom živote veľmi, veľmi dôležitý. Jeho frekvencia i kvalita. Je podstatné, aby sa v tom dvaja spolu našli. Z nedostatku sexu či z jeho nekvality sa časom postupne nabaľuje balvan, ktorý zatemňuje ostatné kvality toho vzťahu. Pri predstieraní orgazmu neklameš len partnera, klameš hlavne sama seba.

la_dolce_vita
Dnes o 11:57

Neskutocne dlho bez dobreho sexu v 2 rocnom vztahu... 🙂). Mohla si pockat s rodinou, pretoze tento problem ta raz dobehne.

magic08
Dnes o 12:26

ty si tak naivna dievča... ste spolu LEN 2 roky, si mlada... realita bezneho zivota ta prefacka. Sex v dobrom vzťahu tvorí 80%, v zlom - 60%. Takze ano, sex vo vzťahu je velmi dolezita veličina, ak to tam nefunguje nepomožu ti ospravedlenenia, aky je partner skvely, milujuci... len ten sex.
Vy nie ste kompatibilny v tomto od začiatku, takze velmi zly zaklad na vztah na cely zivot

enmery
Dnes o 12:57

Bože, dievčatko, 22, predstiera orgazmus, priateľ sa urazí, keď to s ním chceš riešiť, už tehotná a my všetky sme mimo a vy sa ľúbite. Z tejto malej guličky sa nabalí taká tsunami raz /postupne vo všetkých oblastiach/, že nebudeš chápať. Ospravedlňuje Ťa len Tvoj vek a nulové skúsenosti. Hold, vážne väčšina potrebuje sama padnúť na hubu a potom sa poučia.🥹

xnatalkax
Dnes o 13:15

A teraz @autorka co od nas chces pocut? Nevyhovuje ti vas sexualny zivot, nikdy ho nepodvedies, je dobry priatel okrem sexu fakt?
Takze:
1. Je panovacny ( nechce ti dovolit hracky? Co si jeho dieta, ze ti ma nieco dovolovat?) - a ty ho posluchas, urcite aj v inych veciach lebo sa ho bojis. Bojis sa aj ukazat ze si sa nespravila aby neutrpelo nejo EGO.
2. Je sebec - absolutne ho nezaujima ci sa ty spravis, nechce o tom ani pocuvat
3. V normalnom vztahu sa taketo veci riesia komunikaciou. Aj ta u vas nie je na dobrej urovni.
4. On sa urazi ked mu povies, ze si nedosiahla orgazmus? Urazi?? Dobre citam?! Urazena by si tu mohla byt TY, ze sa na teba vysral..

Ake rady chces?

vikiki29
Dnes o 14:05

On sa pravdepodobne nezmení a ty to takto do konca života nevydržíš, máš len 22 - to sú ešte desaťročia aktívneho života. Toto je odsúdené na zánik už od začiatku. Len otázka času…

xnatalkax
Dnes o 14:10

@vikiki29 presne, a nikdy nehovor nikdy(nevera)!