Ako často máte sex so svojim partnerom? My mame každý deň, niekedy keď nemáme jeden deň tak na ďalší deň aj 2-3x. Nie že by mi to vadilo, vyhovuje nám to obom len neviem či je to ok a ani zdravé 😂 a takisto že sa jeden druhého “nabažíme” .. je pravda že mame celkom čerstvý vzťah, sme spolu 3 mesiace, ale je to moj prvý oficiálny vzťah predtým som mala len také týždňové záležitosti a neviem ako to funguje u iných, tak budem rada ak sa podelíte
Ok je presne to,čo vyhovuje vám obidvom 🤷
tak po troch mesiacoch neviem, co by si ine chcela. vidno, ze je to tvoj prvy vztah.
Užívaj si to 😄 keď náhodou prídu deti a budeš mať popôrodnu depresiu môže sa stať že budeš rada keď sa nato zmôžeš aspoň raz za 3 mesiace 🙈
Taká anarchia, každý si sexuje ako chce, už by bolo na čase urobiť v tom zas poriadky.
Zo zdravotného hľadiska - pokiaľ sa ti z nej nedymí je to OK.
Veď práve tieto začiatky sú najlepšie čo môže byť.😁Neokukane, nové, zaujímavé.. Hormóny pracujú samé. Užívaj 😁
Moj nazor:zena nie je nastavená na taku frekvenciu..Len aby to z muzovej strany nebola závislosť..a ked pridu casy ked sa nebude dat vyhoviet tak co potom?ale to je len taka moja uvaha,kazdy nech si robi a mysli co chce.Pytas sa na nazor,ja som vyjadrila svoj.
A zakazdym se vsim vsudy kvalitka, alebo len take 15 minutovky?
@sova851 žena nie je nastavená? Skôr muži nie sú.. Ja som sama mala takú trošku vyššiu frekvenciu a boli sme obaja spokojní s tým. 🙂 A skôr muž mal problém fyzicky než ja ako žena. Závislosť to byť ozaj nemusí. A o vyhoveti, no to už musí autorka poznať priateľa ako reaguje ak mu na niečo povie nie, alebo blízke okolie, v posteli muži nereagujú inak ako v bežných situáciach, to je o povahe... A úprimne si myslím, že veľa žien nenapíse a nevraví ako často lebo by pre ostatných boli "chvalenkarky" takže takto dokážu fungovať aj páry po rokoch a dokonca s deťmi...
My sme minule kukali telku a ma tak napadlo sa mojho opytat ze pamatas ako sme kedysi na zaciatku mali sex kazdy den? A on ze uz ani velmi nie😀Na zaciatku je to uplne normalne😉
Milacik, dnes nic nebude, mudre tety na koniku napisali ze kazdy den je privela, trikrat do tyzdna staci, takze sa ozvi opat v piatok.
Nastastie na sex nie je norma. Ani na spravne prevedenie ani na frekvenciu. Ak vam to vyhovuje, uzivajte si kym sa da
Na začiatok vztahu uplne nornalne a bezne... Myslim, ze tak funguje vacsina. Pridi sa pochvalit o 10rokov a troma detmi na krku 🤣
po troch mesiacoch veľa šťastia :D snáď Vás to rýchlo neomrzí...
Na to, že máte 3 mesačný vzťah, máte úplne bežnú frekvenciu sexu. Časom sa to prirodzene zmierni. Ak vám to obom vyhovuje, užívajte si to. Je to úplne v poriadku a nič sa ti zo zdravotného hľadiska nestane.
na 3 mesacny vztah uplne v pohode a norme, napis po 3 rokoch ,ci to tak ostalo :D
Len sexujte pokiaľ sa dá, ono vás to po čase aj tak prejde.😂
Neriesila by som,co je u inych a zila by som podla seba. Na zaciatku je to asi vsade tak,ze sa neviete jeden druheho nabazit,no casom sa moze intenzita znizovat. Ked zacnete spolu zit a riesit problemy zivota,nie vzdy bude chut na dve,tri kola 🤣 ale aj to je v poriadku.
Ja mam tiez 2 az 3 krat.. do roka 😄
Či je to zdravé? A čo by sa ti z toho akože malo stať? Narastie ti tretí prsník? To asi nie. Len sexujte, koľko chcete, ako to majú iní ťa nemusí trápiť.