Pribrala som za posledné obdobie naozaj dosť veľa, mala som zdravotné ťažkosti, ale nechcem sa na to vyhovárať, každopadne výsledok je ten, že som veľmi pribrala. Teraz si váhu držím a pomaly to ide dole. Som kvôli tomu neistá. S mužom sme sa spoznali keď som bola štíhla, nosila som veľkosť XS,S. Som si istá, že som sa mu vtedy veľmi páčila, viem že taký typ ho priťahuje. Ide o to, že on je neskutočne taktný a milý človek a aj keby som vyzerala ako hroch nepovedal by mi nič kritické. Keď sa pýtam len mi stále povie, nech to neriešim, vraj som krásna a páčim sa mu ešte viac ako som pribrala. Chcela by som reálny pohľad ľudí. Myslite že skutočne sa môžem stále páčiť môjmu mužovi? Aj keď mám o 20 kg viac? Cítim sa byť veľká a budem pracovať na chudnutí, len by som chcela úprimný názor ako ma vidia cudzí ľudia.
Gratulujem k normálnej váhe a výzoru. Predtým to asi nebolo bohviečo.
Že to je vtip?Vidím jednu krásnu ženu a krásnu postavu. Asi to bude skôr v tvojej hlave.
Máš super postavu, predtým si musela vyzerať ako dievčatko a teraz ako žena ale tučná určite nie si.
ale netáraj prosim ťa.Ja mám takú postavu ako ty teraz na tých foto a nosim stále s ko 34 čislo.To si aká bola predtým? Asi si tu dakto robí srandu alebo čo
ja som cakala, kedy pridu tie strasne fotky
@liusa82 nosím veľkosť L , mám 70 kg, mala som 72 ale 2 sa mi podarilo schudnúť. Keď sme sa spoznali mala som 50kg
kolko mas rokov? aku mas vysku?
Ahoj,zase to je o uhle pohľadu.bud spokojná, že sa páčiš svojmu mužovi,veď to je super.
Samozrejme ,že keď priberieš z veľkosti XS,s na L, tak to môže byť plus 20kil.
Je otázne , či sa cítiš dobre vo svojom tele.ja som tiež mala 80 kíl, konečne mam 72 , bola som postava ako ty a nie nebola som spokojná
Ja chcem byť štíhla.a nie akurátna,ženská , ako si teraz ty.taka som bola a nie nepáči sa mi to
Bože máš dobru postavu aka že pribrata.Ja mám kolegynu ta mi povedala že pribrala a koľko si pribrala pýtam sa jej no mala som 38 kg a teraz mám 41 kg nemohal som sa prestať smiať a je to žena ktora už ide na staobný dôchodok.Máš krásnu postavu.
Ja som mala 58,keď sme sa spoznali a za roky som sa vyžrala na 80kil,plus intolerancie a podobne.velmi ťažko mi to išlo dole.teraz mám 72 a ešte chcem ísť nižśie, cítim sa dobre,keď som štíhla
Uprimne myslela som ze su to foto pred, musela si byt ako kostlivec, teraz mas super postavu.
Samozrejme, že sa mu môžeš páčiť. No osobne ak by som sa cítila veľká/pribratá/tučná tak by som chodila asi trochu inak oblečená. Tie vytiahnuté a hlavne zarezané rifle 🙄 .. pre mňa je to nechutné.
Coze? 👀 Ja som myslela, ze tie fotky su z obdobia XS, S 😄 Ty kde mas akoze tych +20 kg skrytych? Lebo ja ich tam nikde nijak nevidim 😁 Urcite si krasna baba, nemaj komplexy a neries malichernosti. Uzivaj si zivot s milovanym muzom po boku ❤️
ahojky ja ked som sa spoznala s muzom mala som 45 teraz mam 62 a muz nadmieru spokojny, predtym ani rici ani cici, vcul je muz stastny ma si co omaknut 😍 nestresuj sa ak ti on hivori ze si ok, tak pre neho si ok. chce to len prijat sa taka aka si a nesledoval vahu
Ja mám to isté, keď som mala 20 a spoznala som sa s teraz už manželom, tak som mala 48kg. Teraz o takmer dvadsaťročie mám + 27kg. Sem však fotky dávať nebudem, lebo mám postavu typu jablko, navyše som “malé pivo” takže tie kg išli všetky do pŕs, brucha a zadku. A môj manžel úplne šalie za mnou, ako puberťák, aj mi vraví že som krásna a aj to vidno z jeho správania, že si to myslí. Takže aj tvoj partner ak ti povie, že sa mu takto páčiš, tak to tak bude, netýraj sa vymyslenými “ako by to malo byť a ako sú chudé ostatné” a neblbni s diétami a sebatrýznením. Ak to pôjde dolu tak fajn, ak nie, tak si stále preňho príťažlivá. Muži toto nevedia hovoriť “zo slušnosti”…
A malá rada. Skús si tie rifle stiahnúť spod pazúch a ťavej nohy a budeš kočka.
@1ryba dobra rada nad zlato 👍🤣
Postava ok, ale tie nesediace rifle v rozkroku, vyzera to tam cudne, hrozne rifle
Vzhľadom na fotky toto pokladám za tému založenú preto, aby muži slintali nad tým výstrihom a obtiahnutým rozkrokom.
Tie rifle sú nevkusné.
Za mna sa Ti podarilo pribrat tak pekne, ako to kludne zhodis, ale netrapila by som sa zas extremne
Presne viem čo myslíš 🙏 zrejme budeš pripad ako ja…
Ja mám 170cm a cely život som mávala 50kg. Teraz mám 70kg a mám rovnaké pocity ako Ty, hoci to na pohľad proste nevyzera ako nadváha +20kg, ale ja ten rozdiel proste cítim. Na pohľad sa tiež nezdam nikomu “tučná”, proste len tvary, ale pre mna to je nezvyk a cítim sa veľká… K 50kg by som sa už vratit nechcela, cítim sa s tvarmi lepšie, ale chcela by som sa dostať niekde medzi, na takých cca 60-62…
Takze úplne Ta chápem.
Bože však vyzeráte úžasné mať vašu postavu tak žerem všetko čo mi na oči ide
@pe_mi tiež keď som sa spoznala s mužom mala som 50kg teraz mám 68 s výškou 150cm takže ja by som sa už mohla pochváliť stim že ako sa mu páčim teraz tiež mi to stále vŕta v hlave keď vidím chudé dievčatá okolo idúce a in sa vždy rád obzrie po inej ale čo naň robiť proste stalo sa problémi umelé oplodnenie a tak ďalej všetko robí svoje
tie rifle ti teda ozaj nesedia... pozri foto č.1, všetko ti to tam ťahá, skús väčšie číslo.
Ahoj, ja som mala 49 kg ked som sa spoznala s muzom pri vyske 174 cm, vyzerala som ako tie modelky z V ictorias Secret, zial tiez som vekom pribrala, podobne ako ty, ale stale sme v norme, ja sa mojmu pacim aj tak, ale keby mam viac kg uz by mu to vadilo a mne tiez