Ahojte,
nebola som zvyknuta na to, aby mi partner holil nohy. Aktualny priatel v tom ma velku oblubu. Zacalo to tym, ze sa ma spytal, ci mi moze oholit nohy. Ja som s tym suhlasila. Ked sa spolu kupeme, skoro stale ma o to zaujem. Ako ja som rada, lebo mam o starost menej. :D Akurat mi to pride zvlastne. Najvacsiu radost ma asi z toho, ked mi holi oblast bikin. 🙂
Aj vasi partneri maju zalubu odstanovat vam ochlpenie?
Dakujem za odpoved.
No fuj
Kým ti nevytahuje pickove chlpy pinzetou, je to úplne v pohode
@viestta 😂😂😂😂😂
Pre mna su taketo simpanzie prejavy vo vztahu cez ciaru (natieranie, pedikura, vytlacanie vyrazok, iskanie vlasov, holenie). Ale ked vas to bavi, tak sa opecovavajte (nevie mi napadnut slovensky vyraz) , co koho do toho🤷♀️
Maximálne úchylne
To máte fajn, že nemáte divných chalanov. Aj som si myslela, že je to čudné.
Jemu sa to páči, tebe to nevadí tak kde je problém?
Nič nie je divne, pokiaľ to vyhovuje všetkým zúčastneným. Co na tom zmení, že nám chlapi neodstraňujú chlpy z medzinozia, keď vy obaja mate z toho benefity?
Čo je na tom divné, nič nevie divné,fuj a uchylne pokiaľ to vyhovuje všetkým zúčastneným
čo je na tom úchylné?
kto ma asi holil keď som bola tehotná? áno áno aj tam🤔
no moja mama to teda nebola 🙈
@mondolina neviem no, ja som sa zvladala obriadit aj v tehotenstve sama.. aj pred odchodom do porodnice, ked som mala kontrakcie, tak som sa este holila doma.
@diewcatqoo presne, kks, veĎ som bola len tehotná, nemala som obrnu😨
@diewcatqoo
veď môže byť. ja sa nehádam, že sa to nedá 😉
Keď len to... O starosť menej. 🤭
@mondolina tak minimálne rozdiel bude v tom, že tento to robí aj keď nemusí ☝️😅. Môj mi tiež s holením pomáhal, keď to nejde tak to nejde. Ale záľubu v tom nenašiel. ..Ale keď im to obom vyhovuje, tak prečo nie 💆 ja poznám aj pár kde sa muž stará žene o vlasy. Češe, umýva, zapletá...
@liloastitch
tak nejak....ja v tom hľadám tú vyššie spomínanú uchylnosť a nejak ju nevidím.
Má to sexuálnu úchylku...za mňa bléé...ale Teba "trápi" len to či je to akože "normálne", nepíšeš, že Ti to vadí...takže čo tu chceš zistiť? Ak Ti to nie je proti srsti, tak nech má chlapec radosť.
Zjavne má fetis ,záľubu,že sa mu páči.Zenske telo je naozaj krásne a oveľa krajšie ako mužské ,je fascinovaný ženským telom,konkrétne chlpami .Nevidím na Tom nič zle ,nepacha žiadnu trestnú činnosť ,ani nikomu neublizuje. Možno má nejaký syndróm starostlivosti ,alebo je dominantnejsi a potrebuje nad Vami získať kontrolu, lebo je to získanie kontroly nad druhým človekom ,ako to máte vo vzťahu?Ste si rovnocenní,alebo jeden z Vas je domina a druhý sub . Je to aj otázka dôvery, lebo môže Vás aj pozerať,Vás partner týmto vyjadruje ,že chce,aby ste sa mu oddala a dôverovala mu, asi ste príliš nezávislá .
Ja by som si určite na seba sahat nedala, čo sa týka holenia, max.proficke, ktorá to vie, lebo môže prísť k poraneniu .
Ak je Vám to nepríjemné,máte plné právo povedať dosť. Je to Vaše telo a ak Vás to vyrušuje a potrebujete väčšiu intimitu a predsa hygiena je jedna z časti,kedy chlap nemusí všetko vidieť ( že máme chlpy aj na zadku) , tak povedzte je . Ja by som si sahat nedala týmto spôsobom.
Myslím, že čo sa týka dominancie je to vyrovnané. Ale na začiatku vzťahu sa snažil byť dominantný. Snažil sa ma najprv manipulovať, tak som si o tom veľa načítala a pekne som to odrazila a ukázala mu, že kde je sever.
Ktovie čo za tým je. :D Vlasy by mi tiež mohol česať ak sa mu chce. Mne to prišlo také milé, že sa o mňa stará ale keď čítam odpovede začínam pochybovať o jeho duševnom zdraví.
Nie, môjho toto nikdy nelákalo. Ale keby ho to bavilo a chce mi holiť nohy, tak nech sa páči 😁. Nevidím na tom nič zlé, kým ti nechce holiť nohy 3x denne, že ťa to vyslovene obťažuje. Tak si len stanov vhodný interval, nech sa má na čo cez deň tešiť 😄.
On ma silnú potrebu Vás ovládať si myslím a že to je tá starostlivosť . Prosto chce byť vo vzťahu ako rodič , poúčať Vás , usmernovat,diktovať a nebrať Vás ako rovnocennú partnerku?Ci ako to je? Že máte každý rovnocenné práva? Tím,že sa o Vás stará vlastne zmenil taktiku dominancie a už to nerobí priamo ,lebo by ste mu klepli po prstoch, on stratil moc a teraz potrebuje nad Vami panovať a vládnuť , velmi sofistikovaný spôsob ,ako Vás ovládať. Aj vlasy , to je tiež jednak súvisí so sexualitou ,symbol u žien jednak je to také citlivé ,česanie,ak sa poťah za vlasy môže to byť nepríjemné. On si chce vytvoriť ,aby ste bola na ňom závislá ,chce závislú ženu . Buďte v strehu a že naozaj nechcem byť nedôverčiví,ale majte kamarátky,choďte sa von bez neho zabaviť,majte vlastne úspory , rovnako rozhodujete o domácnosti ako on.
To čo robí, nejaký prejav síce starostlivosti ,ale takto sa stará matka o svojej dieťa, možno jeho mama bola taká starostlivá,že bol jej miláčik ja rozmaznanala.
Každý druhý deň si holím nohy. :D Čiže na druhý deň aj keby chcel tak má smolu. Keď mi oholil nohy tak raz som mu z tej srandy povedala, že môže aj ruky. Ale ruky mi holil iba raz. To musím teda holiť sama. Čiže ešte som sa mu ponúkla a to fakt asi robím chybu.
Ale ako s tou dominanciou to fakt môže byť pravda. Hodne sa o to snažil. Mňa to hnevalo, tak som po večeroch o tom čítala aby som neskončila pod papučou. Keby nebolo internetu a odbornej literatúry tak by to zjavne nebol vyrovnaný vzťah ale dokonale by ma ovládol.
vdaka bohu nie 😀 ja som rada, ze niektore veci robi manzel v kupelni sam a ja rovnako
kazdopadne divne je tazko definovat, ak to tebe nevadi a si s tym v pohode, ja si mozem mysliet co chcem
To sa tu odbavuje daky uchylak, nie?
Aj vzory by si chcel vediet?