Priateľ si myslí, že ho podvádzam

motylik1998
10. máj 2022

S priateľom sme skoro rok spolu a vkuse ma pocit, že ho podvadzam ma pocit že ma musí kontrolovať občas mi povie ukaz správy, stalo sa 2 krát aj že mi zobral telefón a išiel sa zamknúť do kúpeľne aby videl s kym si píšem. Nemá vôbec dôvod si myslieť a nie to mi hovoriť, že s niekym niečo mam alebo sa stretávam. Na sociálne siete nepridavam žiadne neslušné alebo odhalujuce fotky, nepíšem si s chlapmi. Neviem už čo mam preto urobiť aby si to nemyslel. Bývalá jeho priateľka ho vkuse podvadzala a chápem ze si myslí že teraz každá jedna bude taka, ale keby mal nejaký dôvod lenže ani žiadna náznaky ani správy od mužov na rande, stretka nemám. Ja som nikdy žiadneho priateľa nepodviedla.

pinaofina
10. máj 2022

@motylik1998 psycholog pre partnera a pracovat na sebe (on). Ak nie, radsej odist teraz ako ked budete mat deti. Jeho spravanie nie je normalne, aj ked si niecim takym presiel. Nema pravo tebe takto zasahovat do sukromnia
(A to samozrejme by platilo aj opacne, zena chlapovi)

motylik1998
autor
10. máj 2022

Posielala som ho ku psychologičke povedal ze tam nepôjde ze sa polepsi sám a uvedomí si co robí...toto tak trvá 1 deň ospravedlní sa mi a zase to iste dookola

zdenkastanka
10. máj 2022

Chorobny ziarlivec... uff to bude s nim tazke😳

pinaofina
10. máj 2022

@motylik1998 ja viem, že ho máš rada, ale porozmýšľaj o budúcnosti s takýmto človekom. On si to v sebe nevyriešil (a asi sám bez pomoci ani nedokáže) a ty si môžeš zničiť život

marcellka32
10. máj 2022

Nic by som neriešila, išla by som od neho preč...

melanta
10. máj 2022

Raz by mi zobral mobil a skončila by som. Ak mi niekto neverí, nemôže byť so mnou a ani ja s ním. Toto by som netolerovala. Nech to ide robiť nejakej chudere, ktorej to nebude vadiť.

jani727
10. máj 2022

ak ste spolu kratko tak to je dobre.. čím skôr od neho odíd. Poprípade skús ho pozorovať par tyzdnov, ako sa správa. Spytaj sa ho aký ma dôvod žiarliť ( ako na to prišiel že niekoho možeš mať) a ked s tym neprestane odíd.

joesvk
10. máj 2022

Neukázala by som mobil.. Ak chce normálny vzťah,toto sa v ňom nerobí.. Aj keď pochybujem, že je zrelý na vzťah.

dadis
10. máj 2022

@motylik1998 Uff, otazka je, ci ho byvala skutocne podvadzala, ked je takyto ziarlivy...mozno tiez len v jeho hlave...

h2
10. máj 2022

@motylik1998 Nič nemôžeš pre to urobiť, aby ti veril. Môžeš sa aj rozkrájať, chorobný žiarlivec ťa bude vždy kontrolovať a podozrievať. Tak sa rozhodni, či s tým chceš žiť.
Mimochodom, stavila by som sa, že bývalá ho nepodvádzala. Iba ak v jeho chorej hlave.

motylik1998
autor
10. máj 2022

@pinaofina áno to je pravda, že mám veľa v sebe energie, aj keď viem ze ma túto chybu ..hľadám v ňom to najlepšie, ale vidím ze mi ubúda energia ...v podstate nemôžem ísť ani s kamarátkou sadnúť lebo keď prídem tak mi povie ci som ho dobre podviedla ..a keď nechcem to počuvat, tak ostávam doma aspoň menej o tom hovori

h2
10. máj 2022

@dadis Píšem to isté, čo ty, ale je to náhoda, fakt, nevidela som tvoj príspevok. 😃

martyzpp
10. máj 2022

@motylik1998 rozchod…

ninka99865
10. máj 2022

Zbav sa ho prosím. Bývala ho isto podvádzala alebo len on jej robil peklo tak sa s ním rozišla a on to tvrdí? Kamoska ma také iste doma (bohužiaľ už snúbenca) a dieťa na ceste tak sa pouč z chýb iných a kopni ho do riti tento iný už nebude

ivasteva
10. máj 2022

Určite by som od neho odišla, nezlepší sa to, lebo je to patologický žiarlivec a postupne ťa odstrihne od kamarátov. Presne pre to ,čo si písala vyššie, len aby si mala pokoj ,tak radšej nikde nepôjdeš. Chyba! Váž si samu seba a nedovoľ aby ti takto niekto ubližoval. Ste spolu krátko, nájdeš si lepšieho. Myslím,že takéto typy ako je on, by mali radšej ostať sami. Držím palce nech máš silu opustiť ho.

h2
10. máj 2022

@motylik1998 Tak to je sila, že ti toto povie, keď sa vrátiš zo stretka s kamoškou. Naschvál by som si preňho vymyslela nejaký šťavnatý príbeh, ako som si to rozdala s polkou mesta, dodala, že veď ma poznáš, vieš, aká som neverná. A potom by som ho kopla do riti. Je to chudák. Nepristúp na jeho hru a hlavne ho nepresviedčaj, že si mu verná. Ináč, mimochodom, platí aj "podľa seba súdim teba", čiže ešte aby ten, kto vo vašom vzťahu podvádza, nebol on!

ndrag
10. máj 2022

@motylik1998 napisem ti to takto. Byvala ho na 99.9999% nepodvadzala, to tvoj je chorobny ziarlivec. Uff, dievca, utekaj, kym je cas.

pinaofina
10. máj 2022

@motylik1998 no, tak ak si svoj zivot predstavujes inak ako sediet doma a byt uviazana okolo krku chlapovi, co ti neveri a nevazi si ta, tak skus naozaj zvazit odchod. Ako hovoris obera ta o energiu. Sa preberies v 40tke, bez kamosiek - lebo si nemohla nikam nikdy ist, zavisla na chlapovi, nebodaj este s detmi, ktore v takomto nezdravom prostredi tiez nenadobudnu najlepsie vzory do vztahov.

marcellka32
10. máj 2022

Nemá to význam...

wig
10. máj 2022

Tiež si myslím, že to s ním nemá význam a iný už nebude. Môže to na chvíľu potlačiť ale bude sa to vracať a opakovať celý život. Ja by som sa rozišiel. 🥴

marisoul
10. máj 2022

Poviem ti moju skúsenosť: žiarlivec, kontroly, spovedanie...a hádaj kto koho nakoniec podvádzal? Už je ex. Možno sa len boji, že mu robíš to isté čo on tebe. Utekaj od neho kým je čas, svojou žiarlivosťou ta zničí.

acrobaleno
10. máj 2022

Autorka...a načo čakáš? Veď toto bude ešte horšie. On sa nikdy v živote nezmení. Toto už nie je o láske, ale o kontrole. Nebuď hlúpa, vidíš red flags ešte skôr ako ste manželia a máte spolu dieťa. A vieš ako to býva, ten čo najviac podozrieva, tak sám podvádza.

motylik1998
autor
10. máj 2022

@h2 obávala by som sa mu to povedať aby mi nedal facku.

sense
10. máj 2022

@motylik1998 s takýmto chlapom by som nemohla byť, zaujímala by ma jeho reakcia keby mu telefón nedáš na kontrolu

ckocka
10. máj 2022

Zaujímavé, v príspevkoch kde žena lustruje mužovi telefon sa jej dostane vačšinovej podpory. Ale možno tu len odpovedajú iné osoby.

motylik1998
autor
10. máj 2022

@ckocka nechápem ta

kiwi3
10. máj 2022

@motylik1998 takze chorobne ziarli, kontroluje ta a este ma aj sklony k agresii. bojis sa, aby ti nedal facku, ked mu nieco povies? dievca, ty si seba aspon trochu vazis? tebe to pripada normalne? takto chces zit dokedy? do konca zivota? nemyslis vazne...

ninka99865
10. máj 2022

@motylik1998 no a teraz si si sama odpovedala.. odíď od neho čo najskôr.. a bude aj o tebe rozprávať potom že ho ex podvádzala 🤣

kiwi3
10. máj 2022

@ckocka tak obvykle to tu zeny radia, ked su realne indicie, ze ich podvadza a treba "ziskat dokazy", nie v pripade chorobnej neodovodnenej ziarlivosti

h2
10. máj 2022

@motylik1998 No pekne. Prosím ťa, fakt ťa prosím, veľmi si rozmysli, či chceš s ním naozaj byť. S chorobným žiarlivcom, z ktorého máš strach.