Priateľ je stále na mobile a už sa ma ani nedotkne

badinkka
23. okt 2022

Zdravím všetkých, možno tu bude par takých co majú skúsenosť....takže ide o to s priateľom sme spolu rok na začiatku jasne bol milí všímavý atď....to každá poznáme lenže asi po troch mesiacoch sa veľmi zmenil vôbec si ma nevšíma iba keď dačo potrebuje nepomáha mi s ničím (byvame spolu) v kuse je len na mobile len co oči otvorí už ho ma v ruke ak mu to vytknem začne zurit a nadavat že mu telefón zakazovať nebudem,mna sa už ani len nedotkne nič som mu úplne ľahostajná raz som už odišla od neho ale zase som sa ku nemu vrátila neviem ci zvládnem rozchod lubim ho ale on mna určite nie ....vôbec neviem ze co najlepšie urobiť bez neho zle s nim ešte horšie dilema

klarissa25
23. okt 2022

Akože tak napíšeš ze ľúbim ho ale on mňa určite nie? Si naozaj taka hlúpa?

ckocka
23. okt 2022

Logika vraví že lepšie zle ako ešte horšie.

tessa2299
23. okt 2022

@badinkka po roku a taketo problemy? Je to na zamyslenie.

deti95060810
23. okt 2022

ja len či sa takto mieniš trápiť 20 rokov...

komplikovana
23. okt 2022

preco chces byt s clovekom, ktory ta nelubi? Preco sa dobrovolne tyras? Vies dobre co mas urobit. Odvahu a rozhodnutie.

lindous
23. okt 2022

S ním to už lepšie nebude, práve naopak... bez neho to možno bude chvíľu ťažké a zlé, rozchody už také bývajú, ale to čas vylieči a príde príležitosť stretnúť niekoho s kým budeš šťastná a bude vám dobre ... nestrácaj čas a energiu... držím ti prsty !!

viestta
23. okt 2022

Tri štvrtinybtohonco sa poznáte je taky ako odpisuješ, teda taký ako je a už nehrá divadlo ako tokajuci uchan a ty sa pýtaš ci máš s nim ostať, pripadne co máš s nim robiť? Však si odpovedz. Co bude o rok, dva? Co bude ak pribudne dieťa? Co bude keď budete spolu 5 rokov, 10 rokov.
Máš pocit, že k vám príde dúhový jednorožec aj s nejakým zázrakom v zálohe?

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
badinkka
autor
23. okt 2022

@retatka viem všetky co tu píšete mate pravdu ja to v podstate viem tiež len asi hľadám útočisko nikoho nemám pred 3 rokmi mi umrel 10 ročný syn veľmi ťažko s tým žijem neviem sa stým nijak zmieriť

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ckocka
23. okt 2022

@badinkka A ten človek ti v tvojom trápení nejako pomáha?

badinkka
autor
23. okt 2022

@elizabet173 áno samota ma zabíja presne ste to vystihla asi musím zostať sama každý vzťah skončil z rovnakého dôvodu a možno si môžem zato sama

badinkka
autor
23. okt 2022

@ckocka nie vôbec žije iba pre mobil

kitycat
23. okt 2022

@badinkka a ako si odisla?

Rano si isla do prace a vecer si sa vratila?
Alebo si mu pivedala, ze tento vztah ta nenaplna, vsetko si pobalila, on ti nic nepovedal a na druhy den si mu pusala, ze sa zastavis na sex a uz si tam zase zostala?

A on ma stale v pazi? Sa divis? 🤔

ckocka
23. okt 2022

@badinkka Tak na čo ti je dobrý? Ak nechceš byť v byte úplne sama kúp si škrečka.

badinkka
autor
23. okt 2022

@kitycat nie žijeme v nemecku odišla som na slovensko dala som mu na výber bud ja alebo mobil rozhodol sa pre mňa vydržalo mu to týždeň a znovu to isté

badinkka
autor
23. okt 2022

@ckocka škrečka netreba mam psíka žiaľ bohu aj ten mi veľmi ochorel ale utratiť ho nikdy nedám musí sa vyliečiť

ckocka
23. okt 2022

@badinkka Ale furt neviem na čo máš toho chlapa?

badinkka
autor
23. okt 2022

@ckocka to neviem ani ja sama viem ze ma neľúbi a aj napriek tomu sa bojím odísť od neho stále si namyslam že sa možno zmení

ckocka
23. okt 2022

@badinkka A čo chceš od nás? Preprogramovať ti rozum nevieme.

tykat
23. okt 2022

@badinkka ...a vsimol by si to vobec keby si odisla?

kitycat
23. okt 2022

Miesto straty casu s partnerom co ti nevyhovuje si uz mohla hladat ineho. Ci ho hladas zatial co si s nim aby si sla zo vztahu do vztahu?

Byt chvilu sama obcas pomaha aj keď je to tazke

Zatial tipujem ze obriadujes okolo pana celu domacnost na dokaz lasky 🤷‍♀️🤷‍♀️

euka210
23. okt 2022

@badinkka tak si prestan namyslat, ze sa zmeni...nezmeni sa. Muzi su schopni sa zmenit len kvoli laske k zene...aj to len na chvilu. Takze zbytocne necakaj, nemarni cas a chod od neho prec...toto uz nie je ani priatel, ale spolubyvajuci.

karolinakr
23. okt 2022

Ale prečo by samal menit? Na zaklade čoho? Dospely chlap sa nezmeni nejak radikalne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
noami12
24. okt 2022

@badinkka najme preto ze ti zomrel synček, potrebuješ lásku, oporu a nie byť s niekym kto ťa nemiluje, kto je na mobile nonstop a nevšíma si ťa.
Western k tomu ze dúfaš že sa zmení, nie nezmení sa určite ja som 4 roky milovala chlapa a cez 1 rok som iba dúfala že sa zmení a zbytočne. Potom som sa odhodlala spraviť krok a rozísť sa, aj keď to bolelo ale stal ten krok za to. Ktovie možno by som sa do dnes trápila jeho správaním 🙂 a teraz bez neho som úplne inde a šťastná.

domca1408
24. okt 2022

@badinkka tu nepomôže nič iné ako rozchod...on ho chce tiež svojím chovaním to dáva dosť jasne najavo..a chlap máloktorý naberie odvahu a do očí povie, chcem to skončiť. proste sa začnú chovať takto a ešte hnusnejšie len aby dostali vysnívané kopačky.

avicii18
24. okt 2022

@badinkka A zistila si čo rieši na tom mobile? Napadá ma iba online stávkovanie. 15 rokov už asi nemá, tak neviem čo by chlap riešil celý deň nalepený na telefóne. Ale nechám sa kľudne poučiť. Ja smartfón ani nevlastním.

katka700
24. okt 2022

@badinkka Neviem či som správne pochopila všetky komentáre, ale radím rozchod. Závislosť na mobile/počítači sa strašne zlahcuje. Ved nepije, nefajčí, neberie tvrdé drogy, nechodí do krčmy, nemlati ta, tak na čo sa vlastne sťažujes, že? Lenže je to závislosť ako každá iná, narúša vzťah a partnerku degraduje na spolubývajúcu/domáci spotrebič. Chceš tak prežiť nasledujúcich 5-10 rokov? Ľudia sa vekom menia, ale málokedy k lepšiemu. V Nemecku je dosť populárne zdieľané bývanie, skús si pohľadať partiu ktorá má podobné hodnoty, životný štýl ako ty nech nie si po večeroch sama, možno získaš nové kamarátky.