Zdravím všetkých, možno tu bude par takých co majú skúsenosť....takže ide o to s priateľom sme spolu rok na začiatku jasne bol milí všímavý atď....to každá poznáme lenže asi po troch mesiacoch sa veľmi zmenil vôbec si ma nevšíma iba keď dačo potrebuje nepomáha mi s ničím (byvame spolu) v kuse je len na mobile len co oči otvorí už ho ma v ruke ak mu to vytknem začne zurit a nadavat že mu telefón zakazovať nebudem,mna sa už ani len nedotkne nič som mu úplne ľahostajná raz som už odišla od neho ale zase som sa ku nemu vrátila neviem ci zvládnem rozchod lubim ho ale on mna určite nie ....vôbec neviem ze co najlepšie urobiť bez neho zle s nim ešte horšie dilema
Logika vraví že lepšie zle ako ešte horšie.
ja len či sa takto mieniš trápiť 20 rokov...
preco chces byt s clovekom, ktory ta nelubi? Preco sa dobrovolne tyras? Vies dobre co mas urobit. Odvahu a rozhodnutie.
S ním to už lepšie nebude, práve naopak... bez neho to možno bude chvíľu ťažké a zlé, rozchody už také bývajú, ale to čas vylieči a príde príležitosť stretnúť niekoho s kým budeš šťastná a bude vám dobre ... nestrácaj čas a energiu... držím ti prsty !!
Tri štvrtinybtohonco sa poznáte je taky ako odpisuješ, teda taký ako je a už nehrá divadlo ako tokajuci uchan a ty sa pýtaš ci máš s nim ostať, pripadne co máš s nim robiť? Však si odpovedz. Co bude o rok, dva? Co bude ak pribudne dieťa? Co bude keď budete spolu 5 rokov, 10 rokov.
Máš pocit, že k vám príde dúhový jednorožec aj s nejakým zázrakom v zálohe?
@elizabet173 áno samota ma zabíja presne ste to vystihla asi musím zostať sama každý vzťah skončil z rovnakého dôvodu a možno si môžem zato sama
Miesto straty casu s partnerom co ti nevyhovuje si uz mohla hladat ineho. Ci ho hladas zatial co si s nim aby si sla zo vztahu do vztahu?
Byt chvilu sama obcas pomaha aj keď je to tazke
Zatial tipujem ze obriadujes okolo pana celu domacnost na dokaz lasky 🤷♀️🤷♀️
Ale prečo by samal menit? Na zaklade čoho? Dospely chlap sa nezmeni nejak radikalne
@badinkka najme preto ze ti zomrel synček, potrebuješ lásku, oporu a nie byť s niekym kto ťa nemiluje, kto je na mobile nonstop a nevšíma si ťa.
Western k tomu ze dúfaš že sa zmení, nie nezmení sa určite ja som 4 roky milovala chlapa a cez 1 rok som iba dúfala že sa zmení a zbytočne. Potom som sa odhodlala spraviť krok a rozísť sa, aj keď to bolelo ale stal ten krok za to. Ktovie možno by som sa do dnes trápila jeho správaním 🙂 a teraz bez neho som úplne inde a šťastná.
@badinkka Neviem či som správne pochopila všetky komentáre, ale radím rozchod. Závislosť na mobile/počítači sa strašne zlahcuje. Ved nepije, nefajčí, neberie tvrdé drogy, nechodí do krčmy, nemlati ta, tak na čo sa vlastne sťažujes, že? Lenže je to závislosť ako každá iná, narúša vzťah a partnerku degraduje na spolubývajúcu/domáci spotrebič. Chceš tak prežiť nasledujúcich 5-10 rokov? Ľudia sa vekom menia, ale málokedy k lepšiemu. V Nemecku je dosť populárne zdieľané bývanie, skús si pohľadať partiu ktorá má podobné hodnoty, životný štýl ako ty nech nie si po večeroch sama, možno získaš nové kamarátky.
Akože tak napíšeš ze ľúbim ho ale on mňa určite nie? Si naozaj taka hlúpa?