Priateľ chce ísť do trojky

vevuska2018
11. okt 2020

Dobry vecer, chcela by som sa opytat. S priatelom sme spolu skoro 4 roky, a od zaciatku chce alebo raz za cas spomenie ze chce trojku. No lenze ja som velmi ziarliva zena, ktora by asi tu druhu musela po akte zabit😭😭. nechcem sa s mojim priatelom delit s druhou zenou. bolo by to pre mna ponizenie ako pre zenu. ano mala som to uz a preto mi byvaly vztah ztroskotal prave pre to ze som povolila trojku. Lenze som aj bi. Mala som vztah zo zenou. Ano pacilo sa mi to. Ale newem si predstavit a ani nechcem kedze som ziarliva.. Ano chcem mu to dopriat ale ked pride na to ze ano ze ideme hladat babu do trojky tak to nezvladnem. A zacnem revat ze ja to nechcem ze on ma potom opusti atd. Prosim vas poradte mi to ako to spravit alebo sa nato vykaslat a kaslat nato co chce priatel. Bojim sa ze pride den ked ho to prestane bavit ze mu to nedoprajem a oputi ma.

sisa_s
11. okt 2020

To co je za vztah toto? Ked nepojdes do trojky, tak ta opusti? Dovidenia, smer dvere, pobaleny kufor...

s_a
11. okt 2020

Určite veľa chlapov po tom túži, ale možno si to mali dopriať kým neboli vo vážnom vzťahu, ak by to vyžadoval chlap od ženy s ktorou to myslí vážne a plánuje a ňou budúcnosť, tak je to od neho veľmi sebecke.. ak to nechce aj ona

nely1704
11. okt 2020

Ako nech sa hnevá kto chce, ale dnes už ľudia nevedia čo od rozkoše

3petka
11. okt 2020

@vevuska2018 tak zabi dve muchy jednou ranou. Vybav mu dve baby a bude. Ty sa na to nebudeš pozerať a on bude mat čo chcel. 🤦🏻‍♀️ Fakt akoze čo sú toto za vzťahy... tak keď má chuť na iné ženské tak nemal ísť do vzťahu ale ostať slobodný. Alebo urobte kompromis by dvaja a baba a následne vy dvaja a chlap čo ti na to panko povie....

tenerifka
11. okt 2020

ak chce trojku, tak vezmite chlapa, nie zenu, ved trojka ako trojka, ci? Alebo to uz sa pankovi nepozdava? Kopanec do guli, uchyl....

nominativ
11. okt 2020

Moja osobná skúsenosť je, že čím väčšie experimenty a obzvláštnenia, tým horšie. Z bonusových vecí sa zrazu stane klasika a časom omrzí... Zrazu už obyčajný sex nie je dosť vzrúšo. Potom už aj menej obyčajný sex nie je dosť vzrúšo... A tak ďalej a tak ďalej.

Aj môj muž by isto chcel trojku. Nech si trhne... údom. :D Na to musia byť buď obaja alebo sa jeden prispôsobí alebo dovidenia.

stela01
11. okt 2020

@vevuska2018 ja ti neviem dievča no ja mám asi strašne nudný život , ja som toto ešte od žiadneho chlopa nepočula.

Ak chce 3 ojku , daj iného muža . Či ?

casavina
11. okt 2020

Prečo si kaziť vzťah? Ja tomu nerozumiem..už niektorí nevedia čo so sebou...

tomikejt
11. okt 2020

Trojku si mal podľa mňa dopriať keď nemal vzťah, vo vzťahu to nemá čo robiť.

osky
11. okt 2020

No...
Skus navrhnut trojku s 2 muzmi-ci by s tym suhlasil....
Ak ano,tak koniec....odpadla by som...
Ale z tvojho opisu nemas velmi na vyber-bud ta opusti po trojke,lebo sa mu bude pacit ta druha/ako sa bojis/,alebo ta aj tak opusti,lebo mu to nepovolis/ako sa tiez bojis/.
Cize v podstate sa nemas coho bat,lebo to vyjde narovnako .
Ja by som ho kopla do zadku a poslala ho...
Nechapem ,co ludia stale spekuluju.
Ked mam niekoho rad,chcem byt s nim a nebudem zhanat kade koho do nasej intimnej zony.
Obdivujem ta ,ze si to uz raz povolila.
A divim sa ti, ze nad tym este vobec rozmyslas.
Bud mate volny nezaväzny vztah a potom je to teda jedno,alebo mate vazny vztah a to potom znamena,ze ste vy dvaja.ty a tvoj partner.
Prasaciny moze prevadzat,ked bude nezadany...
A ak sa mu nepaci,prosim.....dvere nie su zamknute😙

syslik81
11. okt 2020

chce trojku ok .. navrhni teda 2heho nie zenu ale chlapa ... trojka jak trojka a s poriadnym vybavenim a nech si to partner uzije 😉 ak si si neni ista nechod do toho povedz mu razne nie.. kt chlap netuzi ale nutit nemoze

suzie26
11. okt 2020

Opusti ty jeho 🙂 trojka do vzťahu nepatrí

viera
11. okt 2020

Ja by som mu vybavila babu aku len chce a sebe fesaka akeho chcem ja😂((co by este netusil...))...a namiesto 3 dali by sme 4😂a to by som si vychutnala ako by reagoval....😂😂😂😂A potom by som ho poslala do riti...

sarita510
11. okt 2020

suhlas s tym pod podmienkou ze najprv troojka s chlapom a potom trojka s babou ze checs abypochopil tvoje pocity :D garantujem ti ze do toho nepojde :D tiez si myslim ze toto si mal za slobodna poriesit

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinka13
11. okt 2020

Debil....

iiika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
11. okt 2020

ak takto muž rozmýšľa tak ťa opustí tak či tak....😉

viera
11. okt 2020

@dominika1988 ....,Ako vazne?......Takze ked chce niekoho do trojky... by mi nasadil chrobaka do hlavy kde by mi uz svietila lampicka,ze chlapcovi nestacim asi ....a nudka sa...Tak by som ho vyskusala...Na tvrdo a realne.Tak ako som popisala...Keby povedal,ze to preco si doniesla chlapa???...No preto ze aj ja si budem uzivat ako ty...😃..A keby v tom momente zatrhol vsetko a poslal ich do riti viem ze mu na mne(nas)zalezi a kebyze to zobere,ze ok...Tak by som si uzila😂,zbalila sa (alebo jeho)... a bye bye...

ukulela
11. okt 2020

Keď si bi, vezmi do trojky lesbu. S máš vybavené.

katkati
11. okt 2020

@vevuska2018 Neľúbi ťa.

tosomja
11. okt 2020

Mne sa páči ako píšeš...áno chcem, ale nechcem....áno som ale nie som...tak chces alebo nie??
Vzťah je o dvoch , tretí tam nemá čo robiť, ani na pokeci, mesengeri ani v posteli.

vilma7
11. okt 2020

Ak ťa má kvôli tomu opustiť, tak nech ide...alebo sa.chces kvôli trojke trápiť celý život?

Navrhni mu, že ak bude trojka s babou, bude raz aj s mužom. A uvidíš ako rýchle ho to prejde.

macekovam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petkasaurus
12. okt 2020

Dost sebecke a pokrytecke od neho.. Ja som si len predstavila, ze ak by vam vzťah vydrzal a ste uz na dôchodku, taka babicka s deduskom a budete spomínať na trojky v mladosti.. Take dost divne..

akinom0077
12. okt 2020

@vevuska2018 / ked to nechces aj ty- nerob to koli partnerovi, koli nikomu a nikdy! jedine ak by si po tom tuzila ty a on tiez a zhodli by ste sa v tom. Druha vec...sikovny to chlapec ked chce trojku 2 zeny a on , preco neponuka trojku TY sama a on plus dalsi muz???hm? kkt

kellypiu
12. okt 2020

ako ak to nechces, tak to nerob, podla mna len zhorsis cely vas vztah ak sa na to nechas nahovorit. nemyslim si, ze podla toho co pises, by si to vydrzala. fakt sa ti to podla mna neoplati

vevuska2018
autor
12. okt 2020

@osky s tym nesuhlasi... Powedal razne nie!!!

kyruska
12. okt 2020

@vevuska2018 urobil ti to expartner, robi ti to sucasny... a bude aj ten dalsi, lebo to dovolis...ty si bi... uprednostnujes zvratene vztahy, sama ich vyhladavas... chore😔 a nie, nie som ziadna puritanka, ani neodsudzujem lesby, gayov, oni totizto mozu tvorit krajsie partnerstva ako mnoho heterov... 😜

vevuska2018
autor
12. okt 2020

@kyruska ja ich nevyhladavam. Odkedy som s terajsim priatelom na babu/zenu som ani len nepomyslela. Az potom ked navrhol trojku. Lenze ja ho milujem a nechcem to dovolit. Z mojej strany je to k nemu uprimny milujuci vztah k priatelovi.