Ahojte, prosim Vas čo si myslite o mužovi, ktorý je ženatý, ma deti, prácu, bývanie.. a napriek tomu podvádza svoju ženu. Ona o tom pravdaže nevie. On sa tvári, ako svoju rodinu miluje a nikdy by ju neopustil. Oficiálne na vzťahu so svojou ženou pracuje a pritom ju poza chrbát podvádza. Mne je z toho na grc. Rozmýšľam nad nimi už dlhšie a príde mi to voči tej žene hnusné. V spoločnosti sa držia za ruky, pekne oslovujú, pusy nechýbajú..
mňa by zaujímalo, odkiaľ má autor tohto príspevku overenú informáciu o tom, že ten muž ženu podvádza 🙂
A tvoja rola v tomto pribehu je aka?
To, že to robia v spoločnosti alebo niekde na fotke, neznamená, že doma nie sú facky pľuvance.. ak by si bola kamoška tej ženy, tak by to bolo veľmi nefér ak by si jej to nepovedala, ale ak ich nepoznáš, tak ti to môže byt šumak 😁 a ako to vlastne vieš? Bola si pri tom mimomanželskom sexe? Pokial nie, môže aj to byt výmysel 😁
@panelacikova Zeby ta, co do toho vidi najviac 😆😆? Alebo mozno este ta, co im pritom baterkou svieti..🤷♀️😀
Myslim si o nom to, co ostatnych takych. Nic.
A kedze za zivot som zazila uz mnoho sokujucich zisteni aj o muzoch, za ktorych by som kedysi dala i ruku do ohna, ze tento to svojej zene isto nerobil, nerobi a neurobi - uz to proste beriem neutralne.
Ze je to smutné, bežné, nechcela by som byť takto klamana a neviem ci je lepšie sa do toho starať alebo nie. Ja by som bola určite vďačná keby mi to bolo povedané.
Poznam takych to neznamena, ked to maju doma dobre, ze nebudu podvadzat
pozri predpokladam ze milenka si ty ... tak to ukonci a ich nechaj zit bublinu lasky ... mozno to ona vie a toleruje to a mozno aj ona niekoho ma ... kadopadne nic ta do toho nieje .. su ludia co podvadzaju su ludia o sa staraju a su vselijaky onaky a hentaky taky
Nič, jeho život, jeho rozhodnutie.
Takých ale je...
Ak si myslíš, že on kvôli tebe opustí rodinu, tak nie. To sa stáva málokedy. Chlapi sú dostatočne vypočítavi, neradi opustajunsvoje hniezdocko, pohodlie, ktoré si vybudovali, neradi sa delia a majetok, neradi platia alimenty. Áno, spestrenie deja vo forme milenky, to je pre nich fajn relax aj keď to stojí hlavne veľa mentálnej energie aby sa to neprevalilo. Ale kým sa to neprevalilo, spokojne budú žiť rodinný život aj s bokovkou. Jednou. Druhou. Viacerými. Naraz, postupne. Ale pohodlie, ktoré si vybudovali si len tak zobrať nedajú aj v prípade, že sa to prevali.
Autorka, prečo si myslíš, že dotyčný sa pretvaruje? On naozaj môže milovať svoju ženu a nechce ju opustiť. Len teda okrem nej má ešte milenku, ktorej by sa bez mihnutia oka v prípade potreby vzdal kvôli manželke. Bohužiaľ, vôbec nie ojedinelý jav.
@nadazdi poznám ju, je to kamarátka.. neviem si predstaviť jej to povedať. Kedysi ešte za slobodna
sa niečo podobne stalo a ja som tu informáciu dotyčnej posunula. Veľmi sa na mna nahnevala a ukončila kamarátstvo. Dosť ma to bolelo, lebo som jej to povedala pre jej dobro. Preto teraz váham a nechcem byt nositeľom takýchto sprav práve ja.
Tak to povedz tomu nevernikovi ze vies o jeho bokovke. A ze to nieje fer ani voci jednej ani druhej. Nech to s jednou ukonči.
Ked sa ta spyta odpovedz pravdu ak sa ta nepýta, nie je to tvoja vec.
Ako vies, ze svoju zenu podvadza? Nemusi byt vsetko tak, ako to vyzera.... a nevies ako to maju doma.
To sa ako tej kamarátke môžeš dívať do oči, nechápem. Ja mám v okoli kadejaké trojuholníky, všetci o všetkom vedia, po rokoch sa na tom už zasmejeme, ale takáto pretvárka je masaker 👎🏻
Ani jej to nehovor. A ked sa to zisti,nepriznaj sa,ze si o tom vedela. Co sa ma stat,stane sa. Tiez poznam pary,ktore sa cukruju na verejnosti,hraju to na stastnu rodinku a vsetci vieme,ze jeden z paru ma pomer.
No, myslim, ze takych chodi okolo nas neurekom. Na oko dokonaly manzel a otec, ale ked je prilezitost, tak si ju nenecha ujst. A je uplne jedno, ci ma doma modelku, ci ma doma nymfomanku, ci gazdinku, alebo aj vsetko dokopy. Je jednoduchsie zazit super vzrusenie z niecoho noveho, ako sa doma snazit s obkukanou manzelkou a k tomu to este dotycnemu zdviha sebavedomie…
@nadazdi Ono sa to lahko hovori. Ja som jednej kamoske raz povedala,ze ju priatel podvadza. Vysmiala sa mi,vynadala mi a dnes su manzelia a on si veselo chrape nadalej s kadejakymi zenami. So mnou ukoncila kamaratstvo. Takze uz nikdy nikomu nepoviem o nevere.kazdy nech si sam riesi svoj vztah. Nevera vyjde na povrch a ked nie,tak to tak asi ma byt.
Ja si neviem predstaviť, že by som to svojej dobrej kamarátke nepovedala. Asi by som sa ju prirodzene snažila ochrániť pred chlapom podvodníkom, nech si nájde lepšieho. A že by mi možno neverila a otočila sa mi Chrbtom? Nuž, aj také riziko by som vzala na seba. Alebo opačne. Ak by moje kamošky o niečom takom vedeli, očakávala by som že mi to povedia. A nie že ja budem žiť v predstave ze aká sme happy family a všetci okolo mňa budú vedieť že môj muž spava s inými len ja nie..
Zas ona nie je moja neviem aká super kamoska. Stretávam sa s ňou tak 2x do roka a nikdy nie sama. Ide skôr o to, že to viem.
@marca12 asi to až taká dobrá kamoska nebola.. každopádne skončilo to z jej strany, ak by si jej to nepovedala, prirodzene by to asi skončilo z tvojej strany, ak máš teda chrbtovú kosť a nie si pretvárka.. tu autorka píše že kamarátka pritom ju vidí 2x do roka, ja vidím častejšie predavačku v jednote a nie sme kamarátky, takýmto ľuďom to načo bude oznamovať, keď nemá v pláne jej stať po boku..
@h2 pretože ju podvádza. Preto si myslím že ju nemiluje. Určite ju ma moc rad (aspoň si myslím) a neopustil by ju asi naozaj. Ale keď niekoho milujem, tak nemám potrebu spávať s niekym iným predsa. Či?
no co asi, ze to je kur****k.