Prekvapivá nevera

2. jan 2023

Stalo sa už niekomu, že vás podvedie partner aj keď je všetko vo vzťahu v poriadku? Spoločné bývanie, deti, dovolenky, dobrá práca, dobrá komunikácia, pravidelný sex proste, že je všetko tak ako má byť a vy svojmu partnerovi naozaj bezvýhradne veríte a ste si istá, že by vám nikdy nič také neurobil?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zojazoja
2. jan 2023

Istá je len smrť 🤭

pribinak
2. jan 2023

Ak je všetko v poriadku, tak nemá dôvod podvádzať.
To si len ten druhy partner mysli že je všetko c poriadku

solange7
2. jan 2023

Vela je takych, co si radi dokazu, ze na to stale maju. Ved si pozri diskusie. Kazdu chvilu tu nejaka nestastnica tvrdi, ze je doma vsetko ok a aj napriek tomu ju podvadza.

marca12
2. jan 2023

Kolki ludia ziju v nestastnych,nefunkcnych vztahoch a nepodvadzaju. To iste je naopak aj krasny,funkcny vztah moze ohrozit nevera. Nevera zalezi od cloveka nie od toho,aky ma vztah

pininka1
2. jan 2023

Poznam takeho co je doma max spokojny, ale ma rad to vzruso niecoho noveho. A okrem toho tebe sa moze zdat ze je vsetko super, jemu zasa nie. Myslim ze nevera je skoro vzdy prekvapiva.

sylwi23
2. jan 2023

Podľa mňa niečo úplne v poriadku všeobecne nie je , ale verím tomu že sú muži ktorí to robia aj keď je všetko v poriadku....Proste sú takí niektorí muži poznám takých a aj keď je všetko v poriadku tak ide do nového dobrodružstva... Všetko je možné...Takže ťažká otázka podľa mňa je to tak aj tak.

moonlight1210
2. jan 2023

@zojazoja veru, ista je lem smrt a dane. 🙂

moonlight1210
2. jan 2023

Stane sa to aj v peknom vztahu, co nema problemy. Lebo dotycny clovek nie ze si nevazi a neuvedomuje, o co moze prist. Co (si) moze sposobit. To vie.
Len neveri, ze prave jemu sa to stane, ze mu to nieco ohrozi. Ze mu na to pridu. A tak je zvolny skusit “nieco nove”, ked dostane prilezitost.

sylwi23
2. jan 2023

Veru je to tak poznám takých vzťahov viac , ktoré tak dopadli a pri niektorých by som to naozaj nikdy nepovedala...

midka
2. jan 2023

ja si myslim, ze to nie je ani tak celkom o tom, ci je vzťah v poriadku / byvanie, deti, dovolenky,,,,/,, ale skor o tom, ci ten partner stale tak neskonale miluje toho druheho partnera,,.,,, a je pre neho stale ten najdolezitejsi, ,alebo nie,,, lebo ak ho stale tak miluje,, tak mu v pohode prepaci, pripalenu polievku 🙂, zasmeju sa daju si chlieb s maslom,,,alebo uz proste toho druheho nelubi,ci mu uz dokonca na nom vssetko prekaza,,,, vtedy vadi,, aj inym smerom vytreta podlaha,,,, a vtedy moze prist aj ta nevera...

viestta
2. jan 2023

Vernosť je vecou rozhodnutia. Nevera tiež. Všetko ostatné sú len domnienky. Nič neveru neospravedlňuje, nič nie je dôvod na neveru. Proste je to iba a len rozhodnutie nevernika.

luccija
2. jan 2023

Ja si myslím, že si nikdy nemôže byť človek istý, že mu to partner nespraví.Prilezitost robí zlodeja.Tiez neviem čo bude o 5 r, 10 r kríza stredného veku nemám 100% istotu sama v sebe nie to ešte v partnerovi...a podľa mňa chlapi radi riskujú môže byť doma všetko v poriadku z pohľadu ženy nie chlapa🙂my sme viac párov okolo 43-49 r a veru je v poslednom čase zaujímavé jeden rozvod za druhým.

sylwi23
2. jan 2023

Podľa mňa je to pude muža a v jeho rozhodnutí či to fakt chce a tiež je to v tom aký si charakter proste aký si (každý muž má aj inú sexualitu a ten pud. Prichádza s tým už na svet tak ako žena ma každá iný materinský pud)... A u muža prirodzene je tento pud iný ako u ženy. Podľa mňa môže byť aj všetko ako z rozprávky a sú muži, ktorí to budú robiť stále...Ak to ten muž o sebe vie nemal by ísť do pevného manželstva lebo strašne zraní tu ženu a veľa krát aj sám seba a bude s tým mať celý život problém...

katkati
2. jan 2023

@pribinak Niekto podvádza, aj keď je doma všetko v poriadku. Len potrebuje ešte nejaký bonus od života, láka ho, mať sa ešte lepšie. A pritom tak veľa riskuje.

deti95060810
2. jan 2023

chlapi si radi dokazujú že ešte majú aj na mladšiu ženu ako majú doma...
nezabudni že každý chlap je lovec... záleží len od ženy ako zareaguje.
ak žena povie NIE - ide ďálej - samozrejme po inej , ktorá povie ÁNO...

gertrudaosem
2. jan 2023

To je iba tvoj názor, nie jeho

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sylwi23
2. jan 2023

Podľa mňa sú samozrejme aj také ženy a v tejto dobe o to viac, ale stále mám názo, že muž to to má od prírody tak prirodzene viac v sebe a ani im to nevyčítam, ale mal by taký muž čo to má dosť v sebe a ma naozaj tie potreby nech sa deje čo sa deje upovedomiť svoju partnerku a určite neísť do manželstva a detí lebo to nedopadne dobre.... Poznám aj také páry ktorým to sedí a bola som sama prekvapená čo sa deje sa dverami ich spálne keď som to počula...

mell27
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mistymay33
2. jan 2023

Mne raz niekto povedal, ze muz, ktory je verny, len nemal prilezitost na neveru. Monogamia nie je prirodzena, je to rozhodnutie cloveka. Chlapi to beru uplne inak ako my zeny… pre nich sex s inou zenou naozaj nemusi znamenat nic. A to doslova. Po ceste z pracocnej cesty si vrzne s nejakou barmankou, ktora na neho zazmurka v restauracii, kde sa zastavi na obed, a po prichode domov objime manzelku, osprchuje sa a pomiluje aj ju a zivot ide dalej…

marianarem
2. jan 2023

Kamoske sa to stalo po 30 rokoch vztahu. Presne ako pises, dobry funkcny vztah, len na chlapa prisla druha puberta a zblbol. Fascinujice bolo, ze si este tak nejako myslel, ze so zenou maju taky dobry vztah, ze sa k nej bude moct kedykolvek vratit. Bol v soku, ked si kamoska nasla nakoniec ineho a na stole bol rozvod. Vraj to on takto nikdy nechcel. Nastastie kamoska uz ostala s tym druhym, fakt dobrym chlapom.

retatka
2. jan 2023

Niektorí muži potrebuju zmenu a nie okukanu ženu po 10,20,30 rokov .Ženy zostarnú,priberú a chlap /tiež zostarnuty/ začne pokukovať po inej .Chcú si ešte niečo dokázať …zvýšiť ego ,ťažko sa zmierujú so starnutím .Ako niektorí chlapi tvrdia ,,nechuti im jesť každý deň to iste .hlavne tí starší muži keď im odchádza vlak ,dokážu robiť škaredé podrazy …

gipsy11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gipsy11
2. jan 2023

Moj nazor ...citajte s porozuemnim
Nevera .. ...gro problemov zacina v spalni ....v posteli(kuchyni) mozno otvorenost komunikacie mozno prudernost jedneho z partnerov ... Roznost apetitu...predstav a fantazii

Ak niekto povie ze nevera je zla(ano je) ... Kontrujem
Kazdy si rad pochutna obcas na jedle v reštaurácii nie?? Na tom nieje nic zle ....
a preco ked v kazdej domacnosti je kuchyna ???
Preco existuju restauracie?

Ako povedala pani ruzickova... Nevera nikdy ale dobry sex preco nie.... Chlap rozlisuje cit a sex

Dobra rada pre stazujuce sa panicky manzelky ... Budte v posteli taka a tym co vam beha v najtajnejších predstavach a nehanbte sa za to ...
Ak chce chlap sex aj ked len naznakmi preco nie ...

123nikolaa123
2. jan 2023

nechápem ako môže niekto dôverovať priateľovi natoľko, že sa sám presvedčí, že on toho nie je schopný... :(

h2
3. jan 2023

@katkazocele , to si zase ty???

kittykat22
3. jan 2023

@mistymay33 niekto ti pekne nakecal, ze monogamia je somarina -pretoze obhajoval, preco obskakuje ktoru moze. A ty si mu na to bohuzial skocila. Spravil z teba pekneho poslusneho somarika, ktory sa klania.
Clovek dokaze dlhodobo zit v monogamnom vztahu - ale musi mat k tomu predpoklady. A tych muzov aj zien je dost. Bohuzial, nie kazdy je na tento druh vztahu - niekto vazne nedokaze byt vo vztahu s jednym partnerom. Nemyslim, ze to robi lebo chce podvadzat alebo robit zle. Ale niekto vazne nedokaze povedat prilezitosti nie.

katkazocele
3. jan 2023

Podľa toho čo vidím okolo seba, ženy aj muži všetko šťastné rodinya, ale príde akcia napríklad firemná, alebo chata , prípade Babska jazda v piatok kde je alkohol a ľudia zabúdajú hneď že sú zadaní.

katkazocele
3. jan 2023

@h2 nie nie som ja autor, ale ďakujem že si ma označila aspoň si môžem prečítať, úplne som ju prehliadla 😁 inak dnes máš stretnutie u psychológa aby ti vysvetlil že byť posadnutá neverou a nejakou Katkou z koníka je choroba, mala by si sa liečiť z lebo ma uvidíš ešte aj pod posteľou 😅