Ahojte, pred pár mesiacmi som zistila že ma manžel podvádza, ako inak liezla som mu do telefónu, sám od seba by sa nikdy nepriznal. Opustiť rodinu nechcel, dala som mu teda šancu, chvíľu to bolo dobre, vedela som, že sa nestretávajú, no teraz už pár týždňov mám znovu podozrenie že sa niečo deje, zase tie iste signály ako predtým, samozrejme ma ubezpečuje že nie, no ja mu už neverím. Povedala som mu že buď budem mať prístup do jeho telefónu alebo požiadam o rozvod, nech si vyberie medzi tým jeho “súkromím” alebo rodinou. Samozrejme heslo mi odmieta dať, zevraj ho nebudem kontrolovať ako malého chlapca a ma tam aj pracovne veci a pod.vyhorovky…ako by ste sa zachovali na mojom mieste? Ďakujem
@ismarela ja len k tomu mobilu. aj keby ti ho dal. nie je nic lahsie mat mobily dva alebo sukromny rezim ktory neuvidis.
ked mu neveris (co je pochopitelne) taky vztah pojde stejne do kytek. to by chcelo asi parove terapie a skratka fakt pracu na tom vztahu. stratenu doveru len tak neobnovis.
No chudáčik vraj kontrolovať akoaleho chlapca, keď sa tak správa. Požiadaj rovno o rozvod, keby sa nič nedialo snaží sa ťa o tom aj presvedčiť.
Daj na svoj inštinkt. Ver svojim pocitom, nezatváraj pred pravdou oči. Vyrozprávajte si to, ale pokojne a slušne.
Tam kde nie je dôvera nie je šanca. To bude len trápenie. Dala si mu šancu a on skúša Tvoje hranice. Prajem veľa síl na správne rozhodnutia. 🍀🍀🍀
@ismarela “Povedala som mu že buď budem mať prístup do jeho telefónu alebo požiadam o rozvod, nech si vyberie medzi tým jeho “súkromím” alebo rodinou.”
Asi si bola rozrusena, ale takymi ultimatami sa nehadze len tak. Co ides teraz urobit?
On uz si vybral druhu moznost, teda svoje sukromie.
(Cim ukazuje aj to, ze neveri, ze to urobis. Poklada to za tvoj smiesny hystericky vykrik do tmy.)
Das teda ziadost o rozvod?
Ak nahodou nie, tak nabuduce radsej nadych, vydych a dobre si rozmysliet, co a ako povies. Aby si to vedela aj dodrzat a hlavne, aj dodrzala.
Inak ta nezacne brat vazne. A ty chces, aby ta bral konecne vazne.
kým neuvidí rozvodové papiere redp. pozvánku na rozvod tak sa to nikam nepohne...
možno by som skočila za psychol že ako si chrániť svoje psych. zdravie.
Jaj, odpustila si, chlapec sa možno zľakol a robí to ináč, lepšie, ale aj tak cítiš..
Nebuď smiešna, zotrvať vo vzťahu za podmienky prístupu do telefónu.. A dovera bude kde?
Zadováži si druhý telef, alebo bude chaty skrývať..
Proste urobil chybu, bolo mu odpustené a robi to opäť. Toto ti nestačí?
Kontrola telef spravi z neho verného muža???
Určite ťa znovu podvádza. Veď prečo by aj nie, keď mu to tak ľahko prešlo?
Ako? Položila by som na stôl papiere na rozvod!!!
@ismarela no ale uprimne je ti toto treba? co je to jediny chlap na svete zesi odkazana na pouzite zbozie ktore je este aj pokazene? neveris mu, neveris ani sebe, rozklada ta to postupne. nechces pre seba nieco viac? nieco lepsie?
Vyhrážaj sa iba tým, čo si schopná dodržať.
A stat si za tým. V opačnom prípade ta bude vnímať ako uskriekanu hus, čo sa len vyhráža a "sľubuje" a nič sa nedeje.
Nechá ta vykecať a žijete si ďalej.
@ismarela skús napísať o tej nevere viac, ako si to zistila a kto to bol a čo vlastne u nej hľadal..
Lebo ak to cielene hľadal a nezaujímali ho dôsledky, tak s tým moc neurobíš a bude loviť a skákať keď bude príležitosť..
Alebo ak ste mali ťažšie obdobie a v niektorých veciach sa cítil nepochopený a nevidel zlepšenie vášho vzťahu a až po zlom rozhodnutí si uvedomil všetky následky a čo môže stratiť, v tom vidím rozdiel..
Nechápem tie ženy, čo jej taký muž ponúkne, keď ju aj tak zatají a je pre neho ľahká ako vzduch🙄
ak pokračovanie vášho vzťahu spočíva iba na tom, že budeš mať plne pod kontrolou jeho mobil, tak nie je o čo stáť
To čo je za kravina však nech ti dá mobil, je problém kúpiť si druhú simkartu a nebudeš mať ani tušáka, táto naivita žien má vždy dostane 🤣, a tiež aj to ako žena dúfa, že nevera sa nezopakuje
Odpustila si neveru a kľudne pokračuje.. pokiaľ neurobíš niečo zásadné tak vie, že keď na to prídeš tak sa aj tak nič nestane..