Podozrenie na manželovu neveru

ismarela
14. nov 2024

Ahojte, pred pár mesiacmi som zistila že ma manžel podvádza, ako inak liezla som mu do telefónu, sám od seba by sa nikdy nepriznal. Opustiť rodinu nechcel, dala som mu teda šancu, chvíľu to bolo dobre, vedela som, že sa nestretávajú, no teraz už pár týždňov mám znovu podozrenie že sa niečo deje, zase tie iste signály ako predtým, samozrejme ma ubezpečuje že nie, no ja mu už neverím. Povedala som mu že buď budem mať prístup do jeho telefónu alebo požiadam o rozvod, nech si vyberie medzi tým jeho “súkromím” alebo rodinou. Samozrejme heslo mi odmieta dať, zevraj ho nebudem kontrolovať ako malého chlapca a ma tam aj pracovne veci a pod.vyhorovky…ako by ste sa zachovali na mojom mieste? Ďakujem

macatt
14. nov 2024

Odpustila si neveru a kľudne pokračuje.. pokiaľ neurobíš niečo zásadné tak vie, že keď na to prídeš tak sa aj tak nič nestane..

pralinka25
14. nov 2024

@ismarela ja len k tomu mobilu. aj keby ti ho dal. nie je nic lahsie mat mobily dva alebo sukromny rezim ktory neuvidis.
ked mu neveris (co je pochopitelne) taky vztah pojde stejne do kytek. to by chcelo asi parove terapie a skratka fakt pracu na tom vztahu. stratenu doveru len tak neobnovis.

sissy27
14. nov 2024

@ismarela bud mu veris a potom nemas preco riesit nejaky mobil, alebo mu neveris a potom s nim nemas preco byt 🤷‍♀️
Ale on asi vie, ze si toto moze dovolit, lebo ved co sa mu asi tak moze stat?

rozculena
14. nov 2024

@ismarela zbalila by som mu kufre už po prvom raze

januska12323
15. nov 2024

No chudáčik vraj kontrolovať akoaleho chlapca, keď sa tak správa. Požiadaj rovno o rozvod, keby sa nič nedialo snaží sa ťa o tom aj presvedčiť.

alguno
15. nov 2024

Daj na svoj inštinkt. Ver svojim pocitom, nezatváraj pred pravdou oči. Vyrozprávajte si to, ale pokojne a slušne.

ismarela
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kitycat
15. nov 2024

@ismarela a to by si chcela? Do konca zivota mu kontrolovat telefon?

ismarela
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barka1
15. nov 2024

@ismarela ak by mi niekto dal taketo ultimátum, volila by som rozvod, aj ked by som nepodvadzala

ewa99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anketkarka
15. nov 2024

Tam kde nie je dôvera nie je šanca. To bude len trápenie. Dala si mu šancu a on skúša Tvoje hranice. Prajem veľa síl na správne rozhodnutia. 🍀🍀🍀

ismarela
autor
15. nov 2024

@barka1 prečo?

moonlight1210
15. nov 2024

@ismarela “Povedala som mu že buď budem mať prístup do jeho telefónu alebo požiadam o rozvod, nech si vyberie medzi tým jeho “súkromím” alebo rodinou.”

Asi si bola rozrusena, ale takymi ultimatami sa nehadze len tak. Co ides teraz urobit?

On uz si vybral druhu moznost, teda svoje sukromie.
(Cim ukazuje aj to, ze neveri, ze to urobis. Poklada to za tvoj smiesny hystericky vykrik do tmy.)

Das teda ziadost o rozvod?

Ak nahodou nie, tak nabuduce radsej nadych, vydych a dobre si rozmysliet, co a ako povies. Aby si to vedela aj dodrzat a hlavne, aj dodrzala.
Inak ta nezacne brat vazne. A ty chces, aby ta bral konecne vazne.

drobec02
15. nov 2024

@ismarela vo vzťahu kde je dôvera a láska sa na nič heslo nedáva,a ak áno polovička otom by mala vedieť,urobil raz a vidí že mu to prešlo,nechala by som mu kufre pred dverami s odkazom na heslo k šťastnému životu osamote

barka1
15. nov 2024

@ismarela pretoze by som nechcela zit v dusnej atmosfére strachu, nedovery a vydierania.
Ano,podvadzal. Ale ak mu neveris, tak to vyries inak než sledováním mobilu. Ak je hajzel, podvadzal ta bude dalej. Ak sa spamatal, toto vydieranie mu nepomoze..

deti95060810
15. nov 2024

kým neuvidí rozvodové papiere redp. pozvánku na rozvod tak sa to nikam nepohne...

možno by som skočila za psychol že ako si chrániť svoje psych. zdravie.

biba_18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
biba_18
15. nov 2024

@barka1 @drobec02 ale on tú dôveru zahodil sám a dobrovoľne. ak ju chce s5, mal by pre to niečo robiť ...

mk22
15. nov 2024

Jaj, odpustila si, chlapec sa možno zľakol a robí to ináč, lepšie, ale aj tak cítiš..
Nebuď smiešna, zotrvať vo vzťahu za podmienky prístupu do telefónu.. A dovera bude kde?
Zadováži si druhý telef, alebo bude chaty skrývať..
Proste urobil chybu, bolo mu odpustené a robi to opäť. Toto ti nestačí?
Kontrola telef spravi z neho verného muža???

h2
15. nov 2024

Určite ťa znovu podvádza. Veď prečo by aj nie, keď mu to tak ľahko prešlo?

ismarela
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vilma7
15. nov 2024

Ako? Položila by som na stôl papiere na rozvod!!!

pralinka25
15. nov 2024

@ismarela no ale uprimne je ti toto treba? co je to jediny chlap na svete zesi odkazana na pouzite zbozie ktore je este aj pokazene? neveris mu, neveris ani sebe, rozklada ta to postupne. nechces pre seba nieco viac? nieco lepsie?

mk22
15. nov 2024

Vyhrážaj sa iba tým, čo si schopná dodržať.
A stat si za tým. V opačnom prípade ta bude vnímať ako uskriekanu hus, čo sa len vyhráža a "sľubuje" a nič sa nedeje.
Nechá ta vykecať a žijete si ďalej.

macatt
15. nov 2024

@ismarela skús napísať o tej nevere viac, ako si to zistila a kto to bol a čo vlastne u nej hľadal..
Lebo ak to cielene hľadal a nezaujímali ho dôsledky, tak s tým moc neurobíš a bude loviť a skákať keď bude príležitosť..
Alebo ak ste mali ťažšie obdobie a v niektorých veciach sa cítil nepochopený a nevidel zlepšenie vášho vzťahu a až po zlom rozhodnutí si uvedomil všetky následky a čo môže stratiť, v tom vidím rozdiel..
Nechápem tie ženy, čo jej taký muž ponúkne, keď ju aj tak zatají a je pre neho ľahká ako vzduch🙄

danica2711
15. nov 2024

ak pokračovanie vášho vzťahu spočíva iba na tom, že budeš mať plne pod kontrolou jeho mobil, tak nie je o čo stáť

enmery
15. nov 2024

@macatt Takých žien je kopec. Len teraz nedávno tu bola baba, ktorá je len milenka a z jej myšlienkových pochodov bolo jasné, že si myslí, že je tam viac a tá menej, je jeho partnerka. A žiarlila paradoxne na 18tky, ktoré si dotyčný nulový chlap pridával na insta či kde.🙃

zuzubb007
15. nov 2024

To čo je za kravina však nech ti dá mobil, je problém kúpiť si druhú simkartu a nebudeš mať ani tušáka, táto naivita žien má vždy dostane 🤣, a tiež aj to ako žena dúfa, že nevera sa nezopakuje