Bolo by 35 sexuálnych partneriek vo veku 33r pre vás redflag? Spýtala som sa to muza do ktorého som zaľúbena, bavili sme sa o vzťahoch a pod.. uprimne ma toto číslo dost zaskocilo a necakala som taky veľký počet. Je to aj pre vás dost ?
A na akú Máriu si sa toto pýtala? K čomu ti je táto informácia? 🤦♀️
Vážne by som sa zamyslela či chcem byt len ďalšie cislo v jeho štatistike
@earlgrey keď ta tato tema tak rozculuje tak načo komentujes?
je to dost 😬😬 ale ja teda razim teoriu, ze sa to nikdy nepytam, ziadneho mojho doterajsieho partnera som sa to nepytala, ani mojho sucasneho manzela. skratka to ani nechcem vediet ani to nepovazujem za nejaku dolezitu informaciu pre nase fungovanie. naopak ani mna sa to nikto nikdy nepytal 🙂 zda sa mi, ze sme raz davnejsie mali s muzom debatu o tomto a zhodli sme sa, ze by nam ta informacia do vztahu nic nepriniesla. o byvalych vztahoch samozrejme vzajomne vieme a normalne sme sa o nich bavili (nie cielene, ale ked prisla na to rec).
Tak ak sa počet jeho sexuálnych partneriek zhoduje s počtom aktov, tak to nie je také strašné. A pýtala si sa ho ako sa to dá stihnúť? Možno má na to vysvetlenie.
mne by to prislo dost :D
Pri takom počte je divné, že si to zapamätal a že sa s tým chváli. To si niekde zapisuje?
Autorka, ak začal v 18 a teraz má 33, je to 2,3 partnerky na rok. To zase nie je nič strašidelné. Nebuďme puritáni, ak človek nemá vzťah, nie je na nezáväznom sexe nič strašné, ak sa človek chráni a nemá ho s nejakou špinavou sockou z ulice. Mňa viac ako jeho počet sexuálnych partneriek zaujíma dôvod, aký vedie niekoho opýtať sa toto potenciálneho partnera. Úprimne, ak máš potrebu sa toto pýtať a útočne reaguješ, ak sa ťa niekto opýta, načo to chceš vedieť - nechaj to tak. A hľadaj inde a iný typ chlapa.
Som s muzom takmer 20 rokov a netusim, kolko mal predomnou partneriek 🤷♀️
Ale ano, 35 mi pride dost. To uz si musi robit aj ciarky do zapisnika, ci?
A cislo 36 sa Ti paci? Ak ano, tak je to Tvoje cislo, smelo do toho chod🙂 Je to pekne cislo, z matematickeho pohladu😉
Vysvetli-sexualne partnerky-to je co?
Pocet stykov?
Ak ano, tak to je prinajmensom podozrivé, lebo pocet vztahov to najskor nebude.
Ked je to dost pre teba tak naco ti zalezi na tom, ci je to dost pre inych? Ved tu ide o tvoje vnimanie, to je najdolezistejsie, nie vnimanie cudzich ludi. Riad sa svojim pocitom.
@dskjhfdlkdjhl dobrý postreh😁
Podľa mňa je to dosť, ale to je len môj názor. Ja inak nerozumiem ako niekto môže byť dlhodobo vo vzťahu, a nevie takéto veci o minulosti partnera :D ja som to vždy chcela vedieť a ani som nemala problém priznať "svoje" číslo.
Pre mňa je to osobne riadne veľa, nemala si sa to ani pýtať
Takáto otázka a odpoveď na ňu môžu iba pokaziť vzťah.
Teoretická matematika: ak by mal za 10 rokov aktívneho života 35 partneriek, to je 3 a pol partnerky za 12 mesiacov alebo jedna každých 15 týždňov...
Ale ak v realite mal divoké obdobie, kedy si bez záväzkov užíval na diskotéke a až potom "dospel" a začal riešiť vzťahy, tak to nie je zase až tak veľa.
Úprimne ak nepovedal to číslo len tak z brucha, tak klobúk dole, že si to vôbec pamätá. Podľa mňa sa to pri prekročení hranice z jednociferného na dvojciferné už začne zlievať, ak si človek nevedie písomnú evidenciu.
@justxme Ja inak nerozumiem ako niekto môže byť dlhodobo vo vzťahu, a nevie takéto veci o minulosti partnera - a ja nerozumiem, prečo tomu nerozumieš. Aký vplyv na moje manželstvo má to, či muž predo mnou spal iba so svojou prvou manželkou alebo s ďalšími 10 ženami. A ako ovplyvní to, aká som ja manželka pre neho, či som pred ním spala iba so svojim prvým manželom alebo som si po prvom rozvode a predtým, než som spoznala druhého muža rok užívala a spala s desiatimi? Pre mňa je podstatné, aký je môj muž človek a že počas nášho vzťahu má sex iba so mnou.
@autorka nie je to málo, ale tak ak nemal dlhodobý vzťah, tak to zasa nie je tragédia. Ja som sa napríklad teraz zamyslela a uvedomila si, že som sa nikdy teraz už môjho muža nepýtala koľko mal partneriek predo mnou a ani on nevie koľkých som mala pred ním.
Ja sa vždy riadim v tejto oblasti, že sa pýtam len na to, na čo naozaj chcem vedieť odpoveď 😂
Poznám prípady kedy si chalan doslova užíval od 16tich, v 35 uťalo, naozaj sa zaľúbil a odvtedy je len so svojou ženou, už majú celkom veľké deti a stále sú spolu šťastní.
To číslo môže, ale rovnako nemusí absolútne nič znamenať...
Tak pri tom čísle ma skôr prekvapuje, čo je to za vola, že to počíta? To si robí čiarky? Zarezy?
No tvrdí, ze mal 10 rokov vztah. Potom mal ešte tri priateľky na vztah, čiže číslo 35 + 4 tieto vo vztahu neviem ako stihol. Bud musel podvádzať alebo to po tom vztahu brat hlava nehlava.
Aka otazka, taka odpoved. Pokojne si z teba mohol vystrelit. To vramci akej temy sa jedna dospela zena na toto opyta frajera? ja som dlhe roky vydata a netusim, s kolkymi zenami spal moj muz predo mnou. a rovnako netusi moj muz, s kolkymi muzmi som spala ja pred nim. a za tie dlhe roky manzelstva sme sa este nedostali do takeho levelu zufalstva, aby sme si vzajomne polozili tuto otazku. je to trapne a detinske.
Je zbytočné prepočítavať to číslo na roky a pod. Buď ti to číslo vadí, alebo nie.
Za mňa je to v pohode. Aj keby mal 100 som s tým ok. Pre mňa hlavné je, nech je v posteli vidieť tá skúsenosť.
Tak mohol mat 2-3roky burlive obodbie a potom uz len stale partnerky... skus sa teda opytat.
Neriešila by som číslo ani vzťah ale test na HPV skor
Tak ked ti to vadi naco sa nim zapodievas, hladaj dalej... Sa bojis, ze tie pred tebou boli lepsie v posteli alebo o co ide? Bojis sa, ze je to k***vnik?
@melanta tak mňa to prirodzene vždy zaujímalo, hneď z niekoľkých dôvodov. A pomerne jednoducho sme sa k tomu dostali v rámci nejakej normálnej partnerskej konverzácie. Ak som s niekým totiž viac ako pár mesiacov a ide to do serióznejšieho vzťahu, príde mi normálne že sa dostaneme cez milión rôznych tém, medzi ktorými je aj predošlý milostný život. Ja som teda veľa vzťahov nemala, ale pri tých pár, aj vrátane terajšieho priateľa, sme sa hlavne na začiatku o týchto veciach často rozprávali. Či sme v predošlých vzťahoch boli s milostným životom spokojní, na čo sme zvyknutí, ako často, či tam bol nejaký problém, atď. Jasne že aj koľko a či išlo o dlhodobé vzťahy alebo nie. Ono to môže byť fajn práve v tých začiatkoch, že človek vie, čo čakať. Ak mi nový priateľ povie, že mal síce 2 seriózne vzťahy, ale spal s 20 ženami, tak napríklad asi nepotrebuje na sex hlbšie city a berie to skôr ako potrebu, možno ho teda bude vyžadovať častejšie. Nehovorím že teraz treba zdieľať všetky svoje sexuálne zážitky do detailov a nejako sa nad nimi rozplývať, ale podľa mňa je fajn si tieto veci úprimne povedať, ako robiť z toho nejaké tajomstvo. Vadila by mi tá neistota, keď som s niekým vo vzťahu, chcem o ňom vedieť čo najviac.
Priveľa nie je to normálne ja som mala jedného a stále mám toho istého už 34 rokov