Pauza vo vzťahu

6. jan 2023

Vaše názory. Pozitíva a negatíva.

gabriela2952
6. jan 2023

Za mňa znamená pauza = koniec
Véd keď chceš od človeka pauzu asi sním nechceš byť.

pribinak
6. jan 2023

Pauza = začiatok konca.

melanta
6. jan 2023

Pauza? Ak neviete problémy riešiť, tak sa to buď naučte alebo vzťah ukončite. Keď budete mať deti, tiež si budete dávať pauzu keď budete mať problém?

syslik81
6. jan 2023

pauza je taka ista fraza ako zostaneme kamosi.. bud je rozchod alebo nie ... nic medzitym.. pozitiva ziadne negativa-obaja ste slobodny mozete sexovat s druhymi randit zoznamovat sa- cize je to rozchod

katkine_terapie
6. jan 2023

Pauza = nechavam si zadne vratka, ak nikoho lepsieho nenajdem. Ziadna pauza nikdy nevyriesila problem vo vztahu.

veronikaszabova
6. jan 2023

Za mna pauza = koniec

rurutiax
6. jan 2023

Nikdy som nechápala tieto pauzy vo vzťahu. Podľa mňa je to len výhovorka ako si užiť s niekým iným bez výčitiek. Pokiaľ to dvom ľudom neklape, tak im žiadna pauza nepomôže, iba rozchod.

autor
6. jan 2023

Nájde sa aj niekto komu pomohla?

joesvk
6. jan 2023

Každý prípad je iný. Moji rodičia,keď spolu chodili, boli pol roka rozídení.Otec si na ten čas našiel inú. Ale potom sa dali znova dokopy a mali fakt nádherné manželstvo.

thoughtfulweirdo
6. jan 2023

Načo je to dobré? Keď je vo vzťahu problém, treba ho vyriešiť. Keď ho partneri vyriešiť nevedia, buď to využijú ako príležitosť spolu sa to naučiť, alebo sa onedlho tak či tak rozídu. Problém sa nedá prečkať, po akejkoľvek "pauze" tam bude stále čakať a rásť a rásť. Maximálne sa na čas skryje, ale skôr či neskôr opäť pri nejakej situácii vyjde na povrch. A čo ďalej? Budete sa "pauzovať" každých pár mesiacov až do konca života? 😅

inak2022
6. jan 2023

Áno pomohla, aj mne s manželom, aj mojim rodičom. Ale nebola to pauza akože poďme si sať pauzu. My sme sa reálne rozišli a potom sa k sebe vrátili s pochopením niektorých vecí a hlavne toho, že chceme byť spolu. Takže pauza z toho bola, ale keď sme to ukoncovali, netušili sme ze to dopadne takto

matkahelka
6. jan 2023

pauza je pre pubertakov a nezrelych jedincov. normalni ludia, ak maju problem vo vztahu, riesia ho. ak ho vyriesit nevedia, idu od seba a najdu si inych partnerov. pauza problemy neriesi, len ich oddiali.

rurutiax
6. jan 2023

@joesvk Tak si myslím, že je rozdiel, keď sa dvaja ľudia rozídu a potom sa dajú naspäť dokopy ako keď si dvaja ľudia dajú pauzu a potom sa dajú dokopy v domienke, že sa všetky ich problémy vyriešili.

maminkadeticiek
6. jan 2023

Nech nedopadnete ako Ross a Rachel 😂

joesvk
6. jan 2023

@rurutiax Hej. Hovorím, že každý prípad je iný. U autorky nevieme detaily.

gladys_07
6. jan 2023

Pauza je rozchod pre zbabelcov

kaktusik007
6. jan 2023

ak ta to potesi, v mojom okoli su tri pary, ktore nie ze si dali pauzu, ale sa realne rozisli a zase dali dokopy.
1. su 10 rokov manzelmi
2. su cez 20 rokov partnermi - svadbu obaja odmietaju
3. su spolu rok a pol

vsetko to boli realne rozchody so vsetkym, asi po roku sa dali znova dokopy a ono im to funguje - lebo sa poucili.

pauza ako taka nikdy fungovat nemoze

rozchod zafungovat moze - pretoze aj Valek napisal - no ten co lubil sklamal sa a ten co sklamal lubi --- cize velakrat az po preplesku z rozchodu si niekto nieco uvedomi a potom to funguje...

viestta
6. jan 2023

Pauzna na týždeň, mesiac, tri? A potom sa k sebe vrátime? Ci dáme si pauzu a ten kto to nevydrží navrhne, že už budeme spolu? A potom co? Tvárime sa, že nič sa nestalo alebo začíname od nuly? Alebo jeden navrhne, se pauza skončila a tomu druhému sa ju ešte skončiť nechce?
Celé divne. Alebo vieme byt spolu alebo nevieme. Nič medzi tým neexistuje.

poleva
6. jan 2023

Ano ja 🙂 dvakrat pauza...dnes sme manzelia 15 rokov a mame krasne 2 zdrave deti 🙂

teleskop
6. jan 2023

DEFINUJ, AKOZE DAS SI PAUZI V KAMARATSTVE, V RODINNOM VZTAHU? CO TO JE?

toskanka
6. jan 2023

Keby si nebola taká skúpa na slovo, boli by sme aj my konkrétnejší. Niekedy ma zmysel pauza, niekedy ukončenie vzťahu.

dilino
6. jan 2023

pauza-definitivný koniec u mňa.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marseillefan
6. jan 2023

My sme si s bývalou dali pauzu... po týždni sme ju ukončili. A o dva dni na to mi dala definitívne kopačky. Ako tu už bolo napísané, pauza je začiatok konca.. nie je na nič dobrá. Ak aj niekomu vyšiel vzťah s pauzou, tak to nebolo vďaka pauze, ale napriek pauze...

kiwi3
6. jan 2023

moje skusenosti: nezrele/pubertalne synonymum pre rozchod. asi sa to tomu, co sa chce rozist, lahsie hovori

ivangeline
6. jan 2023

A preoc? Naco? Nvm si predstavit dovod.

slovakboy
6. jan 2023

Nerozumiem pojmu pauza od vzťahu. Ak sa jedná o to byť chvíľu sám, tak to súhlasím. Ale aj keď som sám vzťah môže fungovať ďalej. Čo sa mysli poštou pauzou? Ako si to predstavuješ? Lebo samota mi pomohla, ale nikdy som nebol v takej pauze, že by počas nej neexistoval vzťah. Neviem si to ani u vás reálne a prakticky predstaviť.

vilma7
6. jan 2023

Pauza.na koľko? Vopred dohodnúť čas, dobu, mesiac, dva? Neurčito?
Počas pauzy môžeš a nemôžeš čo? Môžeš si s niekým vyraziť, vyspať, bozkávať, alebo si dohodnete vernosť?
Pauza na zistenie čoho?
Pauza z akého dôvodu?
U mňa je pauza koniec a necháme si nejaké zadné dvierka, ak nikoho nestretol vrátim sa k tebe, či ako je to myslené?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hsjdudhdbd
11. jan 2023

Kazdy chape pauzu inak on tak ze si bude robit co chce ty tak ze budes sama a budes chodit s kamaratkami von a potom bum dozvies sa nieco co nechces a je koniec