Páči sa mi učiteľ

13. jún 2023

Ahojte, neviem či tu nájdem niekoho kto bol aspoň v podobnej situácii, ale tak za skúšku nič nedám. Som študentka na VŠ a tento rok k nám na školu nastúpil nový učiteľ. Neviem bude to znieť ako klišé, ale on je neskutočne pekný😩 V poslednej dobe mám pocit, že po mne začína pokukovať a ja som z neho už aj tak celá paf. Je vysoký, blond vlasy a nádherné modré oči. Neviem človek by bol asi blázon keby si o ňom nepovedal, že je sexy. Má neskutočne zlatý úsmev. No ja mám dilemu. Mám priateľa ktorého mám rada no od doby čo k nám nastúpil ten nový učiteľ som ako na vážkach. Stalé ho porovnávam s ním. Keby bol ten učiteľ nejaký škaredý 50-tnik tak by som oňho ani zrakom nezavadila, ale uňho to proste nejde. Vždy sa na mňa pekne usmieva a proste dáva také tie signáli. A ja sa z toho môžem zblázniť..... Prosím vás čo mám v takejto situácii robiť?

jackiem__
13. jún 2023

keby si svojho uprimne lubila, nepomyslis na nieco taketo (: z peknej misky sa nenajes, ked je prazdna.

cyberk
13. jún 2023

rozchod s priatelom a sup do postele s panom ucitelom 🙂 ked ti tak zalezi na krase, tak naco ti je priatel, s kt. nemas problemy, pekna tvaricka to je cesta ku stastiu !

autor
13. jún 2023

@cyberk Ja si uvedomujem, že pekná tvárička nie je cesta ku šťastiu, ale keď jemu sa naozaj veľmi ťažko odoláva. A terajšieho priateľa rada mám no od doby kedy som sa buchla do učiteľa tak mi príde, že ho vo všetkom porovnávam.....A potom mám pocit, že mu tým ubližujem😕

akiana
13. jún 2023

Neviem, do akej miery po tebe naozaj tvoj skolitel "pokukuje", ale ked on je zamestnanec VS a ty si studentka, v pripade akehokolvek vztahu medzi vami by sa on dopustil zneuzitia pravomoci. No a zneuzitie pravomoci nie je len na okamzitu vypoved, ale pravdepodobne by mal dozivotne problemy sa zamestnat kdekolvek v akademickom prostredii. Nemyslim, ze mu to riziko za to stoji, samozrejme existuju vynimky, ale na to sa naozaj nespoliehaj. Teda vztah medzi vami povazuj kludne za vyluceny.

Co sa tyka tvojho priatela, tam ries skor to, ci chces byt vo vztahu s nim.

pribinak
13. jún 2023

Čo o nom vieš? Vieš či nemá manželku a dieťa? Či nemá dlhoročnú priateľku?
Aby to neskončilo tak že sa s ním vyspis a on tá nechá tak

limoncino
13. jún 2023

Proste si si ho zidealizovala a to je všetko. Ako ho môžeš porovnávať s priateľom, keď v skutočnosti nevieš aký je? Možno je to manipulátor a narcis

autor
13. jún 2023

@pribinak Nemá manželku a ani deti

autor
13. jún 2023

@limoncino Pretože som sa s ním už niekoľko krát rozprávala. Všetky baby aj poniektoré učiteľky na VŠ sa za ním obzerajú. Je mladý a naozaj pekný😅

syslik81
13. jún 2023

zahladela si sa -stava sa .. ale buducnost v tom nehladaj .. zameraj sa na studium a ucityela pusti z hlavy -neflirtuj s nim- pre neho si len ziacka ..bud rada za priatela ..

limoncino
13. jún 2023

Dobre, napríklad, Tvoj priateľ ja neviem vymyslím si, s Tebou nechce pozerať film. Ty si hneď začneš prehrávať v hlave ako by učiteľ ešte aj pukance urobil či ako? Lebo mi to nejako hlava neberie ako mozes porovnávať dvoch ľudí, keď poznáš iba jedného. Lebo učiteľa nepoznáš len preto že si s ním mala pár small talkov niekde na chodbe

h2
13. jún 2023

@jackiem__ To, že je pekný a sexi, ešte nemusí znamenať, že je to "prázdna miska".

autor
13. jún 2023

@limoncino Nie u takýchto basic situácii ho neporovnávam. Skôr sú to také detaily, že on je vyšportovanejší než priateľ atď. Proste si ho predstavujem aj v iných situáciach v ktorých by som mala vnímať priateľa.

autor
13. jún 2023

@jackiem__ Tak keď je učiteľ tak asi nebude úplne prázdna miska😀

terry2003
13. jún 2023

Vieš koľko krásnych chlapov ešte do konca života stretneš? Možno žiadneho a možno budeš mať krásneho kolegu alebo suseda. Veď snaď neopustíš svojho budúceho manžela, len kvôli sexi susedovi alebo svojho priateľa kvôli peknému profesorovi. Musíš sa naučiť ovládať.

sajmonka_1216
13. jún 2023

ružové okuliare aj zamilovanosť ťa prejdú a možno už bude neskoro.... pán učiteľ má možno priateľku, pošle ťa do pa a pi a ty len budeš smutná plakať za priateľom.. 🙂
kedže ste na VŠ, pekných báb je vás tam určite požehnane... a on sa určite zahľadel práve do teba.. 🙂 skôr si to len želáš, alebo namýšľaš, lebo ty na ňom visíš.. a ked na teba pozrie, už si hotová..
možno si aj uvedomuje svoju príťažlivosť a nič si z toho nerobí, resp. je zvyknutý n a pohľady študentiek
tiež ako vyššie spomínajú si myslím, že si si ho zidealizovala a je to len taká hr hr zamilovanosť z toho, že sa ti fyzicky zapáčil a predstavuješ si teraz rôzne situácie s ním... ono je to do istej miery možno aj normálne, ale určite za tým nehľadaj lásku až za hrob.. a aj keby z toho niečo bolo. ty VŠ skončíš, on ostane, príde ďalšia zamilovaná ako ty.. 🙂

akiana
13. jún 2023

@sajmonka_1216 Tiez si myslim, ze si uvedomuje, ze vyzera dobre, a ze tam mlade baby o nom snivaju, ale ma s nejakou realne nieco? Nie, pretoze sa nepotrebuje dostat do problemov.

autor
13. jún 2023

@sajmonka_1216 Tak, ale za škúšku nič nedám či? Čítala som tu už viacero príbehov alebo teda skôr založených diskusii kedy im to vyšlo....

akiana
13. jún 2023

Za skusku das vela. O svojho priatela prides, ale teda dobre, ked ti na tom vztahu nezalezi. Pan ucitel ta odmietne, pretoze vztah medzi vami nema ziadnu perspektivu, navyse sa zdas byt velmi mlada. A ak by si s tebou aj zacal, tak budes pred vsetkymi za tu, ktora si vyt*tkala znamky a ponesie sa to s tebou minimalne par rokov. Takze toto das za "skusku".

autor
13. jún 2023

@akiana Tak úprimne si myslím, že by nebol jediný učiteľ na svete ktorý by mal niečo so svojou žiačkou.

akiana
13. jún 2023

No dobre, a o kolko viac je tych, ktory zaujem ziacok odmietaju na dennej baze?

sajmonka_1216
13. jún 2023

a čo chceš vyskúšať??
že priateľ ťa bude čakať a ty sa rozhodneš, či chceš byť s ním alebo s ním aj napriek tomu, že nevieš, či má o teba učiteľ vôbec záujem??
ja ti hovorím na základe vlastnej skúsenosti.. nešlo o učiteľa..ale mala som presne takéto ružové okuliare ako ty a skoro som prišla o manželstvo...

leskovael
13. jún 2023

A to on, je len jeden sexi učiteľ... Vieš si predstaviť po koľkých študentkach akože pokukuje rovnako po tebe? Možno sa vlastne iba snaží byť milý a ty si myslíš ako pokukuje, lebo si z neho hotová. Ži realitu a neporovnaváj. A ak si nespokojná s priateľom, tak si najprv uprac vzťah s nim. Nie kôli nejakému sexi učiteľovi, ale koli sebe a jemu..

autor
13. jún 2023

@akiana Tak neviem ja mám známky doré aj bez toho aby som si ich vyt*tkala čiže. A s priateľom to asi aj tak skončím pretože mi to príde vôči nemu nefér.

moonlight1210
13. jún 2023

Ak ta bude ucit, ty sa s nim vyspis, no on ti neda skusku, lebo podla jeho kriterii nie si dost dobre naucena, tak ta pojde rozhodit. Ver tomu.

Len tazko sa budes od toho vsetkeho odosobnovat.

autor
13. jún 2023

@moonlight1210 Nemyslím si. Ak by som nebola naučená tak by ma viac rozhodila skutočnosť, že mi tú skúšku dal.

terry2003
13. jún 2023

Lenže ostatným bude úplne jedno, či si mala dobré výsledky aj predtým. Aj tak si každý bude myslieť, že ona má dobré výsledky len preto, že to vo voľnom čase robí s profesorom.

autor
13. jún 2023

@terry2003 A ako by sa to vôbec niekto dozvedel? Nijak. Veď ja nemám potrebu to rozkrikovať po celej škole.

akiana
13. jún 2023

Ved dobre, postavila si si hlavu, ides do toho, dopadne to super, vsetko v pohode, zivot gombicka. Tak naco zakladas diskusiu s tym, ze mas dilemu a nevies co robit? Podla vsetkeho vies velmi dobre, co robit.

hugger
13. jún 2023

Ak je atraktivny dnes, bude atraktivny aj o 10 rokov a bude sa stale pohybovat v prostredi s mladymi studentkami ktore budu zvazovat ci kvoli nemu neposlu k vode svojho priatela.

Mas dostatok sebavedomia ist do vztahu s takymito nastrahami? Budes mat dostatok energie udrziavat s nim vztah o 10 rokov?

spadnutaslivka
13. jún 2023

vždy bude niekto, kto bude krajší, vyšportovanejší, dokonca aj šikovnejší, milší, chápavejší... je na tebe, či pôjdeš vždy za tým, ktorý bude v niečom lepší než aktuálny alebo budeš mať aj kus rozumu a budeš budovať vzťah a nie povrchne prelietavať z kvetu na kvet.