Ahojte. Myslite ze moze vzniknut laska medzi dievcatom a o generaciu starsim chlapom alebo ide vzdy iba o sex?
@yoxinka nie naozaj toto nie som ja
@yoxinka ja som sa s nim este nikdy nestretla
Tak keď to nie si ty, si to prečítaj celé a podľa toho si sprav názor.
Kolko ma rokov ty a kolko on ?
A to fakt ti treba o generáciu staršieho chlapa? Nemôžeš si najst niekoho seberovneho?
Neviem si predstaviť, že by som mala fungovať s chlapom o takých 30 rokov starším, preboha, veď by už mal tetaz 70....co by som s nim robila? 🙈🙈🙈
@jaskolka možno ju v starobe bude opatrovať😀
@ivankamrva ja 25 on 49
Ako … ja si ti fakt čudujem, keď sa v 25 rokoch chceš zamotať so starým ujkom. To vážne nestretávaš vhlapov tvojho veku? Keď som začala chodiť s mojím mužom, jeho otec mal 53 a bol strašne cool, taký srandista, úplne pohodička. Teraz má o 15 rokov viac a je to s ním ťažké, je už skrátka starý. Ja mám 37 rokov a cítim to ako najlepšie roky v živote, neviem si predstaviť prežívať ich starostlivosťou a starého uhundraného deda, lebo presne toto robí moja svokra. A to je môj svokor aktívny, činorodý, stále niečo vymýšla, ale ten vek neoklameš.
Načo Ti je taký vzťah?veď Ti môže byť otcom.Je úplne niekde inde..
Pozri sa, je to tvoj život. Ži, ako uznáš za vhodné, tu veľa pochopenia nenájdeš. Dôležité je, ako ste obaja mentálne nastavení, či máte rovnaké názory, záľuby a pohľad do budúcnosti. Poznám pár s veľkým vekovým rozdielom a žijú spolu dlhé roky v harmonickom vzťahu. Dokonca by som povedala, že majú stabilnejší vzťah ako hociktorí rovesníci, ktorí sa chcú pri prvej hádke rozvádzať...
S tak starým by som si ani ja nezačala a to mám o 10 rokov viac ako ty. 50tnika rajcuje mladá a ide si niečo dokázať a teba k nemu ťahajú prachy. Na vzťah to nie je. Možno na úlet.
Iba som sa opytala ako to citia muzi v jeho veku. Ci iba ako zabavku alebo sa dokazu do tej zeny naozaj zamilovat.
Možno ich očarí a fascinuje jej mladosť. Takže aj on sa pri nej cíti "mladý". Ale skôr či neskôr narazi vek.
Trebárs ona sa chce zabávať, chodiť na diskotékely, tancovať niekde na party do rána a jeho to bude možno baviť par týždňov, ale vek proste je vek. Nebude už vládať zurovat a spať 2 hodiny a potom normálne fungovať, takže nastanú spory.
Alebo ona bude túžiť po rodine. On na prahu 50 alebo viac myslíš ze fakt chce meniť plienky a počúvať detský vreskot?
Možno sú takí, ale obvykle to je na donútenie od partnerky, nie ze by to extra chceli. Proste si neviem pomôcť, ale 50 ročný muž už by mal byť dedko (ak teda je v rodine dieťa) nie otec. Už len kvôli tomu, že nebude vládať byt taky otec, akého by dieťa potrebovalo. Aj trpezlivosť je iba v tomto veku.
Sama mam takmer 40 a druhe dieťa na ceste. A cítim, že už to je strop. Na ďalšie dieťa už by ma po 40 nikto nenahovoril.
Potom sú tam aj pohľady na život, na svet. 50 tnik už toho má skrátka viac odzite, skúsenosti úplne iné zažil celkom iný svet ako taká 25ročná dievčina, aká ledva začína žiť.
Nie, ta mňa také veľké vekové rozdiely proste k sebe nepatria.
predpokladám že on je ženatý
keď si sa s ním nestretla, tak kde ste sa zoznámili? Na zoznamke? Je ženatý? Ak áno, odpoveď vieš - chce sa zabaviť. To je asi tak všetko.
@kvetinka75 je zenaty
Ja som raz videla v nejakom drahom sportovom aute mladu, asi 20 rocnu babu so starym 70 r. chujom - my sme sa na nich rehotali, ona sa hanbila, presne bolo vidno, ze ona ho ma na peniaze a on sa niesol ako pav, ze ma mladu babu.
Mne by sa zaludok dvihal ist do postele s takym starym ch...,ktory by mohol byt vekovo mojim otcom.
a kde ste sa zoznámili?
aj som predpokladala že je ženatý. Predpokladám, že on oslovil prvú teba - asi na zoznamke, keďže ste sa ešte nestretli. Určite ti vypisuje aké má nefunkčné manželstvo, aký je nešťastný. Len prečo je ešte stále ženatý keď to nefunguje?
Tak, keď je ženatý čakaj len úlet veď nemôžeš byť tak naivná.U muža kríza stredného veku doma stereotyp a teba namota na sladké reči.Daj od toho ruky preč stratia najlepšie roky hľadaj o 20 r mladšieho.On si potrebuje len niečo dokázať či ešte vie ohúriť mladú babu
Ženatý 50??? To vážne by si sa s takým chlapom zamotala? Tak ten je tak akurát znudený zo svojej ženy alebo čo a potrebuje si dokázať, že je ešte chlap, ktorý vie namotať mladú žabu. To je celé. Mojej kamošky otec 40 rokov fungoval v takom manželstve, kde žena bola generál a keď mal 60 rokov našiel si frajerku, 35 ročnú a zlatý klinec bol, keď otehotnela. Tak má dedo 3 ročného syna, dve dospelé deti a 6 vnúčat. Celá rodina z toho ostala dobre v zadku, deti sa s ním odmietajú baviť, mama sa zrútila … celé zle!
Medzi mnou a mojim mužom je takmer 23 ročný rozdiel. Sme spolu 18 rokov.
Ach hned si predstavím svoju sestru… ona aktuálne 49 a on cez 70, ako naši rodičia… kopa zdravotných problémov… Deti spolu nemajú, lebo však on už mal tri svoje. Tak má sestra rovno “vnúčatá” 🤦🏼♀️
@luccija to je na ilustráciu, že ak už má mať 50 v rodine dieťa, tak určite už nie svoje. Áno, plodný je chlap do konca života... Ale naozaj myslíš, že v 50 už je taka energia venovať sa bábätku, potom dieťaťu, ako trebárs v 30?
Moj brat ma teraz 51.Jeho 30 ročný syn s priateľkou teraz čakajú prvé dieťa ..minule povedal, že sa teší ze sa občas pohrá s malým dieťaťom, ale nevie sú predstaviť aby teraz robil to, čo robil v 21 rokoch, keď sa stal otec .ze to už by nezvládol...
Tetaz je taka divná doba.. Proste na určite veci už tie číselka v OP majú opodstatnenie... Vek sa nedá oklamať, nech akokoľvek sa bude človek cítiť mladý.
@jaskolka chápem, ale to ako, keby som Ti napísala, že ty tiež rodis v 40 tke a v 50 sa budeš učiť do školy, bicyklovať s dieťaťom, venovať sa mu.Urcite, že to človek ľahšie zvláda o pár desaťročí skôr🙂len sú chlapi, ktorí majú v 50 tke malé dieťa a často to je o lenivosti ja vidím, že odkedy máme väčšie dieťa 15 r sme dosť poľavili, ak by som tu mala špunta musim, mám zase veľa aktivít.
@jaskolka Tiež si dovolím nesúhlasiť s názorom o mužoch vo vyššom veku a deťoch. Manžel má 47 rokov, doma máme 2-ročného. Dieťa chcel hlavne on. Zvláda s ním všetko - kúpanie, prebaľovanie, vozí ho na bicykli, uteká za odrážadlom atď.
Ale on je aktívny, s jeho 73 ročným otcom jazdia ešte na motorkách. Je to o ľuďoch.
Sa nudíš? Pokiaľ si toto zase ty, tak … stále ide iba o sex 🤷♀️. Ako tam všetky ženy píšu, taký starý cap vie presne, čo má žabke 20ročnej nakecať, aby dosiahol presne to, čo chce …
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/co-som-mala-od-toho-ocakavat/