O čo ide tým chlapom?

5. jún 2023

Zeny, o čo ide tým chlapom? Som vydatá a vypisujú mi zadaní muzi.. neviem či skúšaju alebo o co im ide:( sú ženatí.. poznam ich cez známych alebo z prace..proste nie sú cudzí.. poznáme sa osobne, som k ním milá ale nebalím ich..bez okolkov začnú všeobecne debatu a potom si otvorene, akože ich zaujíma čo robim, podľa toho čo vyjde z debaty, pýtajú fotky a majú dvojzmyselne otázky a celkovo v tomto smere vedu debatu.. stalo sa mi uz aj to, že som dostala fotku jeho p….. aj keď som ju nechcela, mne je to nepríjemne, stale to nejako dám do stratena.. nie je ich veľa.. ale aj tak.. vsetci majú usporiadane a zjavne naoko šťastne vzťahy, nikto by to na nich nepovedal.. poväčšine vypisujú v noci, zo sluzobky, keď majú vypité a podobne.. o čo im ide?

dadis
5. jún 2023

o sex

selest
5. jún 2023

Mozno je chyba ze to "das do stratena". Vzdy a vsade sa najdu tieto individua ale tam kde ich po prvom naznaku stopnu, vacsinou nestracaju cas. Zrejme tym ze vobec reagujes akokolvek na dvojzmyselne poznamky maju dojem ze maju nadej aspon na maly flirt alebo viac. Robila som x rokov v cisto chlapskom kolektive a viem co si o zenach rozpravali v jedalni..staci ze sa usmejes na blbu poznamku a uz si myslia ze si z nich paf😅

nurielka
5. jún 2023

Prečo si na sociálnej sieti, kde ti vypisuje kde kto, očividne im ide len o jedno. Odhlas sa, zmaz profil a máš po probléme. A ako uviedla dadis, tak si aj odpovedaj.

modrykonik33
5. jún 2023

@selest aké jednoduché tvory sú to

karolinakr
5. jún 2023

Dneska mi nukal sex chlap, co robil vykop kanala chcel sa stretnut, lebo mu niečo brni v rozkroku 🤣 🤣

svetlonos
5. jún 2023

Prosim ta a ty máš kolko rokov, 20?
Ved ked ti zacnu posielat take foto, zrus ich, ze o to nemas zaujem. Oni chcu fotky tvoje? No neposlem! Chcu veduet co robim? Ak mas kreativnu oracu, posli foto hotoveho produktu. Maju dvojzmyselne poznamky, zachadzaju do krajnosti? Povedz im, ze nie si ten typ a vyber si ten slusny zmysel poznamky. Chodila som na skuzobky s 3-4 kolegami naraz, vsetci zenati. A ano, hadzali sne si aj dvojzmyselne poznamky, ale vbramci srandy. Oni pekne hovorili o svojich zenach aj detoch, bolo z nich citit, ze ich miluju. Raz sme sa azretli aj so zenou jedneho tohobkolegu. Sadli si ku nasemu stolu v kaviarni a bavili sme sa a nou akoby sme ju poznali roky. Ona sa smiala, ze cim nas uplatil ze onej tak dobre hovorime aj o nom 🙂.
Vies, zalezi od siruacue, povahy a vztahu k manzelkam/ partnerkam. Vtedy ani jemne dvojzmyselne poznamky nikomu neublizia. No pokial to myslua snad vazne, a to vycitis, tak ich zrovnaj ale bleskovo. Pichopia, ze u teba narazili!

lucia851
5. jún 2023

Len o sex

hipuska
5. jún 2023

Ja nechápem. Niekto relatívne cudzí ti začne vypisovat a ty pokračujes v tej konverzaci? Tak to niekto považuje za povzbudenie. Ja ti celkom neverím...chces povedať, že ti niekto napíše ahoj a "v zápätí" fotka jeho bimbasa?

obleckodogymu
5. jún 2023

Tie typy tiež stretávam, ale teda nikdy sa to nedostalo ďalej. Mne je to extrémne nepríjemné, hlúpe a tak som ich vždy po prvej vete stopla, takým dosť jasným sposobom...napr chlapík mi napísal večer a že pusa na dobrú noc ...odveci, total, lebo mi len toto zrazu večer napísal, inak sme si vôbec nepísali ani nic. Tak som našla v mobile fotku kde môj chlap posielal pusu mne a preposlala som mu to ..😅odvtedy bol pokoj😊

panonia
5. jún 2023

A prečo im vôbec odpisujes?

pralinka25
5. jún 2023

@karolinakr a ty si taku lukrativnu ponuku odmietla? 😲😝

karolinakr
5. jún 2023

@pralinka25 😅😅

vanilkovazmrzka
5. jún 2023

Musis vyzerat jak grecka bohyna, ked ti nonstop vypisuju cudzi chlapi a ty ich musis lopatou odhanat… 😆

marca12
5. jún 2023

Mne keby toto chlap napisal,poslem ho kade lahsie. A fotku jeho vtaka by som preposlala rovno jeho zene. Nech si narobi doma poriadky.

deti95060810
5. jún 2023

sú to hovädá... ide im len o jedno - sex.

mamamasama
5. jún 2023

@vanilkovazmrzka nemusi tak vyzerat. Ono aj ti chlapi mozno nie su vobec pritazlivi. Ktovie co za individua jej píšu. Kadopadne by som ignorovala. Autorka na jednej strane pise, ze sa jej to nepaci, ale na druhej im odpisuje, takze evidentne jej to lichoti a masti si na tychto zenacoch ego.

viestta
5. jún 2023

Tym chlapom ide len o jedno. Len sa cudujem, ze vobec si s takymi vypisujes. Akonahle ktokolvek vstupi do tojej konfortnej zony koncis debatu. Je jedno ci je to zoci voci alebo vypisovacky. Co je na tom zlozite povedat, napisat, ze tade cesta nevedie.
Jedine, ze by si sa citila polichotena kalerabmi co ti tlacia do hlavy a potom sa neskoro zbadas, ze si sa ponukla a oni vyuziju ponuku. Tak potom sa necuduj.

vanilkovazmrzka
5. jún 2023

@mamamasama skor sa mi nechce verit tomu, ze sa to skutocne deje ;)

autor
5. jún 2023

Píšu mi muzi ktorých mám v kontaktoch, nie sú cudzí.. nechcem konkretizovať v akom vzťahu sme… z debaty kde sa snažím byt milá a nemám dôvod ignorovat keďže ide o zdvorilostnú debatu zo začiatku, vzniknú dvojzmyselne narážky a teda aj fotka, na ktorú chce vedieť moj názor…

zuzanka.zuzu
5. jún 2023

ja som predávala kožené čižmy na vysokom opätku a dostala som tiež fotku vtáka 🙈 internet je fakt skvelé miesto 🙄 na FB mi možno aj niekto píše ale mne sa nepáči messenger takže tam ani len neodpisujem 😀

liljana
5. jún 2023

No ked ti posle foto p... tak si pytaj cislo manzelky, ze jej to preposles, nech ma tiez na co pozerat a mas pokoj.

mamamasama
5. jún 2023

@autorka jasneeee. Ahoj ako sa mas? Faktury si dokoncila? Treba este nieco objednat?? A zrazu z nicoho nic fotka vtaka 😅 Bez vetra sa listok nepohne.

tykat
5. jún 2023

Uz to ze zacnes konverzaciu ich uisti v tom ze mas zaujem. Ignoruj, neodpisuj. Vyriesene.

selest
5. jún 2023

Poviem ti tajomstvo, nemusis byt mila k NIKOMU kto sa k tebe sprava sposobom ktory ti nevyhovuje. Je jedno v akom vztahu ste, ak prekroci hranice stopnes ho. A nemas na to gule tak aspon prestanes reagovat/odpovedat.

jamimo
5. jún 2023

a keby len chlapom 😃 Bývalý spolužiak pracoval v plynárňach. Pýtam sa ho:Jaro a ty si tam čo vlastne robil? On: rozvody... Seriózne som si myslela, že rozvody plynárenských potrubí. Ále kdeže! Povedal, že sa mu panie domáce núkali, flirtovali, dohadovali stretnutia. Ja: akože vážne? On: jasné, že vážne, prečo by som ti to ináč hovoril, vždy sme si dobre rozumeli...
Ďaľší kamarát... má fast food stánok. Tak to by ste neverili ako mu tam tie baby, ženy kurizujú. Neverila som mu, keď mi hovoril, že mu navrhujú sex, pritom vedia, že je ženatý, má deti.(stále zákazníčky) Raz som bola u neho v zime v stánku. Hovorí mi, teraz ide tá baba, čo ma volá do trojky, schovaj sa za roh a počúvaj... Ona: dobrý... On: dobrý, čo vám ponúknem. Ona: spravíte mi hydinový hambáč? On: jasné, aj všetku zeleninu? Ona: hlavne taký šťavnatý... On: jasné, aj dressing? Ona: vedúci, ja by som ale taký iný šťavnatý hambáč brala, a iným dressingom, aj s kolegyňkou, už ste si to rozmyslel? On: červený až za ušami, ále prosím vás, to snáď nie, ja som si myslel, že ste si minule robila srandu...(chudák, on nie je rázny typ, skôr slušák) Ona: vedúci, ale niééé, vy ste to nepochopil, ja som to myslela úplne vážne, kolegyňa by šla do 3. 🙄 On: pre Boha to nemôžete myslieť vážne, ja mám ženu, deti... Ona: ále to nevadí, by sme si užili, by sme si aj potykali a nikto o tom nemusí vedieť. On: zhrozený, nechajme to tak, páči sa hamburger, dovidenia. Ona: dovidenia a dúfam, že nabudúce si to rozmyslíte.
Priznám sa, že dovtedy som bola veľmi naivná v tom ako to chodí, kým som to na vlastné uši nepočula... Kamarát mi hovorí: vidíš a ty si mi nechcela veriť, že sa toto deje. Mne sa tie baby a ženy hnusia. Hm.. tak to je jeden z mála... hovorila. som to doma chlapovi a pýtala sa ho, čo si o tom myslí, povedal: pozri, dnes už nikto nerobí tanečky okolo toho, nikto nestráca čas, chceš nechceš, hore ruky, dole gate, vrznú si a každý ide svojou cestou domov za svojimi 🤔 Takže asi to je takto "normálne"
Aby som bola objektívna: kamarátka pracuje v obchode, pultová predajňa a tam tiež chodia iné typy, bez hanby kurizujú, je to úplne jedno: starý chlap, mladý, 2 metre, 1, 60m, s vlasmi, mastnými, bez vlasov, bez zubov, voňavý, smradľavý... a skúšajú úplne suverénne. Ona obrúčku na ruke a len 😲

marcellka32
5. jún 2023

@jamimo 🤣🤣

tanyag
5. jún 2023

@mamamasama Ak sa to tebe nedeje, neznamená, že sa to nedeje vôbec. A mám aj ja skúsenosť, úplne cudzí muži, síce na zoznamke...a hneď prvá správa ... VYLIZAL BY SOM ŤA....ďalší, SEX ZA FO?...ďalší CHCEŠ VIDIEŤ MÔJHO VTÁKA?...a takto by som mohla ďalej a ďalej písať...

jamimo
5. jún 2023

@marcellka32 akože úplne vážne 😃

mamamasama
5. jún 2023

@tanyag zoznamka a znami su hadam uplne ina kategoria ludi 😅😅😅 A mas pravdu, nedeje. Kolegov by som usmernila hned a na zoznamky chodit vdaka Bohu nemusim a ani som nikdy nemusela 😅🤣✌️

tanyag
5. jún 2023

@mamamasama áno je to rozdiel, ale stáva sa to aj medzi známymi 🙂 ja som dala príklad zo zoznamky...ale už aj mne sa stalo, že mi známi dávali návrhy a sú to ženatí muži..a nie, nie som bohyňa...lenže boli priami a hneď navrhovali sex...v tom momente to známi už neboli 🙂