Nový partner - čas na prvý sex

31. okt 2021

Zienky moje,
Kedy je podla Vas najvhodnejsi cas na prvy sex s novym partnerom ? Viem ze neda sa to takto povedat ,,,,
Pred rokom som mala tazky rozchod . Tieto 2 mesiace som sa zacala stretavat s novym partnerom. Ja mam 25 on 35. Nechcem posobit moc lacno, ze hned sup do postele.

Poprosim len normalne komenty . Dakujem

meluela
31. okt 2021

Vtedy, ked sa na to budes citit a budes po tom tuzit. Netreba okolo toho velmi taktizovat ako na niekoho posobis. Prve rande uz mate tak ci tak davno za sebou. A ak je to spravny clovek, tak by mu nevadilo ani keby to bolo hned na prvom.

dzulli1980
31. okt 2021

Ja som mala so svojím, teraz už manželom, sex po cca mesiaci ... ja som mala 34 on 35 ... prišlo tak tak nejako samo od seba, žiadne mega prípravy ... jednoducho mi s ním bolo dobre, mal všetky plusy, ktoré som na potencionálnom partnerovi hľadala, nevidela som dôvod dlhšie robiť drahoty.

luci_ba
31. okt 2021

Na to neexistuje univerzalny kľúč. Niekto ti povie že dva mesiace, niekto viac, no my sme na to išli pomerne skoro. Asi po 2 týždňoch (predtym sme si len pisali ale nestretavali sa). No a teraz sme už 11. rok spolu. Musís to ty citit 😉

jana_eyre_2
31. okt 2021

S mojím teraz už mužom sme sa spolu milovali po prvom rande.. nedá sa na to vlastne odpovedať..

ailiba
31. okt 2021

Podľa mňa si treba trosku počkať, aby ste po sebe naozaj túžili, ale na druhej strane, aby ste si to užili. Ja by som počkala aj 3 mesiace... Ale záleží aj na situácii, pocitoch, príležitosti. Trosku to ale oddialiť nie je na škodu.

autor
31. okt 2021

@luci_ba Viem ze nato neexistuje univerzalny kluc .
Ked to pride tak to bude. 🙂
Len on ma 35 a je velmi slusny viem ze aj viac zien mal v minulosti ja 25 a mala som len 1 partnera.
Nechcem posobit lacno, ale zase nechcem to donekonecna natahovat.

vitriolka
31. okt 2021

medzi 21.00 az 23.00 😍

cyberk
31. okt 2021

ja si myslim, ze pokym si rozumiete a je tam iskra, tak na tretom stretnuti,, ako to budes citit :D urcite nechces ani ty stracat cas s niekym s kym ti to v posteli nesadne.. a taktiez zistis po sexe ci aj jemu neslo len o jedno .. :D
Ja som s manzelom spala tiez na 3tom stretnuti, povedala som si ze nemam co stratit a uz nemame 15 rokov.. ze musime cakat neviem kolko mesiacov... zivot je kratky a cim skor najdes spriaznenu dusu tym lepsie 🙂

fleur1111
1. nov 2021

To musis sama cítiť kedy. Vzhľadom na to, že sa ešte nestretavate dlho, je možnosť, že si nemusíte sadnúť povahovo a možno ani v sexe, ale to sa nedozvies pokial k tomu nedôjde. Skôr si myslím, že by si mala byt vyrovnaná s tým, že pokial sa medzi vami niečo stane a neskôr zistite, že ste si nesadli, aby si neľutovala, že si s ním spala. Pochybujem, že si o tebe bude myslieť zle veci len preto ak mu podlahnes. Ja s mojim mužom sme boli najskôr kamaráti a na prvom rande sme boli cca po pol roku odkedy sme sa spoznali, vyspali sme sa spolu cca 3 mesiace od prvého rande.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cubo2
1. nov 2021

To jednoducho budeš cítiť, že s ním chces mať sex, je to telesná vec.. skôr by som spozornel, keby sa tá túžba nedostavila, nie všetci sú navzájom sexuálne kompatibilní (nepriťahujú sa alebo ako by som to povedal no), vyhneš sa tak problémom v budúcnosti (neklape to v sexe)

elizabet173
1. nov 2021

vtedy, keď po tom obaja veľmi túžite a je jedno, či je to mesiac alebo tri. Ak máš vyriešenú antikoncepciu (na to, že si dá pozor by som sa určite nespoliehala), tak kľudne aj dnes

marsmykkok
1. nov 2021

Ak chceš treba urobiť priestor na to-romantický večer niekde a ísť na to. Ja ako čítam som stará škola, neviem si predstaviť ísť na to po prvom alebo druhom rande, ale aj podľa mňa po 2 alebo 3 mesiacoch kľudne.

simca06022011
1. nov 2021

Ked na to budete mat chut 😉 uz su tu na to temy, a ako vo všetkom na toto oresny recept nedostanes. Su muzi ktorí vezmú dobre aj sex na prvom rande a taki ktori az po svadbe. Pozrieš si so svojim, kedy chcete posunut vztah na ďalší level.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dankovicova
1. nov 2021

keď to budeš cítiť, že je to OK, každá to máme inak a hlavne pri rôznych chlapoch je to u nás rôzne 😉 s niektorým by som šla aj na druhom rande už, že proste ma chytí za srdce a s niektorým tomu som dávala čas, ono je to o tom ako to budeš v tej chvíli cítiť

nadazdi
1. nov 2021

10-15 minút po zoznámení.. viac to určite nebolo, sme spolu 10 rokov 😅

sense
1. nov 2021

Neviem kedy je správny čas, a ani neviem po koľko stretnúti som mala s terajším partnerom sex, jednoducho sa to stalo...

vroni
1. nov 2021

Keď to budete obaja chcieť. Nemáš 15 a nežijeme na stredovekej dedine, aby pricetny muž uvažoval v kategórii lacná ci nie lacná. My sme padli do postele po prvom rande. A sme spolu 18 rokov.

mell27
1. nov 2021

Je to veľmi individuálne 😊 my sme spolu už 6. mesiac a chceme si počkať až do svadby, dohodli sme sa obaja na tom 😃 verím, že to dáme, ale je to drina 😃

hankm
1. nov 2021

Vedla v diskusii cakaju 4 roky…. asi aby to nebolo lacne, lebo ten zabity cas je k…a drahy.

marca12
1. nov 2021

Prvy sex sa asi neda naplanovat. Mala by to byt spontanna vec. Ja som sa tiez chcela hrat na slusnu a cakat co najdlhsie,ale ked to na teba pride a citis to tak a chut je velka,tak naco cakat.

marca12
1. nov 2021

@mell27 ty vole tak to vas obdivujem,ja by som nevydrzala. Dufam,ze svadba je uz coskoro

mell27
1. nov 2021

@marca12 noo do pol roka určite začneme plánovať 😊 viac ako dva roky intenzivneho chodenia mi príde zbytočné...

betulinka1
1. nov 2021

Ak nechceš vyzerať lacno, tak to nechaj na neho a daj sa zviesť. Mňa by určite nebavilo mať naplánované milovanie. Drahý už prešli dva mesiace šup môžeme ísť na to. Alebo je piatocek šup ideme na to. A hlavne prvé milovanie, musí byt plne vášne, že sa partnerovi chvěje celé tělo od tužby. Porozmýšľaj nad tým, že nebudeš na to myslieť ale necháš to na neho.

autor
1. nov 2021

@betulinka1 mas pravdu neda sa to planovat .

autor
1. nov 2021

@betulinka1 Ani neviem preco to tak riesim. Mozno preto ze on ma 35 a ja 25 … ze je ovela skusenejsi ako ja ze ci nebude hned cakat … uplna blbost viem

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xsandrax
1. nov 2021

Obaja ste dospelí a ak sa budete vzájomne priťahovať, tak po tom 3 rande je to úplne v pohode. Niekto čaká do svadby, ak je o tom presvedčený, čo je veľmi pekné a nevídane na tuto dobu a niekto radšej vie od začiatku do coho ide. Samozrejme naplánovať sa to nedá ☺️

madeline1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz