Nepáčia sa mi muzi nad 30 rokov. Ja mam 37 a majú o mna zaujem iba "starí" muzi. Nepáčia sa mi preto, lebo muzi 30+ mi pripadajú vychcanejsi, vypocitavejsi a ze by mali väčšie IQ ako mladí, sa tiež nedá povedať. Ako a kde ste vy našli niekoho schopného a mladého? Už mi to ide na nervy s tými mužmi ani mladý ani starý.
Kašli nato kúp si psa
Dvadsiatnici sa zrejme nepotrhaju o 37ku.😁
Jáj, ty "mladica". Tebe v tvojom veku je chlap nad 30 starý? A keď si nájdeš 29 ročného, tak ho o rok-dva odkopneš, lebo ti zostarol?
No chcem vidiet takého 26 ročného ako sa zlakomi na babu o 10 rokov staršiu vypocitavu, keď sa mu pod nohy vrhajú o 10 mladšie naivne, pre ktoré je king. Jedine, ze by si chcel zlepšiť techniku.
Pacit sa ti mladsi mozu, ale ked nemaju zaujem, tak s tym nic neurobis. Ale vzdy sa najde taky, co dlho nemal sex a lepsia starsia ako ziadna ...
Jeden môj známy hovorí, že aj stará zástrčka môže ešte dobre potriasť. 😁
Tak si najdi ženu 🤷♀️
@sunshine_18 🤣
@jsbb ahoj,
skor sa mi vidi, ze problem bude v tebe. Ty nie si schopna respektovat muza ako rovnocenneho partnera a ten 37 rocny by ta velmi rychlo prekukol. Pokial by si bola v pohode sama so sebou, aj 40 rocneho muza by si povazovala za atraktivneho a pritazliveho- po vsetkych strankach. Nie vsetci po 30tke su delbilni a ked to ty tak ponimas, tak bude veru chyba niekde uplne inde. Aj to moze byt dovod, preco chces tak 29 rocneho. Toho si este mozes teoreticky ``vychovat``.
Poznam dva pary, v jednom je ta zena fakt o 7 rokov starsia. On mal 20 ked spolu zacali chodit, uz maju deti su manzelia a rozumeju si super. Ale zamilovali sa do seba a nespekulovali s vekom. Druhy par- a to sa podrz, je muz o 11 rokov mladsi! Kamosku skoro slak trafil, ked to zistila a uvazovala vazne nad ukoncenim vztahu. Su spolu cez 7 rokov uz.
Uvazovala si nad tym, co vlastne mozes partnerovi ponuknut?
Mne to pripada akoby si muzmi skoro az pohrdala, no mozno sa mylim. Nie vsetci su super ale ani idioti a sorry, ale v tvojom veku necakaj zazraky. Muzi maju medzi 30-40 casto uz minimalne priatelky, rodiny s detmi, su po rozvode alebo velmi pracovne vytazeni. Teda stretnut niekoho pasujuceho aj v tom tvojom veku je uz narocne.
Však aj ty znies dosť vychcano