Neľúbi ma môj priateľ, alebo ja len preháňam?

diana146
31. mar 2024

Ahojte baby,
nikdy som na takéto fórum nepísala , ale veľmi by som potrebovala radu, názor, už naozaj neviem koho sa mám pýtať, dosť sa aj hanbím :( Sme spolu s priateľom už rok a pol, a problém - môj problém je taký , že skoro vobec mi neukazuje lásku. Viackrát som sa s ním o to snažila rozprávať, zvyčajne to skončilo hádkou a rečami typu že som rozmaznana, mám si nájsť iného keď sa mi to nepáči atd. Snažila som sa všelijako , byt taká aká som, objímať ho dávať mu pusu , kde som párkrát dostala aj také že nemám sa naňho lepiť. Bolo už aj tak , že prešiel týždeň každý deň sme boli spolu a sám od seba ani jednu pusu mi nedal. Ja viem, že je to trápne také sa pýtať, ale neviem čo mám robiť , aký prístup mám zvoliť . Človek by si to ani nemal vyžadovať od frajera , malo by to byt prirodzene . Určite mu to ide na nervy že sa stále pýtam či ma lubi, prečo ma nikdy neobime , no ale na čo iné mám myslieť? Necítim sa vôbec sebavedomá, príťažlivá pre nho, jak by som aj mohla keď sa ma kvázi nikdy ani nedotkne. Chcem tak veľa? :(
26/ Žena

mandzula
31. mar 2024

Uposluchni jeho radu a najdi si ineho.

pribinak
31. mar 2024

Prečítala som asi polovicu tvojho textu…. fakt si nájdi niekoho iného

pet888
31. mar 2024

@diana146 ano,najdi si ineho,nelubi ta a ani si ta nevazi.Ale ani ty seba,on ti to len ukazuje.

nikiki29
31. mar 2024

Nájdi si iného. Keď je takýto chladný už po roku, lepšie to už nebude…

gerber58
31. mar 2024

@diana146 on nepotrebuje vzťah, on potrebuje panvicou po hlave 😂. Fakt, nenič sa zbytočne pre takéhoto chruňa. V normálnom zdravom vzťahu sa sa intímnosti vyžadujú, on nechce tak adiiiios.

janage
31. mar 2024

Najprv by som zvolila odstup a dala mu priestor na realizáciu. Nič nevyzadovala, nepýtala sa, žiadne dotyky nič.
Pozor nie byť ofucaná či nahnevaná len mu nechať priestor nech sa bez tlaku prejaví.
Najneskôr po mesiaci budeš vedieť na čom si. Môžeš si povedať,že si mu dala šancu.
Ono zas mne tiež by išlo na nervy keby sa ma partner kazdych 5 min. pýtal ci ho ľúbim a chcel by objatie, 20x za deň volal do roboty, ze ma miluje a ci aj ja jeho....to nepíšeš aké sú u vás okolnosti

thereisabear
31. mar 2024

@diana146 ste spolu LEN rok a pol. Chceš takto prežiť ďalších 50?

vanilkovazmrzka
31. mar 2024

Zacni sa na isty cas spravat ako on. Alebo ho uplne ignorovat 🙂

diana146
autor
31. mar 2024

Nie nechcem samozrejme :( chcela by som mať iný vzťah, inak som si to predstavovala, a zas niesom taká že niečo len tak odhodim . A nie nepýtam sa 20x za deň ani mu nevyvolávam, aj to som skúsila že budem trošku chladnejšia ako on.. no ale to nie som ja :( keď niekoho ľúbim prečo to nemôžem dať najavo? Neviem či somnou je problém ..

muchotrafka298
31. mar 2024

Si mlada, najdi si niekoho ineho, kto Ti tie city prejavovat bude. Lebo ked sa chova takto potom, co ste spolu rok, tak to pojde len k horsiemu.

kitycat
31. mar 2024

@diana146 nechapem ako moze mat ten chlap na teba nervy, ze ta neposle do pecka este okatejsie nez to uz robi. Ty si s nim len pre pocit partnerstva.

cimage
31. mar 2024

Su 2 extremy, bud je takyto chladny ako psi cumak, alebo potom hadam este horsi, ked tutuli mutuli a taky mega sladky. Ked vsade vypisuje laska moja, atd. To je pre mna strasne odpudive u chlapa. Aj tu plati zlata stredna cesta. Sam ti povedal, ze si mas najst ineho, tak sa treba zariadit.

egonsk
31. mar 2024

@diana146 no ty si viac citova a pritulna, on asi je iba spokojny so servisom, ale tutu-mutu-nunu od neho ocakavas zbytocne. Pokial sa nezosuladite, tak si rodinku ani nezakladajte, lebo budes slobodna mamicka dalsia, hladajuca si toho spravneho partnera v tom lepsom pripade a v tom horsom iba single zatrpknuta po zlej skusenosti...

slovenka753
31. mar 2024

Nie všetci muži sú ,kontaktný,. Môj ma tiež nebojíme a nepobozkala sám od seba. Max plesne po zadku. Ale na druhu stranu je veľmi starostliví v iných veciach ( napr vstane o pól 6 a odvezie ma do práce ak prší hoci ma voľno, uvádzam len ako príklad). Ale pochopila som to keď som spoznala ich rodinu, oni sa naozaj vôbec neobjimaju a náklonnosť si prejavujú inak.

gribka1
31. mar 2024

No nemalo by to tak byť, v prejavoch nie ste kompatibilný. A aj keby nebol na takéto prejavy, ty by si sa nemala cítiť nemilovaná. Mal by ti to iným spôsobom prejavovať. No ak ťa ani len tak nepobozká, tak v sexe už je to všetko ok?

niki35
31. mar 2024

@diana146 toto nebude fungovať. Keď je teraz takýto, tak sa to už nezmení. Očividne necíti to, čo ty. O tieto prejavy lásky by si sa nemala doprosovať. Vieš si predstaviť že budeš takto trpieť ešte ďalších, dajme tomu, 50 rokov? Už teraz sa trápiš a nie si šťastná. Niekto ti tu poradil aby si mu skúsila dať priestor, tak to skús. Ak sa nič nezmení, tak si to musíš sama prehodnotiť či toto chceš. Ak ti tie prejavy lásky tak veľmi chýbajú, tak ti budú chýbať stále, budeš nešťastná a ten vzťah ťa nebude napĺňať.

mircalla
31. mar 2024

@diana146 Tak to je uplne jednoduche. Nelubi ta a ani ta nebude. Zbytocne stracas cas. Takto sa chlap, co aspon daco citi nesprava.
Nemusi ti vyznavat lasku kazdy den, ale on ti dava jasne najavo, ze ho tvoja pritomnost obtazuje.

ckocka
31. mar 2024

Jeden logický dovod, prečo by si nemala ukončiť vzťah ktorý absolútne nenaplňa tvoje citové potreby.

3petka
31. mar 2024

@diana146 ako baby hovoria daj si tiež odstup a uvidis. Ale nemá to význam byt s takým človekom. Každý potrebuje cítiť že ten druhý ho má rad.
Predpokladám že keď potrebuje olúpať fazuľku tak je prítulný až moc, či ani to ho nebaví.
Máš na lepšieho.

diana146
autor
31. mar 2024

Ja viem že nie všetci muži sú taký , a ja vôbec nečakam aby bol tutuli-mutuli naozaj. Ale sme mladi, chodíme spolu, je tak náročné objať človeka dať pusu , sem-tam dajake pekne slovo? Veľmi ho ľúbim a chcem bojovať pre vzťah a aby bol lepší nie rovno to zahodiť, no sama je to veľmi ťažké . Skúšala som aj také že budem chladná , vôbec s ním nepohlo. Nevadilo mu že celý týždeň sme si pusu nedali.

majka3322
31. mar 2024

Vykašli sa naňho. Presne takto sa správal môj bývalý keď ma podvádzal s inou. 🙂

gribka1
31. mar 2024

No ak je o čo bojovať, lebo k láske neprinútiš nikoho.

karolinakr
31. mar 2024

ach bože, zas tieto reči - nie som taka, že len tak niečo odhodím, veĺa odpušťam, viem všetko odpustiť -tak on ti povedal, že si rozmaznana, otravna, nemaš sa naňho lepiť...som zvedava, ako ho chceš prinutiť, aby zmenil postoj
on tvoje potreby naplňať nebude, ty si ineho nehladaš, tak ked si tvrdohlava, trp v tomto vzťahu a zjedz, čo si si navarila
Ina rada tu nie je...

ivangeline
31. mar 2024

Zjavne ma iny jazyk lasky dolezitejsi ako fyzicky dotyk ci slovko pochvaly..

karolinakr
31. mar 2024

Necitiš sa sebavedoma a priťažliva, ale len tak vztah nezahodiš - budes onho bojovat - ako? viac sa nanho lepit, až dostane na teba alergiu? vy musite vzajomne naplňať svoje potreby..su veci v ktorych treba robit kompromis, ale tebe toto evidentne vadi, jeho to netrápi, ty už maš komplexy a budeš oňho " bojovať" tak napiš mi za mesiac, čo si vybojovala

modrykolibrik
31. mar 2024

@diana146 keby neviem ze si z Kosic tak si myslim, ze pises o mojom ex. Preto uz je aj ex. Moj terajsi partner nema problem ked som na nom nalepena cely den, vyzadujem si pusinky, objatia. Ze ho plesknem po zadku alebo ze sa drzime za ruky. Toto vsetko vadilo mojmu byvalemu. Je to proste taka povaha to nijak nezmenis

mircalla
31. mar 2024

@diana146 To nie je len o puse. Jednoducho ta nelubi a jasne ti odporucil najst si niekoho ineho. Nechybaju mu tvoje dotykym prejavy naklonnosti, nechce to, ma ta za otravnu. Maj daku sebauctu a ukonci to, to si ozaj taka zufala? Mam dake vztahy za sebou, prajem ti, aby si zazila. co je skutocna naklonnost, vypada to uplne inak

mircalla
31. mar 2024

A fakt ri tovno povie, ze sa nemas na neho lepit a ty sa lepis....? Fakt pozbieraj zvysky sebaucty, nie je ti zo seba nanic, ze si to takto vynucujes? Prepac, ze som drsna, ale strapnujes sa

ckocka
31. mar 2024

@diana146 Partnera si musíme vyberať tak, aby sme jeho nedostatky vedeli bez problémov dlhodobo tolerovať. Ak si si vybrala partnera na ktorom ti niečo zásadne vadí, je to chyba na tvojej straně, pretože si vybrala zle. A chcieť za taký vzťah bojovať je už úplná kravina.

slavka1988
31. mar 2024

@diana146 ja mám názor že keď je hádam s tebou tak ta lubi len možno nevyžaduje toľko nežnosti ako ty proste sú chlapi ktorí to nepotrebujú a neprejavujú lásku tak ako my ženy 🙂