Nechce náš vzťah posunúť

20. dec 2022

Ahojte mám rok a pol priateľa,je mladsi o 5 rokov ja 35 on 30.milujeme sa vzájomne je úžasný ale nechce náš vzťah posunúť ďalej,vyhovuje mu iba randenie,výlety ,párty a tak dookola.Vacsunu času trávi u mňa mám byť, dobrú prácu ale niečo tomu chýba,párkrát som mu to naznačila že to chcem posunúť a on že teraz je finančne trošku horšie a že neskôr .Inak je úplne super spoľahlivý,zodpovedný dáva mu veľa lásky ale stačí to? Pár krát sme mali aj hádku ale ja sa.neviem.hnevat keďže je skvelý len dokedy čakať??

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
20. dec 2022

@bilberryday to mi je jasné

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
20. dec 2022

Ved spolu ani nezijete tak Jasne ze je uzasny a nemate sa o com hadat . Vy len randite. On si chce len uzivat. Ked chces nieco viac hladala by som inde .

autor
20. dec 2022

@miadi tak žijeme nežijeme. Je u mňa 5 dni v týždni

zuzanka.zuzu
20. dec 2022

ty máš byt, on nie a ešte aj menej zarába.... dievča, fantastický výber partnera, bude skvelý otecko "neplánovali sme, šmyklo sa" 👍 (však si aspoň priznaj, že je nahovno, len sa ti v 35r nechce hľadať iného a ty už decko chceš)

miadi
20. dec 2022

Mala som takeho priatela ale sme aj spolu byvali vsetko fajn len nechcel to posunut na iny level . Uz mà 42r teraz a stale sa na ten level s nikym neposunul . Rozisla som sa snim pred 13r . Ja mam vsetko co som chcela a on tiez 😁len nie spolu . A tak to malo byt.

janinah
20. dec 2022

Je to nezrelý zajac ,ak v 30tke ma za prioritu párty a randenie ,porozmýšľaj ci ta nevyužíva...príde k tebe,má navarene,zenu v posteli,potom odíde voľný ako vták...ty nič nenaznacuj,na vianoce sa rovno opýtaj,či mieni v novom roku si založiť rodinu alebo nie...ze teraz nemá peniaze je dosť trápne použiť ako argument.

autor
20. dec 2022

@zuzanka.zuzu mám iné priority na partnera ako peniaze a byť!

autor
20. dec 2022

@janinah a o takto to plánujem po novom roku

zuzanka.zuzu
20. dec 2022

ty nemáš žiadne priority, toto je neperspektívne od začiatku, len ti trieskajú biologické hodny a chceš dieťa tak tu netrep o prioritách 🙄

miadi
20. dec 2022

A on tie tvoje priority splna ? Chce rodinu ? Chce manzelstvo ? Mne sa nezda ppdla opisu ze ste na rovnakej vlne kazdy chcete nieco ine. On Mozno bude chciet to co ty o 5-10r Alebo aj nikdy ..

autor
20. dec 2022

@miadi chce ,že určite chce má malého synovca a ide im to spolu skvelé!len vraj nechce teraz ani ma nechce stratiť!

autor
20. dec 2022

@zuzanka.zuzu asi máš pravdu

miadi
20. dec 2022

On zije u rodicov ?

autor
20. dec 2022

@miadi áno

zuzanka.zuzu
20. dec 2022

a keď tak to dieťa chceš, tak si ho nechaj urobiť, nebudeš ani prvá ani posledná plánovane slobodná mama (byt máš svoj, takže dokonca aj štartovaciu pozíciu máš lepšiu než 50% koňa). no od neho nečakaj NIČ - v tom lepšom prípade ani problémy robiť nebude

autor
20. dec 2022

@zuzanka.zuzu to by som nevedela takto

miadi
20. dec 2022

Vies si realne predstavit ze Ty si na materskej a on zivy rodinu? Ked este ani nezil Sam chap to - on je zvyknuty na mama hotel .. a financie by zrazu musel dat na 3 ludi ., jemu je takto lepsie ..

autor
20. dec 2022

@miadi keď je u mňa vždy urobí nákupy, všetko platí,zase nie tak že nemá peniaze len počas Corony sa mu trošku bussines zhoršil

autor
20. dec 2022

@miadi už žil sám resp s ex ži spolu

miadi
20. dec 2022

A koli comu sa rozisli ?

autor
20. dec 2022

Mám mu to náročnú povedať že všetko alebo nič? Lebo naposledy keď som mu to naznačila tak sa tak nalákal že ho nechám že skoro v noci išiel kúpiť prsteň🤣🤣

autor
20. dec 2022

@miadi odišla do zahraničia

miadi
20. dec 2022

A on sa z bytu ci podnajmu vratl k mame zit ? Koli financiam?

autor
20. dec 2022

@miadi ano

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
20. dec 2022

Pozri mas 35r Ja som mala druhe dieta v pohode pred 38kou .. ty by sa mala rozhybat ze Bud vsetko alebo nic s tymto .. alebo hladat ineho a za 2-3r mozes mat vsetko s panom neznamim . Len neviem ci je tvoj priatel vobec vrabec v hrsti skor na strome a holubov je dost len musis zas lovit 😆 najprv by si ho mala otestovat spolocne byvanie ujasnit si financie spolu a potom o pol rok rok ked uvidis ci vam to funguje sa zas posunut dalej k svadbe dietatu alebo rozchod.

autor
20. dec 2022

@miadi vieš nad tým som uvažovala že poobzerať sa inam aj keď ho veľmi ľúbim,len zase len tak niekoho skoro nestretneme a zase musíme sa spoznať a zase roky ...ja fakt neviem že čo,čo ak sa rozidem.s.tymtoma.nenajdem.nikoho aj 2-3 roky?? Neviem taký kruh to je

miadi
20. dec 2022

Ked stretnes chlapa 35-45r co bude splnat tvoje priority chce rodinu a zalubite sa tak sa veci budu posuvat ovela rychlejsim tempom. Podstatne je len ho najst., a spoznat sa mat svadbu dieta by ste stihli aj za rok a pol .. chapem ze je to gamble pre teba . Ale zas mas len 35 nie 40 Cize cas mas zhanat len Neviem ci tento pan co spolu chodite je vobec vhodny kandidat. Mozno on to az tak intenzivne ako ty neciti. Inak by uz bol nasackovany u teba .😉chcel by stebou byt 7dni v tyzdni. Uz by ste boli viac ..