Myslite, ze si zenati muzi obcas spomenu na niektoru svoju ex? Myslim tak v dobrom ci si obcas pomyslia, ze im bolo s niektorou fajn napriklad ale potom uz to neriesia. Rovno napisem, ze cisto zo zvedavosti sa pytam.
Myslím, že aj vydaté ženy si niekedy spomenú na svojho ex občas... Svadbou sa pamäť nevymaže. Niekedy si spomenú na to pekné, inokedy si pripomenú, že rozchod s ex bola správna voľba...
Ano myslia, tak ako my zeny na svojich ex
@sandyan ja vobec nie, ale mozno som len vynimka :D preto ma to celkovo zaujimalo
@deti95060810 haha ale toto si viem predstavit, znie to velmi pravdepodobne
presne, ja niekedy vytiahnem takych ludi z desiatok rokov dozadu, ze fakt si neviem prestavit, ze by si niekedy niekto nikdy nespomenul na byvaleho/u. ak si niekto mysli, ze sa da spravit opak, tak je naivny a dosiahne pravy opak. hlavne svojim spravanim, ak by chcel nieco prikazovat alebo kontrolovat
Urcite ano.
Urcite myslia a mnohi moji ex mi aj napisu a snazia sa komunikovat, napriek tomu ze su uz zadani otcovia rodin🙄 Neviem ci je to len zvedavost alebo ego..
Aj na take kratsie vztahy? Pol roka/rok?
cize ziarlis na nejaku byvalu, s ktoru bol pol roka/ rok? staci, ze tam moze byt nejaka myslienka na nu? to by si asi mala popracovat na svojom sebavedomi a riesit svoju sebahodnotu.
@kiwi3 praveze sa mi stal uplny opak a preto ma to zaujalo, mala som celkom pekny vztah nerozisli sme sa v zlom ani nic, a po 7 r sme sa nahodne stretli, prehodili zo slusnosti par fraz o pocasi, no povedal mi ze obcas si spomenie ako nam bolo fajn a vtedy mi doslo ze ja som si nanho nespomenula ani raz od kedy som stretla svojho muza (dufam ze to si to tu neprecita :DD) a tak mi napadlo ci si bezne na seba ludia spomenu alebo ci ja som divna ze nie
tak potom to pre teba bol asi uplne nepodstatny vztah. ale je to trochu zvlastne, clovek ma rozne myslienky, ktore sa tak rozne retazia, ze ani nevies, ako k niecomu prides. nemusi to byt ani v zmysle, ze spominas v dobrom/ zlom, ale v nejakom kontexte si spomenies, napriklad ked sa ocitnes na nejakom mieste, nieco vidis a podobne. ani tak si si nikdy nespomenula?
@iv007 to je uz iny level :D..snad ti pisu aspon v ramci slusnosti
@kiwi3 mam pocit ze na ziadneho ex som si nespomenula (ked som uz raz vztah v sebe uzavrela) bolo ich malo ale aj tak nie, preto mi napadlo sa spytat co ostatni :D
Niektorí bývalí priatelia to povedia len zo slušnosti alebo skúšajú, či ich bývalé by im ešte nenaleteli.
@mpg mne tiez hned napadlo, ze to povedal len zo slusnosti
Aj vydate panie si obcas spomenu 🤣ved netrpime stratou pamati. Jasne,ze si spomenies. Nemusis nanho mysliet ako ti s nim bolo dobre,ale tak stane sa,ze ti pride na rozum. Takisto ako ti pride na rozum davna spoluziacka,kamoska.
Skôr je pravdepodobné, že to povedal zo slušnosti,aby ťa potešil. Málo pravdepodobné, že na teba bežne vo voľnom čase myslí.
@joesvk to som rada, myslela som ze som bezcitna, ked ja nie :D
🤣
ano, rovnako ako aj ja a aj spolu s muzom ich obcas spominame, ked sa o niecom bavime a sedi to do kontextu
Podla mna si spomenu.
Stretla som sa pred časom s ex po 10 rokoch, lebo som potrebovala riesit prácu, ktorú robil predtým pre mamu a okrem toho, že som sa dozvedela, že si kvôli mne spravil dieťa zase so svojou ex, ku ktorej sa vratil po našom rozchode, tak sa chcel začať zase stretávať, aj mi potom viackrát pisal, kde som mu povedala, že to nie je vhodne😀 takze Ano, myslia ex na svoje ex😀
A prečo len ženatí? Aj slobodní si spomenú, veď to je normálne.
Cielene na nikoho nemyslím, ale pripomínajú sa mi v mojich snoch.
Ak im neurobili lobotómiu tak si spomenú určite. Či v dobrom alebo zlom je už iná otázka.
A coby nie? :D Vsak mysel zaleti kadekde.
Mne obcas pripada, ze si zeny cielene vytvaraju problemy....a vinnik je kto iny....muz.
@hankm aj do temy som vyslovene napisala, ze sa pytam zo zaujimavosti :D mam pocit ze toto forum uz nie je co byvalo clovek sa nieco iba normalne spyta a hned sa spusti vlna hnevu a obvinovania
Tak mala som bývalých dvoch a prežila snimi určitú časť mojho života... Samozrejme ze spomínam niekedy,tomu nezabránim, najmä ked sa nudím niekdy večer tak rada si pripomínam všeličo z minulosti,pred deťmi.,tie zážitky,moje pocity a tak... Určite si spomenie aj moj muž,mal dlhoročný vzťah,to sa nevymaze.
každý človek si spomenie, neviem, prečo by som mala vymazať celú svoju minulosť, pretože som vydatá...v tej minulosti bolo veľa pekného, prečo by som to mala zabudnúť? Nemá to žiadny vplyv na moju lásku k manželovi, ale je to súčasť mňa, môjho života. A ak si človek s predchádzajúcich vzťahov nič nepamätá (alebo to aspoň tvrdí), znamená to, že nestáli za nič
že či ... minimálne v krčme pred kámošmi... keď sa vychvaľujú ktorá im podľahla a neodolala ich kúzlu osobnosti... 😉