Ahojte dostala som sa do zapeklitej situácie. Žijem s ex priateľom on ma niekoho a spia spolu a spi zároveň aj so mnou som s tým OK. Ja mam vo vyhliadke jeho kamoša o ktorom vie ze sa riešime ale ten kamoš spi so svojou ex. Je to cele no povedzme si na ch**a. Viem ze sme ako psychopati. Mne kamošovi môjho ex sa črtá celkom zaujímavý vzťah ale toto je dosť blba situácia. Nejaké rady.
TOTO NIE JE VYMYSLENÁ TÉMA
Je mi ťa úprimne ľúto! Začni si vážiť samú seba❤
@ninusa221 ale aj on spi so svojou ex 😒😂 ten kamoš
Tomu sa hovorí play-off …každý s každým, doma/vonku 😂😂😂
Dúfam, že používate kondómy aj antikoncepciu 🙈inak ak vám to všetkým vyhovuje tak nevidím problém. Ak nevyhovuje, tak s tým treba prestať. Problém vyriešený, nemáš za čo.
Ved sa nastahujte vsetci do jedneho bytu a mate po probleme.
Katastrofa ved pohlavne choroby aby si nejakú pliagu nechytila. Niekedy ani ochrana nepomôže. Môže zlyhať. Ja by som neriskovala. Váž si samu seba a že si zdravá. A nie kraviny výmyšľať. A dalšia vec je tehotenstvo ved by ma hanba fackovala keby som mala dať chlapov na testy DNA lebo by som nevedela kto je otec. Fuj hrozne by som s obavala nejakej pohlavnej choroby.
@sissy27 ja by som radila kúpiť väčší dom,bývať všetci spolu. Problém vyriešený.
A, Co na to exova sucasna?
B, Ak by exov kamos zacal spavat aj s tebou, zrejme by spaval aj so svojou ex aj s tou vo vyhlade. Co ty na to?
Ak je so vsetkym ok exova aktual, kamosova ex aj jeho buduca, rieste si v pohode ten swingers, ci gang bang, ci bewerly hills. Len picitajte s tym, ze jeden ma filcky, vsetci mame filcky. Pretoze toto uzavrete neostane.
Napíšte do markizy, natočia o vás seriál.
Ty a všetci okolo teba ste prasce 🤮🤮 každý s každým.
Už tu chyba iba záver, že tvoj ex a tvoj budúci majú sex každú nepárnu stredu
Fuj dogrcam sa. A to som dost open minded. Chrapes s jednym, chces druheho s ktorym tiez chrapes. A oni kazdy chrapu tiez s nekym inym.
Už mi tam chýba len sex medzi tvojím ex a tým jeho kamošom. 🤢
A titul najvacsieho kurevnika vyhrava..... tadadaaaa .... exov kamos! Spava so svojou ex, teba riesi a vo vyhlade sa mu crta este dobry vztah. Takyto Kollar, ako stvoreny na vztah. Co pre kristove rany na nom vydis? Ale Javne je to tvoj tip, len postupne pri kazdom chlapovi zapadas do vacsieho haremu.
Nejake rady? Dajte si hromadne stretko a bude to super.
Mexicka telenovela.😁 A problem je kde? Maly byt? Malo posteli? Zle rozvrhnuty harmonogram sulozi??🤔🤣🤣
😂 nie, veru neviem rady. Hlavne že vy sa v tomto ešte orientujete, kto je s kým a s kým spáva a hlavne že ste s tým všetci ok 😁.
@beata_k 😂😂😂
Zle som to napísala 😂 mne a kamošovi môjho ex dokopy sa črtá vzťah. 😄 Dosť sme si sadli a chceme niečo poriesit stretávame sa ale nespime spolu. Je to trochu zamotane no. A problem nie je v nedostatku posteli v zle rozvrhnutom case súloží... A čo sa týka chorôb no ehm sme zdraví a tehotenstvo nehrozí ex je neplodny čiže budem vedieť kto je otec ak ku tomu dôjde 😄
@h2 človek nikdy nevie 😄
ak mas rada samu seba s exom uz nechrap..aj keby ti tento novy vztah nemal vyjst -je to pod uroven akejkolvek zeny .... s mozno buducim si sadni aporozpravaj sa ako si to predstavuje-ci sa aj on vie odstrihnut od ex.. najdi si vlastne byvanie a vyriesene ...
Rada je len jedna a ak sa na nu musis pytat na MK, to si teda riadne mimo🙉
Vás je toľko, že už by z vás bol slušný kolektív. 🤔
Po pravde, aj keď som mimoriadne tolerantný a nekonvekcy človek, spávať s niekym, kto spava ešte s niekym, to by sa mi priecilo.
A spávať s dvoma, čo správajú s ďalšími dvoma? Aj v Beverly Hills spal každý s každým, ale postupne, nie naraz.
Fuj, vy prasce
Niesi ty tá tehotná čo rieši ktorý chlap je otec jej dieťaťa trojčlenkou? Tá tiež chrápala s rôznymi chlapmi. Tá to dotiahla okrem IG modrého komika až na emefku. Ty máš tiež dobre našliapnuté na celoslovenský úspech. A že ste zdraví? No dlho isto nebudete, keď sa krížite ako burina na lúke.
Podla mna je to bud vymyslene alebo si nevedela pri podpise najomnej zmluvy, ze si sa nastahovala do domu, ktory sa pouziva na nakrucanie swingers party 😅
teraz neviem 😲 vy ste zajace či ako🙈otras na vracanie
Ex je neplodny 🤪🤣🤣🤣...Takych uz bolo 🙄🙃😅
a v com je vlastne problem?
Ze sa odsťahuj od svojho ex. A az potom zacni vztah stym ex kamošom. Mne by to bolo blbe s ex spat nie to este byvat.