Milostný viacuholník - keď traja sú málo

18. sep 2022

Ahojte dostala som sa do zapeklitej situácie. Žijem s ex priateľom on ma niekoho a spia spolu a spi zároveň aj so mnou som s tým OK. Ja mam vo vyhliadke jeho kamoša o ktorom vie ze sa riešime ale ten kamoš spi so svojou ex. Je to cele no povedzme si na ch**a. Viem ze sme ako psychopati. Mne kamošovi môjho ex sa črtá celkom zaujímavý vzťah ale toto je dosť blba situácia. Nejaké rady.
TOTO NIE JE VYMYSLENÁ TÉMA

ninusa221
18. sep 2022

Ze sa odsťahuj od svojho ex. A az potom zacni vztah stym ex kamošom. Mne by to bolo blbe s ex spat nie to este byvat.

terka402
18. sep 2022

Je mi ťa úprimne ľúto! Začni si vážiť samú seba❤

autor
18. sep 2022

@ninusa221 ale aj on spi so svojou ex 😒😂 ten kamoš

sissy27
18. sep 2022

Tomu sa hovorí play-off …každý s každým, doma/vonku 😂😂😂

Dúfam, že používate kondómy aj antikoncepciu 🙈inak ak vám to všetkým vyhovuje tak nevidím problém. Ak nevyhovuje, tak s tým treba prestať. Problém vyriešený, nemáš za čo.

beata_k
18. sep 2022

Ved sa nastahujte vsetci do jedneho bytu a mate po probleme.

dilino
18. sep 2022

Katastrofa ved pohlavne choroby aby si nejakú pliagu nechytila. Niekedy ani ochrana nepomôže. Môže zlyhať. Ja by som neriskovala. Váž si samu seba a že si zdravá. A nie kraviny výmyšľať. A dalšia vec je tehotenstvo ved by ma hanba fackovala keby som mala dať chlapov na testy DNA lebo by som nevedela kto je otec. Fuj hrozne by som s obavala nejakej pohlavnej choroby.

terezka1947
18. sep 2022

@sissy27 ja by som radila kúpiť väčší dom,bývať všetci spolu. Problém vyriešený.

ukulela
18. sep 2022

A, Co na to exova sucasna?
B, Ak by exov kamos zacal spavat aj s tebou, zrejme by spaval aj so svojou ex aj s tou vo vyhlade. Co ty na to?
Ak je so vsetkym ok exova aktual, kamosova ex aj jeho buduca, rieste si v pohode ten swingers, ci gang bang, ci bewerly hills. Len picitajte s tym, ze jeden ma filcky, vsetci mame filcky. Pretoze toto uzavrete neostane.

lesana25
18. sep 2022

Napíšte do markizy, natočia o vás seriál.

pribinak
18. sep 2022

Ty a všetci okolo teba ste prasce 🤮🤮 každý s každým.
Už tu chyba iba záver, že tvoj ex a tvoj budúci majú sex každú nepárnu stredu

queen_mary
18. sep 2022

Fuj dogrcam sa. A to som dost open minded. Chrapes s jednym, chces druheho s ktorym tiez chrapes. A oni kazdy chrapu tiez s nekym inym.

h2
18. sep 2022

Už mi tam chýba len sex medzi tvojím ex a tým jeho kamošom. 🤢

ukulela
18. sep 2022

A titul najvacsieho kurevnika vyhrava..... tadadaaaa .... exov kamos! Spava so svojou ex, teba riesi a vo vyhlade sa mu crta este dobry vztah. Takyto Kollar, ako stvoreny na vztah. Co pre kristove rany na nom vydis? Ale Javne je to tvoj tip, len postupne pri kazdom chlapovi zapadas do vacsieho haremu.

marca12
18. sep 2022

Nejake rady? Dajte si hromadne stretko a bude to super.

stanulienkat
18. sep 2022

Mexicka telenovela.😁 A problem je kde? Maly byt? Malo posteli? Zle rozvrhnuty harmonogram sulozi??🤔🤣🤣

mikadooo
18. sep 2022

😂 nie, veru neviem rady. Hlavne že vy sa v tomto ešte orientujete, kto je s kým a s kým spáva a hlavne že ste s tým všetci ok 😁.

diwotworna
18. sep 2022

@beata_k 😂😂😂

autor
18. sep 2022

Zle som to napísala 😂 mne a kamošovi môjho ex dokopy sa črtá vzťah. 😄 Dosť sme si sadli a chceme niečo poriesit stretávame sa ale nespime spolu. Je to trochu zamotane no. A problem nie je v nedostatku posteli v zle rozvrhnutom case súloží... A čo sa týka chorôb no ehm sme zdraví a tehotenstvo nehrozí ex je neplodny čiže budem vedieť kto je otec ak ku tomu dôjde 😄

autor
18. sep 2022

@h2 človek nikdy nevie 😄

syslik81
18. sep 2022

ak mas rada samu seba s exom uz nechrap..aj keby ti tento novy vztah nemal vyjst -je to pod uroven akejkolvek zeny .... s mozno buducim si sadni aporozpravaj sa ako si to predstavuje-ci sa aj on vie odstrihnut od ex.. najdi si vlastne byvanie a vyriesene ...

oli18
18. sep 2022

Rada je len jedna a ak sa na nu musis pytat na MK, to si teda riadne mimo🙉

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
18. sep 2022

Vás je toľko, že už by z vás bol slušný kolektív. 🤔
Po pravde, aj keď som mimoriadne tolerantný a nekonvekcy človek, spávať s niekym, kto spava ešte s niekym, to by sa mi priecilo.
A spávať s dvoma, čo správajú s ďalšími dvoma? Aj v Beverly Hills spal každý s každým, ale postupne, nie naraz.

daniela2202
18. sep 2022

Fuj, vy prasce

lalenka33
18. sep 2022

Niesi ty tá tehotná čo rieši ktorý chlap je otec jej dieťaťa trojčlenkou? Tá tiež chrápala s rôznymi chlapmi. Tá to dotiahla okrem IG modrého komika až na emefku. Ty máš tiež dobre našliapnuté na celoslovenský úspech. A že ste zdraví? No dlho isto nebudete, keď sa krížite ako burina na lúke.

kitycat
18. sep 2022

Podla mna je to bud vymyslene alebo si nevedela pri podpise najomnej zmluvy, ze si sa nastahovala do domu, ktory sa pouziva na nakrucanie swingers party 😅

ana82
18. sep 2022

teraz neviem 😲 vy ste zajace či ako🙈otras na vracanie

nevenka
18. sep 2022

Ex je neplodny 🤪🤣🤣🤣...Takych uz bolo 🙄🙃😅

lija22
18. sep 2022

a v com je vlastne problem?