Ahojte,idem sa pýtať na názor.Keďže nejde o mňa , píšem za kamarátku,tak preto anonymne-ja som jej svoj názor povedala,len chcem vedieť či aj vy by ste daný problém riešili.
Kamaratka žije v zahraničí.Ma manžela a spolu maju dcéru, ešte nie dospelu.Manzel kamaratky už dlhé roky ma problémy s erekciou takže ich sexuálny život bol chabý.Teraz uz prešiel do štádia,že žiadny.Aj ked už nie sú ani 40 tnici,kamaratka ma proste na sex chuť.A take ,ze ručne stručne ju neuspokojuje.On k lekárovi nepôjde,tvrdi že to ma v hlave, že mu to nepojde a hotovo a že lekar mu nepomôže.
Kamarátka rozmýšľa,že mu navrhne,že si proste na ten sex niekoho najde nie priamo zoznamky,ale keby sa niekde s niekým náhodou zoznamila.Nemysli,že jednorazovky.Moj názor je ,ze by to bolo voči muzovi fer ale zas aby to nenarobilo peklo v domácnosti.Proste nevie čo ďalej.
Tvoj názor je? Nepochopila som vetu. 😄
Môj názor je taký, že by som sa snažila mužovi nahliadnuť do hlavy, keď to má v hlave. Možno ani ona nie je bohvieaka manželka s plusmi, keď namiesto toho, aby ho navnadila, presvedčila riešiť to... Ide hľadať uspokojenie inde. To môže hľadať aj finančne zabezpečenie, aj novú rodinu.
Ci predstava je taka...??
Ahoj miláčik, buď dobrý, ja idem za..bať, ty zatiaľ povysavaj? 🙄🫣
Zabudla som napísať, prečo spominam,že su v zahraničí.Obaja su z Čiech,ale dcera do Čiech nechce ísť,tym padom keby kamoska odide od muža,napr.do Čiech tak dcera by nešla a nechce o ňu prísť
@stellarstar
Skúšal,ale viagru odmieta,boji sa jej
Ale on musí ísť k Dr. Takto sa u mužov prejavujú ochorenia. Keby to mal v hlave, aj vtedy musí predsa k.Dr.
A jeho riesenie je ake? Dost egoisticke. Ani sex, ani rucne-strucne. Ani riesit ti nechce. Tak nech jej akceptuje milenca. Jemu staci asi full service a ona nech si trhne?
Chlap ma problem, ktory odmieta riesit, hoci vie, ze pre manzelku je to dolezite a nejedna sa o nejaky nadstandard - toto by mna ako manzelku trapilo ovela viac, ako samotny sex. Ja by som velmi rozmyslala, ci s tym muzom chcem zostat, ci tam je este nejaka laska, zaujem… sobasom totiz manzelstvo nekonci, je to len zaciatok a o ten vztah sa treba starat, po kazdej stranke… to nie je, ze manzelka ziada kazdy rok novy mercedes ci vacsi dom…ona chce intimitu, a ak ta vo vztahu nie je, tak je to zaciatok konca a z partnerskeho vztahu sa stava vztah obchodny.
Riadny sebec 😡.. nepoviem keby naozaj spravil vsetko preto aby sa ich intimny zivot zlepsil.
No by som kaslala naň v tomto pripade
Chlap nepotrebuje viagru ale vyšetrenie u lekára. Príčina sa dá možno úplne ľahko odstrániť keby nebol taký bojko. A manželka by sa mala rozhodnúť či ho má ešte rada, lebo nápad na milenca je dosť sebecký aj keby jej sex akokoľvek chýbal.
No takto 😃 nemyslim si ze je voci muzovi "fer" ze si ona najde milenca. Fer sice nie je ani to, ze manzel odmieta riesit problem. Najviac ferove by bolo vykomunikovat to ako dvaja dospeli ludia a spravit plan, nech sa to zlepsi. Postavit muza pred jasnu otazku, chces alebo nechces to riesit....
@kavasmliekom toto trva adi 12 rokov, predtým tiez nebol ze sex bohvie čo ale no niečo predsa bolo.Kamoska sa snazi ,dba o seba lahne si ku nemu ,chyta ho ale ze jemu vôbec nejde hore.Predtym ,ze a to som fakt bola prekvapená,co povedala,že on jej povedal zemu spadol,pretože sa napr.pohla pocas sexu doprava alebo niečo také a jeho to vyrusilo a preto mu spafol.Proste zacal hadzat vinu na nu,alebo ze zabudla vypnúť televizor,ked to skusila ked boli v obývačke ( dcera bola vonku).
Snazila sa,ale po týchto obvineniach ju na takýto sex prešla chut.
Je to slušná zena,mne jej je ľúto,tolke roky bez sexu a naozaj sa snazila.
Kks ze 12 rokov ???? A on stale nebol u dr ? No taka nehrala aby 12 rokov som ja bola na druhej kolaji. Obdivujem ju, fakt nepoviem keby mal verdikt od doktora ze uz nikdy nic. Vtedy by som si povedala ok, nemozes za to, chcel si to riesit, neda sa.
Toto je moc
Je to v prvom rade ich vec. Ja osobne by som nemala absolútne problém žiť bez sexu, nepotrebujem ho tak, že by som bez neho nevedela fungovať. No každý sme iný. A to teda nemám ani 40 🙂
Tak podla mna je to uz ultimatum a chapem ju. Neda sa v takom veku bez vazneho dovodu zit ako v klastore. Tak chlap ma mozno vazny problem a nejde k Dr.
Obyčajný egoistický, samoľúby sebec, pre mňa by to bol dôvod k rozchodu.Problém majú spoločný a on ako manžel by ho mal riešiť spolu s ňou.Milujúci partner sa bude snažiť, z lásky k partnerke.No on ma celý problém na háku, a to o ňom veľa vypovedá.Určite nieje sebec len v tejto jednej oblasti.
Nehľadala by som milencov ale tento neuspokojivý, kamarátsky vzťah ukončila.Intimita je vo vzťahu dôležitá, bez nej je to len krok k nevere a taký falošný, nenaplnený vzťah nemá význam.
@milujemodrehokona co :D ?
@milujemodrehokona o estetickej stranke nehovoriac.😁
A keď nejde o teba, prečo to potom píšeš anonymne? 😀
Milenca nie..to len problem oddiali a vyeskaluje. Ved nemusi sa vracat zo zahranicia domov. Dokonca sa mozu rozviest a ostat spolu byvat, ved su uz i tak ako kamarati. A mozno ho to preberie a zacne riesit, ak mu na nej zalezi.. ale milencom to vsetko zabije - doveru, city, ak sa to prevali - rodina ju odsudi, moze sa zalubit, nakazit...takze nie, toto by som jej urcite neradila, lebo "cisty" sex i tak neuspokoji jej tuzbu pp intimite..
Ja len teda doplnim, ze problemy s erekciou v skorom veku mozu signalizovat aj rakovinu prostaty. Takze pre jeho vlastne dobro by k lekarovi mal naklusat.
Ked by mi chlap povedal ze to ma v hlave a ked pojde k lekarovi tak mu to nepomoze mala by som dovodne podozrenie ze je to gay, ktory to taji a vie ze lekar mu s tymto nema ako pomoct😄 odkaz ,,kamoske"
Rovno napiš že je to o tebe, nekamufluj kamošku 🙂
Ja si myslím, že píšeš o sebe, lebo kamarátka by si to mala riešiť doma, nie chodiť za kamarátkou a ona to vešať na MK.
Ale k veci, ak mu niet rady ani pomoci, tak by som mu povedala, že ak mieni hádzať vinu na mňa, tak stačilo. V ten moment mu dám ultimátum, buď sa dá do poriadku, nie kvôli tomu, že mne chyba sex, ale preto, že s tým mužom by som rada zostarla, že s ním počítam do budúcnosti, že chcem aby bol v poriadku. Trápi ma to, tak s nim pôjdem do tej čakárne a podporim ho. Ak naďalej bude odmietať akúkoľvek pomoc, dám mu čas na rozhodnutie nejaký mesiac, dva, a potom mu dám rozvodové papiere. Ja nie som žiadna ludra, aby som si hľadala milenca na uspokojovanie, keď môj muž je možno chorý, a možno by mu len stacilo jedno vyšetrenie aby sa zistila príčina.
Zjavne ani ty nie si spokojná s takým životom, kde mužovi nestojí a ty sa ideš zblázniť, lebo si nadržaná.
Čo to riešiš? A na internete??? Čo ťa do toho? Keď to je teda kamoška ;) kamoška ti hovorí, kedy mu penis zvadol a kedy nie a prečo??? 🙂 bavíš sa dobre ??
A skúsili tbl?