Manžel nechce so mnou spávať

4. apr 2023

Manzel nechce so mnou spavat, je to dlhodobejsi problem ktory neriesi. Pred nedavnom som mu povedala ze ked to nezacne riesit najdem si milenca, alebo rozvod, neriesi to .. co mam robit? mame okolo 35.. ja som sa skutocne snazila skusat vsetko mozne, ale raz za 3 mesiace je malo.

solange7
4. apr 2023

A co ti na tu podmienku odpovedal?

autor
4. apr 2023

@solange7 ze chce zachranit vztah ale tada nic sa nezmenilo a presli dalsie mesiace

uskrnica
4. apr 2023

Fuha, tak to je skutocne zalostne malo. Bud ma niekoho ineho (co mi napadlo uplne ako prva moznost), asi by som mu fakt dala dalsie ultimatum. Neviem, co by povedal na to, keby si ozaj niekoho najdes. Skus ist niekam von, vyfinti sa, nech ziarli alebo co, taketo veci nanho vobec nefunguju?

januska12323
4. apr 2023

Ultimátum sa dáva keď ho chceš aj dodržať. Inak on nemá prečo niečo zmeniť. Povyhrážaš sa a ideme ďalej.

eva193
4. apr 2023

ako mohlo prejst dalsich par mesiacov bez zmeny? ved kazdy den by to bolo na dennom poriadku a cakam nejake riesenie

zuzkaa1991
4. apr 2023

Tak ako pise vysse bud ma niekoho ineho alebo zdravotný problém a znizil chut...

sissy27
4. apr 2023

Ved si povedala, ze si najdes milenca alebo sa rozvedies, tak smelo do toho. Ci naco si sa vyhrazala?
Otazne je, ci muz uz nema chut na sex, alebo na sex s tebou… ale osobne si myslim, ze u vas nefunguje aj vselico ine a sex je len ceresnickou na torte…

barborachors
4. apr 2023

mas to robiť ze zistit najprv dôvod, co je za tým. a podľa toho sa zariadiť

beata_k
4. apr 2023

Mas male deti?

toskanka
4. apr 2023

A čo ti na to hovorí? Nepriťahujes ho ty, alebo nemá chuť na sex celkovo? Ak medzi vami nefunguje komunikácia a nedokážete sa o tomto probléme porozprávať, tak sa potom nečudujem, že nefunguje ani sex. Sú to spojené nádoby.

autor
4. apr 2023

@eva193 pravdu povediac je to kazdy den temacislojedns, uz som bola aj ticho, aj urazena aj som prosila,kricala.. nic neriesi..

autor
4. apr 2023

@zuzkaa1991 niekoho ineho by nemal mat lebo si neviem predstavit kedy by ju riesil.. aj ked asi je vsetko mozne.. a zdravotny problem? No na to by sme prisli keby to riesil.nejak mozno

autor
4. apr 2023

@barborachors ale ako ja mam sama zistit preco on nechce sex? Bez neho, ved ja mu do hlavy nevidim

autor
4. apr 2023

@beata_k ano mame jedno

autor
4. apr 2023

@toskanka tvrdi ze nema zaujem celkovo.

vela02
4. apr 2023

Ako tu bolo spomenuté, skús sa vyfintiť, nahodiť a chod niekam preč, nepovedz mu kam. Chod si s kamoškami spraviť pekný večer, alebo aj sama. Chod do kina, na večeru… to je jedno, proste sa nahoď a odíď. Keby si zrovna mala aj v aute sedieť… ak nebude žiarliť a nič sa nezmení, navrhni seriózne rozvod/rozchod… si mladá žena, neupadni…

beata_k
4. apr 2023

Casto sa to tu riesi ked su male deti. Muz je unaveny, apaticky, bez zaujmu. Mat male dieta je unavne. Ja viem, ze zena je unavena viac, ale az prilis casto to tu citam.

autor
4. apr 2023

@beata_k no ak ma cas na sport, pozerat tv, ci stretnut sa s kamaratmi, rodinou, chodit do prace tqk ma cas a hlavne aj energiu na sex a ak nie. Nech si zoberie dovolenku.. ale aj ked ma dovolenku sex nepotrebuje

vela02
4. apr 2023

Alebo to skús inak- spravte si spolu pekný večer. Daj spať dieťa, pekne spodné prádlo, namaluj sa, umy vlasy,otvor víno… neviem ako sa o seba staráš, ale muža prestane priťahovať ak je žena neupravená, unavená, v starom oblečení. Tým ťa nechcem uraziť, nikde si nespomínala nič o tejto téme. Verím že si unavená aj ty, aj on, ale skús spraviť tento krok..

autor
4. apr 2023

@vela02 to uz bolo zjedol syr, vypil vino a zaspal..

vela02
4. apr 2023

Hm, tak potom prvá možnosť ktorú som písala. Ale netreba zabúdať na to, že aj muži bývajú unavení. Koľko už máte tento problém? Je to skutočne len raz za 3 mesiace? Ak ma náročnú prácu, možno si to ani neuvedomuje tak ako ty. Skús sa viac zaujímať, narovinu sa porozpravajte, netlač naňho. Možno ma naozaj zdravotný problém a jednoduché mu to “nefunguje”. Úprimne nech ti povie prečo to nejde. Vyjadri mu podporu… to sú ešte možnosti ako vzťah zachrániť…

autor
4. apr 2023

@vela02 dakujem za odpoved, asi by som to mala skusit, no uz som tak unavena z toho celeho, je to uz viac nez 2 roky..

vela02
4. apr 2023

Rozumiem ti… držím palce, aby sa vám podarilo tento problém vyriešiť…2 roky sú dlhá doba

nikpa
4. apr 2023

Aby som sa prosila vlastnému mužovi o sex to už je aké ponižujúce?! Nie je predsa jediný muž... Nahod sa, uprav a vyraz večer do ulíc a uvidis, že nie si odkázaná na nikoho kto o teba nestojí. Si ešte mladá aby si takto žila.

autor
4. apr 2023

@nikpa ano je to velmi ponizujuce a uprimne velmi tym utrpelo aj moje sebavedomie.

nikpa
4. apr 2023

To je úplne normálne, že tvoje sebavedomie tým utrpelo, každú by to ranilo. Ale keď sa to medzi vami nevyrieši, nájdeš si niekoho iného a uvidíš, ze sa všetko napravi. Zase sa budeš cítiť ako atraktívna žena o ktorú je záujem. Nepadá všetko na jednom mužovi, neskladaj hlavu.

nechcemuviest
4. apr 2023

Ahoj, napis mi, mam rovnaky problem s muzom 😔🙄

aneetra
4. apr 2023

Nechcem ti radit hlupost alebo co, ale ja byt tebou, tak si niekoho najdem 😂 Ved si mu to aj povedala a z jeho strany nebola ziadna reakcia, takze asi mu je to pravdepodobne aj jedno.

zuzkaa1991
4. apr 2023

Pracuje kazdy den do noci od rana?? Vy viete heho pracovnú dobu ked si schováva mobil jeden priznak ;)

autor
4. apr 2023

@zuzkaa1991 neschovava si mobil, chodi na 8 a domov normalne o pol 4 a plus minus, viac menej aj ked ide sportovat tak ide sportovat to viem