Manžel mi neverí

2. júl 2023

Ahojte baby, manžel mi neverí , on celkovo akoby ma za nič nemal..už mám z toho nervy celkom, napríklad má ponižuje..že určite neschudnem , že to nedokážem , čo si nahovaram ..nepodporí má vôbec ,má nepodporuje..opýtam sa ho ,či má ma rád , či má ľúbi, povie že nie , že čo som sa zbláznila? Pritom zas zle manželstvo nemáme, tak ono tam nejaké city musia byť aj z jeho strany ..
Vraj ho nepriťahujem , ako že mám dosť už , ono neviem či má chce k niečomu donútiť,dokopat , alebo čo ..mňa to ponižuje ..pritom viem že až tak zle to nie je, sex je v poriadku aj často dosť..nespime spolu raz za mesiac ..
Neviem , akoze keď sa s ním snažím porozprávať tak mi hovorí takéto veci ..

spadnutaslivka
2. júl 2023

Povedz mu, že ťa takéto reči zraňujú a opýtaj sa, prečo ti to rozpráva a čo tým chce docieliť. Ale ak je to zakomplexovaný debil, ďaleko sa s tým rozhovorom nedostaneš. Ak to myslí "motivačne", tak by malo stačiť, keď povieš, že to má presne opačný efekt. Ale znie to skôr ako od chudáka, než od milujúceho manžela, ktorého si len nepochopila.

dzulli1980
2. júl 2023

Ku mne keby sa muž takto správal, žiadny sex by nebol ... čudujem sa Ti, že to toleruješ.

leskovael
2. júl 2023

Podceňuje ťa, nepodporuje ťa, správa sa k tebe ako hovädo, povie že ho nepriťahuješ.... Ale áno, manželstvo zase také zlé nemáte.. 🤦‍♀️

hellionka
2. júl 2023

Takže ho ani nepriťahuješ, ani Ťa neľúbi, ale sex je v poriadku? tak Ty máš silný žalúdok …

autor
2. júl 2023

@leskovael ako fakt nemáme, vari mi extra pretože nejem to čo ostatný členovia rodiny, robí mi kávu každý deň ,keď si skôr robí ako ja, vybavil mi firmu , a pomáha mi okolo toho , kúpil mi auto , vo veľa veciach sa mi prispôsobuje , a viem že ich robí kvôli mne , kupujeme mi stále niečo aj keď o Tom neviem , nepýtam to..radšej dá mne ako sebe ..a momentálne sme na Tom tak že veru musí rozmýšľať komu dopraje ..

unicornlady
2. júl 2023

A tým, že robí toľko vecí, nie je to jeho snaha mať všetko pod kontrolou, a rozhodovať o všetkom?

lvulik
2. júl 2023

Neviem, podla mna opisujes dva rôzne typy mužov.
Cize bud:
1. Je manipulátor, ktorý si ta obmotava okolo prsta a zároveň zhadzuje, aby si na nom bola zavisla
2. Všetky tie reči mysli len ako podpichovanie a ty to berieš všetko príliš vážne.
Musis sa rozhodnúť, ktorá z týchto dvoch diametrálne odlišných situácii to je...

viestta
2. júl 2023

Myslim si, ze to vsetko co robi robi z nejakeho zvrateneho dovodu, vsetko robi len aby ti dokazal, ze bez neho si nemozna, nula a uplne stratena. Keby to robil z lasky, tak by nemal take sproste reci. Drzi ta v zlatej klietke. Ty si mozes vybrat, ci budes zlatu lkietku znasat so vsetkym dobrym aj zlym co to prinasa, alebo si vyberies slobodu.

autor
2. júl 2023

@unicornlady nie on bol tak vychovaný , že žene sa musí pomáhať vo všetkom, akoze on sa ma pýta na názor,to nie je tak...on sa ma pýta aké auto , kam na dovolenku, čo vyberiem ..napríklad ideme tam kam chcem ja ..

autor
2. júl 2023

@viestta ono zas to také nie je jednoduché, slobodu si vybrať ..

viestta
2. júl 2023

ja viem, ze nic nie je jednoduche. Ty sa musis rozhodnut

autor
2. júl 2023

@viestta a zlata klietka momentálne ťažko sa to dá tak nazvať, keď musíme rozmýšľať kam dáme peniaze a do čoho

aurora33
2. júl 2023

Takže povie ti že ťa neľubi, ponižuje ta, ale manželstvo nemáte zlé? Podla mňa máte.

autor
2. júl 2023

@aurora33 a možno máme , ja už neviem ...
Rozmýšľam že či má len nechce vyprovokovať , aby som zo sebou niečo robila , keďže 7rokov materskej na mne zanechalo stopy

autor
2. júl 2023

@aurora33 ale vieš on mi to narovinu nepovie, čiže môžem si len domyslat

januska12323
2. júl 2023

Zlé manželstvo nemáte jedine preto, že za každou poznámkou mu to nevrátiš a ešte sa s ním aj vyspíš. Keby mi chlap také veci hovorí už by ma nahú nevidel kým sa neospravedlní a neprestane s tým. A hlavne ak ťa nemá rád nemáš sebahodnotu? Prečo si s človekom, ktorý ťa nemá rád? Nechceš sa cítiť ľúbená? Ostatné veci robí z povinnosti, je tak zvyknutý ale jeho tvoj názor naozaj nezaujíma.

viestta
2. júl 2023

Zlata klietky nie je len, ze ti padaju pecene holuby do huby. Vsetko zariadi, vsetko vybavi PRE TEBa a potom ta zhadzuje, ze si nemozna. Niekde v tom "a potom" bude chyba

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
unicornlady
2. júl 2023

Povedala si mu, že ti tieto reči ubližujú a že má s tým prestať? Ak áno, ako zareagoval?
Lebo áno, sú ľudia, čo si myslia, že ak budú podrývační, uštipační, že tým človeka vyprovokujú (t. j. vmanipulujú) k činnosti. Ale pôsobí to opačne.
A ak by to mal v hlave takto divne nastavené, tak po tvojom vysvetlení, by s tým mal prestať (ak mu na tebe záleží) a prípadne sa ťa spýtať (alebo mu sama povieš), čo od neho potrebuješ, ako ti môže pomôcť, podporiť ťa...

obleckodogymu
2. júl 2023

Wow...ako s ním môžeš spat ked sa správa ako píšeš? Nepovažujem sa za vztahovacnu ale keby mi hovoril veci ako píšeš, sex by bol to posledné čo by odo mňa dostal. Ani len predstaviť si neviem že by som sa vôbec dostala do tej nálady keby ma zhadzoval.
Na tvojom mieste by som sa ho na rovinu spýtala, čo tým sleduje, o čo mu ide a skrátka čo chce docieliť tým, že ťa takto ponižuje. Možno ťa chce motivovať aby si so sebou niečo fyzicky robila, ale teda robí to skutočne nešťastným spôsobom.

dzulli1980
2. júl 2023

Narážala som na to, že napriek tomu, že ju uráža, ponižuje s ním spáva ... vôbec si samu seba neváži ... mňa keby muž takto ponižoval, zhnusil by sa mi, jednoducho by som s ním sex mať nechcela ... či Ty by si so svojím mužom normálne spávala, keby sa takto voči Tebe správal?
@karinka223

aurora33
2. júl 2023

Tak vyprovokovať alebo teda motivovať sa dá aj ináč. Napríklad sa môžete ísť spolu prejsť, alebo on postráži deti a ty si mozes ísť zacvicit.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. júl 2023

Neviem minule sme pozerali fotky ešte keď sme spolu boli krátko a hovorí mi ,vidíš tu si sa ešte o seba starala

o__o
2. júl 2023

Boze zena, hrdost si kde nechala?

obleckodogymu
2. júl 2023

Teraz vidím tvoju poslednú odpoveď ..je teda asi zjavne, že problém je v tvojom zjave. Možno vyzniem hnusne a bezcitne ale samozrejme, že je dôležité ako žena vyzerá. Aj po rokoch manželstva, aj po deťoch. Možno už nevie ako ti naznačiť, nech sa spamatas a niečo so sebou urobíš. Ty si so sebou spokojná? Jedna vec je, že on není, ale ty si? 😊

veronicka88
2. júl 2023

Postavila by som sa na nohy,zdvihla z dna,začala ho asi mierne ignorovať a narovinu mu povedala že takto to nepôjde. On je spoko lebo ma sex,ty si spoko lebo???lebo máš veci ktoré ti kúpi?nebuď smiešna....hore hlavu!ukáž že si samostatna(nehovorím priamo o financiách)chod a zariad si svoje veci sama.chod a kúp si čo potrebuješ sama,chod proste sama...načo všetko ri si za teba?ako chápem auto by som sama asi nevyberala ale čo ty si sama nevieš navariť?mám pocit z teba že si v princípe už nesvojpravna lebo všetko robí on. A manželstvo máte fajn?houby s makem máte...máte tak akurát vzťah nejaký nepomenovatelny. Jemu z nejakého zvrateneho dôvodu vyhovuje že ty ho potrebuješ a ty z nejakého zvrateneho dôvodu nerobíš veci samostatne....asi by ma najemenj stavala nepodporia v chudnutí...zodvihnem sa a idem si zabehať. Neľúbiš má?nepritahukem ťa?okej môžeš späť v obývačke a ísť za peniaze do bordelu. Ale zajtra si na stole nájdeš rozvodové papiere...bohatstvo mám pocit že sa tu roztrhlo vrece so ženami čo strácajú dlhoročným manzetvom zdravý úsudok a láska k samej sebe....prepáč za výlev ale stúpol mi tlak ani kávu mi nebolo treba

sante81
2. júl 2023

Prepáč, ale s takým idiotom by som žiť nemohla

ankare
2. júl 2023

Preboha, to prečo si s ním? Veď on Ťa doslova depta.

maranta_leuconeura
2. júl 2023

Takze ti tvrdi ze ho nepritahujes a dokonca ze ta ani nema rad, ale inak vsetko v poriadku medzi vami, lebo ti uvari kavu rano a ty mu na oplatku roztiahnes nohy, aby si omocil v tej matohe, ktora sa mu vlastne ani nepaci-dufam, ze ma pri tom pan manzel zavrete oci a predstavuje si inu 🤣🤣🤣
Toto nemozes mysliet vazne 😬