Ahojte. Mám mať druhé stretnutie s jedným mužom. Prvé stretnutie bolo také spontánné - prechádzka a keď nám bola zima tak sme si sadli do auta a rozprávali sa. Bolo to celkom príjemné, aj si ma pritúlil a tak. Už cez víkend chcel ísť opäť von ale mala som iné plány, tak sme sa dohodli na dnes. Dnes padla z mojej strany otázka čo budeme robiť / kam pôjdeme ? A tú je problém. Znova chce byť v aute. Nejde o to, že by mal niekoho a nechce aby ho videli, lebo bývam asi hodinu cesty od neho a príde zamnou takže tu by mu to mohlo byť jedno, no čokoľvek som navrhla, nechce. Spomenulo sa i to, že by bol rád keby k niečomu došlo. Tu mi to začalo dopínať. Má ma iba ako radodajku? Príde zamnou, ja ho uspokojím v aute a ide domov. Samozrejme omáčky okolo toho ale to pointu nemení. Ako by ste reagovali vy? Rozmýšľam, či si to ešte nechať vysvetliť a vyžehliť alebo rovno ho poslať kade ľahšie? Na prvom stretnutí nič nebolo a ja som nemala v pláne ani teraz čokoľvek sním mať.
@anjelicek26 On sám povedal, že by bol rád kebyže ho uspokojím ale nenúti ma.
ak sa s ním nechceš stretnúť v aute, tak mu to jednoducho napíš, či nepôjdete niekam na kávu alebo tak a uvidíš ako zareaguje
Na druhom rande v aute chce sex? Povedz ze nechces byt v aute a vybavene. Ked na tom bude trvat, posli ho niekam
Nemala by som záujem. Fajka v aute na druhom rande? Bože, to je sko v zlom filme
Som rada , že niektoré to pochopili 😃 Nejde mi hlavne o to, či chce byť v aute alebo nie. Ide o to, že sa mi zdá, že celé toto “spoznávanie a randenie” mu ide iba o jedno. Spoločné programy nechce a už má i narážky , čo by odomňa chcel zo sexuálnej stránky.
Tak to si narazila na nejakeho divneho typka, ideal zablokovat a neriesit dalej.
chlapec je nejaký "hŕŕŕŕ" ..... no na tvojom mieste by som asi nešla, ale ja som v tomto zase dosť pozadu, neexistuje aby som niečo mala s chlapom na 2 rande🙈 ani 3 , 4 . Ja musím toho človeka najskôr spoznať . Ale tak verím že je veľa žien, ktorým to nerobí problém , ja k nim ale nepatrím . Takže neviem, zdá sa mi že to skôr berie tak ako si napísala. Držím palce v správnom rozhodnutí.
Dal ta na uroven poulicnej zeny. S jedinym rozdielom, tej by sa sex musel zaplatit. Lakomy, vyuzivacny chlap. Viac by som sa s nim nestretla.
Tak na druhom rande aby na teba vytiahol pohlavny organ, tak toto je riadne cez. By som sa poblila, v podstate cudzi clovek😵
Pises, ze s tvojimi navrhmi nesuhlasil.
"Znova chce byť v aute. Nejde o to, že by mal niekoho a nechce aby ho videli, lebo bývam asi hodinu cesty od neho a príde zamnou takže tu by mu to mohlo byť jedno, no čokoľvek som navrhla, nechce."
Povedal aj preco s nimi nesuhlasi?
A ake ine navrhy to boli?
Inak, za takychto podmienok by som aj ja zvazila dalsie stretnutie. To znie, akoby hladal sposob, aby sa okolo toho nerobili okolky, stalo ho to co najmenej a zhrabol iba odmenu.
Celkom mi to pripomenulo Prcicky: rozpacita romanticka scenka v aute a zrazu chlapec zahlasi: Vyhul mi ho, krasko. 😀
Ty musis sama vediet ci tuzis po dalsom stretnuti s nim, skus navrhnut aj ine miesto, ak nechce nedomyslaj si za autom nic zle, pripadne sa ho spytaj
na rovinu ti povedal co chce .. ano ide mu len o to aby ste si uzivali .. keby mal o teba zaujem spoznava ta pozve von snazi sa urobit dojem ... uz by som sa mu neozvala a ani nedavala ziadnu sancu
Stretni sa ale ak nechceš tak mu nedaj🤣uvidíš či sa ešte ozve
@moonlight1210 😂 Pobavila si
Navrhla som nech
ideme do kina - nič nedávajú
na kávu, malinovku - nechce sa mu sedieť v kaviarni
jedlo na odvoz a zjeme to niekde pri jazere alebo tak - nie je hladný
na prechádzku - zima mu je
Ono tiež mi to príde tak, že chce dostať to čo chce a pritom neminúť peniaze🤷🏻♀️😃
no najlacnejšia prostitútka čo stojí niekde pri ceste by si vypýtala aspoň 10€ - tak nech si našetrí a ide za takou.
Ah jaj. Chudacik bude musiet hodinu soferovat kvoli fajke alebo zasunu zadarmo... Teda vlastne uz druhy raz, lebo prvy raz si len pripravoval pôdu a obetoval 30 minut prechádzkou.
Trapko, co nie je ochotny si zensku kupit ani len sprostou kavou.
Povedala som mu, ako to vidím a jeho reakcia bola, že “máš krámy a predsa prídem za tebou, tak nechoď s týmto na mňa”
To, že mám svoje dni vie, keďže som mala krče a pýtal sa z čoho, tak sme obaja dospelý, normálne som mu povedala o čo ide 🙈
no tak po tomto nech nechodí vôbec... pekný bulo...
To je nejaký trtko z pokecu však?
Ak si myslíš, že nemáš na lepšieho, tak mu na to kývni, čo ti na to povedať...
Tak aspon vieme, ze mu bude stacit fajocka na zaciatok. Sak mas kramy, tak predsa nebude si spinit prsty...
Tiež si myslím že ťa chce len na jedno...
@lesana25 Nikde som nepísala, že mu chcem dať. Práve naopak. Nie, nieje zo zoznamky ale ako vidím, to nemení nič.
Len som sa pýtala, či podľa vás mu mám vysveliť ako sa veci majú a dať mu šancu aby sa znormalizoval a posnažil alebo rovno poslať do..
Jeziiis, toto je čo za debila? Normálne mu nápis že už nemáš záujem o žiadne stretka a zablokuj ho
Z jeho pohladu: no a že má kramy, fajku mi urobiť môže. Na ceste pri Slovnafte stojí fajka od fetacky tak 30 EUR, nech ide tam.
Počuj, keby mal o niečo seriózne záujem určite by tvoje ponuky ako sadnúť si niekam, prejsť sa atď prijal. Myslím že nie je malý chlapec, aby si mu mala, musela vysvetľovať.
Tak keď na prvom rande sa necháš v aute pritúliť a vešiaš na nos v podstate ešte stále cudziemu mužovi, že máš menštruáciu a potom si musíš na modrom koníku pýtať radu, či sa máš alebo nemáš s ním ešte raz stretnúť, asi tiež nebudeš najostrejšia ceruzka v krabičke 🙂 Bez urážky, ale toto je také pod úroveň správanie z jeho strany, že nie je čo riešiť.
Uz by som mu nedala sancu. Co to je,ze by bol rad,keby si ho uspokojila,ale necha to na teba? Nestracaj cas. Takto sa chlap na urovni nesprava,to co si k tebe dovoluje. A randa v aute? Po tom,co si mu navrhla aj ine miesta,on trva na aute? Kasli nanho.
Sobudcna uz ked randis spoznavas cloveka. Tomuto nic nebonia so vsetkym ma problem,jedine co jo zaujima su keho prazdne vajcia.
Mne sa nepozdava ani ta jeho reakcia... To jeho "nechod s tym na mna" je taky pokus o vyvolanie viny u teba, ved on ta len chce vidiet a ty takto.. Keby mu na tebe zalezalo, volil by iny sposob komunikacie..
Nemas nejaku silnu paranoju? Na prvom stretnuti nic nebolo, len ste sa rozpravali a tebe doslo, ze chce na druhom rande a najblizsie mesiace, aby si mu fajcila v aute hej? No podla mna tento most v hlave este ani on nepostavil 😂 Idete sa stretnut druhy krat, co si ma zehlit? Kazdopadne ked sa chces stretnut v nejakej kaviarni, tak mu napis, ze tam a tam, ked nechce, tak nechce, dalej by som to neriesila, stretli ste sa len raz...