Mam 32 rokov , v manželstve to neklape tak som si našla milenca. Je skvelý, všetko bez starosti. Pri ňom sa cítim uvoľnene. Žiadne starosti o domácnosť,deti proste nič. Je to môj balzam a aj v sexe je skvelý. Zažili ste niekedy niečo podobné v realite, keď to doma neklapalo?
Nie, nezažila, mám charakter. Keď nám to prestalo klapať, snažili sme sa o tom rozprávať, diskutovať, hľadať riešenie ako byť obaja spokojní. Keď to nešlo napriek našej snahe, tak sme sa rozviedli. A až potom sme obaja riešili iné postele.
@melanta veľmi pekne povedané
Toto je zase téma, "platená" modrým koníkom, na rozprúdenie diskusie? Alebo toto niekto napíše na fórum pre matky úplne vážne?
@gabriela2952 to je jedno veď každý druhý človek to tak robím. Či muž či žena
@zoro9836 nie nič
Každý druhý to tak robí? Toto si nahováraš aby si uľahčila svojmu svedomiu?
Ako ja som teraz úplne stratila slová, vážiš si vôbec aspoň trochu svojho muža? Dokážeš sa mu pozrieť do očí?
Radšej sa sním roziď, spravíš mu tým láskavosť 🙂
Každý druhý podvádza, má milenca, milenku? No, my s mužom sme dvaja. Čiže štatisticky, podľa teba, jeden z nás podvádza. Ja o sebe viem, že ja to nie som. Z toho vyplýva, ze môj muž má milenku. 🤔🤪
Podla seba sudis všetkých? Nie, nepodvadza každý druhý, aj keď vo vašom manželstve to tak je. Mozno aj každý u vás podvádza.
Nechápem "žiadne starosti o domácnosť, deti"
@gertrudaosem lebo s milencom neriešia hadky o financie,o domácnosť deti. Len dobrý sex
No tak potom čo riešiš, všetko je podľa teba super a úžasné....tak?
O slušnosti a charaktere je asi škoda niečo písať. Skús sa pozrieť do zrkadla, potom si daj niečo na žalúdok lebo sa dogcáš určite.
ale aj tak ťa tie starosti s deťmi a financiami čakajú doma, takže to máš za jedno a manžel nechce sex? možno aj on má niekoho?
@h2 ja keď som sa s niekým raz rozprávala.... Bla bla bla ... O niečom mimo tému a zrazu téma muži... Vravim, môj muž ma nepodvadza, nemá inú.
Dostala som otázku: "Ako viete?".... Je na zamyslenie... Aj pre mňa bola na zamyslenie. Na chvíľu sa človek zastaví a fakt nevie, ako vie 🤣
Ale i tak príde domov a tá domácnosť je tam aj deti... To že na chvíľu zabudne lebo sex... Tie veci a deti budú stale keď príde domov... Tak aspoň že má chlapa kt sa postará
Dúfam, že milenec má manželku, tlieskam tebe, aj jemu, niečo ako svedomie asi nepoznáte.
Och, ja budem taka trapna, nic take som nezazila. Keby mi to doma neklapalo, tak sa v prvom rade snazim o napravu. Keby sa to nijako nedarilo, tak by som radsej volila rozchod a potom by som sa mozno poobzerala po inom. Ale ked to tak robi skoro kazdy, hmm, tak potom co riesis? Prisla si sa pochvalit, ci stazovat?
Namiesto toho, aby si riešila problémy, ktoré mate, tak si nájdeš milenca. To je podľa teba riešenie? Podvádzať manžela ti príde normálne?? Treba sa postaviť k problémom zodpovedne a začať ich riešiť a nie utekať od nich. 🤦♀️
autorka - prišla si sa pochváliť, alebo posťažovať...
Zbabele, keď ti vzťah nefunguje treba to riešiť a nie podvádzať. Otrasný prístup.