A ked mu to poviete,ze sa vas to dotklo/urazilo, povie,ze nemalo co, lebo to je pravda?
@biba_18 v tom mas pravdu, naposledy povedal,ze oktem mna nepozna zenu, ktora sa tri roky po porode nedostala na povodnu vahu,ze sa mam pozriet na svoje chude kamosky,ze len ja som pribrata. Tak to sice je pravda,ale urazilo ma to,akym stylom to podal.
neviem aký máte vzťah, ale toto sa vo vzťahu keď toho druhého ľúbiš nerobí… ako stane sa že sa niekho dotkneš, nechctiac - ale to zľahčovanie, to už správne nie je bohužiaľ…
sorry, je to debil 😔
áno.....a aj kvôli tomu je už ex.Netýkalo sa to síce mojej postavy,ale iného...
@rozculena a coho? Teda ak ti to nevadi napisat.
@biba_18 ja si tiez myslim, ze by to nemalo tak byt. Len popravde sa uz v tom sama stracam,co je ok a nie je ok
Určite si treba povedať aj navzájom čo si o druhom myslíme, ale ak ťa má rád, tak citlivo, nie ako buran. Teba nič nenapadlo v tom momente, čo sa ti na ňom nepáči? Nech vie ako to zabolí.
napíšem ti do správy
nie, nie je to ok ak ti vedome ubližuje. na to aby si schudla ťa vie motivovať inak…
Nie sme dokonalí, takže áno, niekedy povie niečo čo sa ma dotkne, ale nikdy nie s cieľom mi ublížiť, niekedy prestreli vtip, niekedy sa proste nepochopíme, niekedy mam ja deň blbec a “urazí” ma aj to čo je myslené v dobrom… ale sú to len také blbosti, nikdy jeden druhého zámerne nezhadzujeme… ale toto čo píšeš ty je niečo úplne iné, nieco takéto malo byt odkomunikované úplne inak, zachoval sa ako blbec, keď ti to povedal takto…
Tak potom tvoj manžel nepozná veľa žien.
On sa fyzicky nezmenil?
A či to je pravda alebo nie je úplne šum a fuk...keď mu povieš že má malého a v posteli za veľa nestojí asi sa ho to dotkne aj keby si klamala. Takže ten jeho argument nemá logiku.
Však povedz že začínaš chodiť do fitka stravu nakupujes už iba zdravú a zakial sa budeš tvarovať vo fitku alebo wellnes nech stráži dieťa on. Dovidenia. Keď chce mať peknú ženu bude to stáť aj jeho čas a pravdaže aj vaše financie. A miesto trápenia sa už teraz tes ako sa budeš rozmaznávať aby si sa páčila manželovi. Takto mu to povedz.
ako som písala, neviem aký máte vzťah. či ťa miluje, pomáha ti doma, s deťmi, či ste pár ako má byť a je len neomalený… ak áno, stojí za to porozpávať sa s ním že ako si predstavuje, ako máš chudnúť, či ťa bude podporovať v cvičení a pod… ak má predstavu že je to tvoja vec - nuž…
A on vyzera ako? Jak napriklad ti vysportovani hasici z kalendarov? Alebo je taky namakany,ze nema na sebe gram tuku? Ked sa teda uz o tom bavime, ze sa mas pozriet na svoje kamosky a ze nie is na povodnej vahe?
Inak veľmi dobrá motivácia, v ten deň by som mu nechala deti alebo dieťa a išla si von zabehať 😀
@muchotrafka298 môj je vysekaný ale v živote by mi nepovedal že som tučná, aj keby si to prípadne myslel…
V takom prípade by som mu povedala že tie kamošky majú v mužoch oporu a dávaju manželkám priestor aby sa venovali aj sebe a nielen domácnosti a dietatu
@biba_18 slusnost je podla mna zasadna vec, cize tvoj dobre vyzera a este ma aj dost slusnosti v sebe, co je vyborna kombinacia. Bohuzial autorkin muz tu slusnost nema. Niektore veci sa proste a jednoducho partnerom nehovoria.
@gribka1 fakt mi nic take nenapadlo, co by mi vadilo.
@biba_18 on ma.motivovat nevie,ide na to uplne zle a.vzdy ma len urazi, pricom.on to ako urazku nevidi
@lindous ano, je mi jasne ,ze clovek niekedy povie,co nemusi alebo prestreli vtip. Len som chcela vediet ci by sa.to aj ineho dotklo alebo ci len ja prehanam.
@apolka77 nema to logiku..asi si mysli,ze ked je to pravda,nema sa ta to preco dotknut. A nemas sa co urazat. To som mu povedala,fitko zatrhol,ze nemam minat na blbosti,ze aj tak mi to nepomoze. Vraj mam zmenit stravu.
@muchotrafka298 Niektore veci sa proste a jednoducho partnerom nehovoria - hmmm. A čo keď partner priberie, prestane sa o seba starať, prestane ťa kvôli tomu priťahovať - čo v takom prípade? Nie je úprimnosť a komunikácia jedna z najpodstatnejších záležitostí vo vzťahu? Lebo povedzme si úprimne, aj fyzično je podstatné. A povedzme si úprimne, je množstvo žien, ktoré príchodom detí prestanú byť ženami. Ak sú na všetko samé, tak to chápem. Ale často sú to ženy, ktoré majú dobrých a starostlivých mužov a považujú za samozrejmé, že sa mu budú páčiť aj s mastnými vlasmi, 15 kilami nadváhy, v rozťahaných teplákoch.
@biba_18 hovori,ze miluje. Doma sa pretrhnut nejde. On ma podporit nevie, povoe,ze som vzdy chudla a pribrala naspat ,ze to dopadne tak isto. Prpste podpora 0 bodov.
@muchotrafka298 vzdy bol aj je stihly, vymakany nie je. On ma tak rychle spalovanie,ze v jeden tyzden ked menej jedol schudol 5 kil. Co ja chudnem tak mesiac. Takze nechape,preco mi to nejde.
@sense ha ha, to som mu povedala.
No mňa prekvapuje, že máš chudnúť, ale nie v posilke, len stravou. To ma dosť zaráža.
Záleží koľko máš navyse váhu?, oproti tomu, keď ste sa spoznali ak je to 2-3 kila a rieši to je to debil, ale ak máš navyše 20 kíl tak áno je to na zamyslenie za mňa, ja zase úprimnosť ocením, lepšie ako keď ti povie muž dobre to je a túži o inom, ja som schudla len cvičením doma ani nohu som nevystrcila z domu však som chcela aj s deťmi byť ak všetko sa da
@melanta no v takom pripade ti poviem,co by pomohlo mne. Dobre,pkvedal by mi,ze ho menej pritahujem,lebo som pribrala,tak mi vycleni cas 3x tyzdenne na cvicenie,ze bude s dietatom napriklad. Vies,ze by mi chcel byt apson nejak napomocny.
Autorka, ty nepotrebuješ podporu muža. Ty potrebuješ sama chcieť. Prestaň očakávať podporu od neho, veď musíš po rokoch vedieť, akého máš muža, takže kašli na neho. Rob veci pre seba. Ak chceš ísť do fitka, choď, na to nepotrebuješ jeho súhlas. Potrebuješ aby robil doma viac? Daj mu rozvrh, čo má kedy urobiť. Neurobí? Neurob ani ty - napríklad jemu neurob večeru. Nastav mu zrkadlo. Na takéto "múdre" typy iné nepomáha.
na tom že sa ťa to dotklo nič nemení to či je to pravda alebo nie…