Ahojte,s manželom máme taký problém,že on chce cez deň sa milovať keď je svetlo a večer už nie.Ja zas opacne,večer a cez deň nie.Nevieme sa dohodnúť kedy ísť na to, poradíte?
Cez den zhasnut vnoci zasvietit 😁😁 vybavene
Najlepšie je vo tme keď nič nevidieť.
Zavri oci a mas tmu 😉
Ked sa hanbis sa seba tak sa milujte vecer ked je zhasnute a zapniteTV 😁
👎🙏Pane Boze pomoz tymto ludom a dobre uder.
Daj si na hlavu vrecko a mozes sa milovat aj cez den 🙂
Milujeme sa keď máme chuť, ráno, večer, poobede.
Skôr za svetla, v noci pri lampe.
daj si skrabosku na oci, ak ti vadi svetlo.
@evaachesa sa sulam teraz vecer ake skupiny tu vznikaju.Nemozem normalne.
Nech si da manzel celovku a Ty masku na oci.
Tak ty sa miluj večer keď je tma, a on cez deň keď je svetlo 😉
Môžete skúsiť, že on napríklad v Amerike a ty v Európe a cez Skype 😉
@mamartinka no ja s nimi sucitim, maju to v zivote tazke chudata 😏💁♀️
On cez deň, ty v noci.
@mamartinka ako nechápem čo vám je smiešne ...viem ako sa cíti autorka som ten istý prípad .proste sme ženy aj také ktoré sa neznesú keď sa chlap na nich pozerá ako sa tvária a tď a predstavte si že nepomôže že si zavreme oči
@mariska1989 tak nesexujte. Kks, čo z toho máte ??
Prvom rade keď to cez deň nechceš kľudne mu to povec že sa necítis napr príjemné. Samozrejme sem tam skús prekusnuť a milujte sa cez deň ...u nás je ten istý problém že manžel by chcel niekedy aj cez deň proste niekedy poviem že nie a tď ale sem tam musím ustúpiť no
@mariska1989 no a co by si jej poradila ty? Tak bud sa premoze jeden alebo druhy, alebo nech si kazdy najde ineho partnera s rovnakym nastavenim ...
@nyusika a tebe som komentovala príspevok keď sa ozyvaš??? Pri predstav že my si to užívame až až ale to tebe na nos vešať nebudem
@evaachesa už som poradila ...a to čo je zarozum kvôli sexu cez noc a cez deň si nájsť druhého partnera ...🤔
Aj cez den aj vecer. Alebo vobec. KOMPROMIS
@mariska1989 celkovo si najst noveho partnera .. nie milenca 😂
@evaachesa no však ale ja nepíšem o milencovi nič ..
@mariska1989 no ak im to nebude klapat v tomto tak asi to nebude fungovat
Paneboze keby nebolo internetu tak.nesexujete? To sa fakt pytas na fore?
@evaachesa mám ten istý problém a nevyhľadával ani ja ani manžel iného partnera či partnerku .sme spolu už pomalí 13rokov a 10 rokov budeme svoji ...proste sem tam urobím kompromis samozrejme si to neužjem tak ako večer ...pochopia to len tie ktoré to majú tak ako ja či autorka
Za sera 😁