Keď si muži holia pod pazuchami a nohy

15. jún 2023

Aký nazor mate nato ked si muži holia pazuchy a nohy?

adeladulova
15. jún 2023

Nohy nieee. Pazuchy oholene alebo zastrihnute. Hrud ma moj manzel nastastie velmi jemne chlpky takze to uz nas neriesim. Skor by som ohrnala nos na zarastene ramena a chrbat

rurutiax
15. jún 2023

Aj môj si holí pazuchy, ale strojčekom len skráti a nevidím na tom nič zlé, práve naopak, podľa mňa základná hygiena.🤷🏻‍♀️ Čo sa týka nôh, nech si robí každý chlap ako uzná za vhodné.

pribinak
15. jún 2023

Že pri športe je to nevyhnutnosť

divokykonik
15. jún 2023

Za mňa v pohode. Muž si holí pazuchy a hruď, depiluje si chrbát. 😃 Neznáša ten pocit byť medveďom zarasteným. Takže aj holenie nôh je okej, keď to tak niekto cíti.

syslik81
15. jún 2023

nohy nnie pokial nieje cyklista ale pod pazuchami a tam dole musi byt -nedala by som chlpate miesta .. chrbat nastastie chlapaty nema to by musel na depilaciu .. to nedavam .. hrud naopak nevadi

tyrkysova_kobyla
15. jún 2023

Pazuchy musia byt. A nohy by mi nevadili, pokial by to bolo pre neho komfortne, napr. pri sporte

toskanka
15. jún 2023

@syslik81 👍. Aj moja reč.

petamich
15. jún 2023

pazuchy a intimne partie su za mna must (chrbat napr. by som tiez nedala ak bol extra obdareny ochlpenim) a co sa tyka noh ak je sportovec aktivny tak by som to chapala a bola by som s tym ok

sissy27
15. jún 2023

Oholene pazuchy (a podvozok) su pre mna to iste co umyte zuby - hygienicka nutnost. Nohy (u muza) to mi je jedno, ale stretla som sa s tym zatial len u sportovcov (mensi odpor a rychlejsie hojenie ran) a stripterov.

mandzula
15. jún 2023

@autor ja sa nad tym uz ani nezamyslam, chodim do fitka a tam je bezne, ze su chlapi bez tepichov.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
15. jún 2023

Jeho telo, nech si s nim zaobchadza ako sam uzna za vhodne. Mna neovplyvni ak de je zarasteny, aj ked je do hladka oholeny aj mdzi prdelkovymi polovickami.

januska12323
15. jún 2023

Nech sa každý ne/holí kde chce.

klip0
15. jún 2023

Mám nato taký názor, že každý nech ma tak, ako mu vyhovuje. Vôbec nechápem ako sa niekto môže pohorsovat a znechucovat 🤷🏻‍♀️ a už vôbec nie nútiť chodiť na depiláciu, veď to bolí, sú to zväčša hrubé chlpy na veľkej ploche, nikdy by som nechcela aby človek ktorého milujem musel podstupovať akúkoľvek bolesť kvôli mne 🤷🏻‍♀️

huginko
15. jún 2023

Pri biku je potrebné holiť nohy a oholene pazuchy u chlapa beriem ako samozrejmosť

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rorino
15. jún 2023

Úplne v pohode,som na to zvyknutá,už indiáni preferovali telo bez chlpov,tak prečo nie teraz?

rachel36a
15. jún 2023

Holenie pazuch je uz dufam zakladom hygieny..nohy si muz neholi, ale moj brat ano...sportovec...

slovakboy
15. jún 2023

Ja so holím pazuchy a ramená mna chrbáte. Striham nosy v chlpe a v ušiach.

lalenka33
15. jún 2023

Každý ako mu to vyhovuje. My sme našťastie v tomto za jedno a teda neznášame chlpi. Všetky a všade.

ninusa221
15. jún 2023

Nohy si len raz oholil pri mne cez leto a skoro ma piclo lebo keď sa ku mne priblížil hrozne to pichalo🤭🤣 pazuchy si holý normálne a na hrudy ma jemne chĺpky ktoré sk holí občas na chrbáte ma pár chlpov ktoré mu občas vytrhnem pinzetou 🙄

jaskolka
16. jún 2023

Oholenie podpazusia a intímnej oblasti je základná hygiena aj u mužov(podľa mňa). Nohy sa u nich tak neberú, aby mali oholene, okrem aktívnych športovcov alebo tanečníkov. Napríklad takého baletného "danceura" v úzkych priesvitných tanečných leginach si neviem predstaviť so zarastenymi nohami

tenerifka
16. jún 2023

ze mame rok 2023 a holenie pazuch rovnako u zien, ako u muzov, je nutnost, ako napriklad umyvanie zubov

mladena
16. jún 2023

pazuchy ak ich mám moc chlpaté, inak mi neprekáža a to holenie nôh to sa mi STRAŠNE nepáči na chlapoch

zuzubb007
16. jún 2023

Nohy holit nie, ale teda pazuchy holit by som dala zakonom u chlapov, nic hnusnejsie ako chlpate pazuchy u chlapa bleee

babulkomale
17. jún 2023

Nohy vacsinou cyklisti alebo ked nosi neopren, netaha to tak.
Pazuchy povazujem za samozrejmost ze maju byt oholene.
Neznasam opiciakov chlpatych.

babulkomale
18. jún 2023

Inak ake to je vsetko relativne, ked pozeram koncert Queen s Freddiem, tak tomu odpustam aj tie pazuchy, len keby tu este bol a spieval 😍