Ahojte, dopredu upozorňujem, že nie som žiaden úchyl, ale radšej to riešim anonymme. Odpovedajte len tie , ktoré máte záujem. .. po sexe mi partner predhonil, že je celkom zvláštna moja veľká chuť na sex. Že ešte nezažil ženu, ktorá by mala počas styku toľko orgazmov a navrhol, či by som sa nechcela dať skontrolovať doktorke .. mne to doteraz nenapadlo, ale teraz mi to vŕta v hlave. Som mladá , mám len 22 , počas hodiny sexu, mám bežne 5-9 orgazmov... som extrémne vzrušivá . Keď nemám sex ,musím sa uspokojiť inak každý deň . Pred tým som to tak nemala, je to taký extrém len posledný pol rok. Ja som to pripisovala tomu, že mám nového partnera a proste tá chuť je ,ale priateľ nadhodil, že mu to nepríde ok , že si myslí že je tam nejaký problém zo zdravotného hľadiska... máte niekto čosi podobné? Rozmýšľam či to prekonzultovať s gynekológom alebo je to ok.
Tvoj priatel je riadny..... Co by ini chlapi za toto dali. Ved moze byt rad, ja ze to robi dobre.
Ak je niekto v neporiadku, tak je to tvoj priatel. Co by iny a mozno aj ine dali, mat tolko orgazmov pocas jedneho milovania. Ja to od istej doby mavam tiez a este mi teda nikto nenavrhol, aby som sa dala liecit. Praveze sa kazdy citil polichoteny.
Priatelko ma asi pocit, ze vykonnostne nestiha alebo prestane casom stihat, tak vopred ,,utoci,, a zabezpecuje si alibi a z toho dovodu Ti zacina podsuvat, ze to nie je jeho problem a Ty si vadna😀 A nie, nie si vadna , nemas problem a netreba riesit lekara🙂.
Zas to nepreháňajme dámy, nemyslel to v zlom. On sa teší, len ho zaujalo prečo to tak je . Tiež keď sa nad tým zamyslím, príde mi to zvláštne . Pred tým mi stačil sex raz za dva týždne, teraz sa každý deň musím uspokojiť aj viac krát inak ma ide doslova rozdrapiť.
Ahoj, nezačala si užívať nejaké nové výživové doplnky, alebo lieky?
Myslim, ze je to v poriadku. Nemusite sa znepokojovat a uzivajte si to 🙂
Asi mas viac testosteronu. A nabuduce ked pises prispevok asi bude lepsie napisat to ako to bolo, lebo z toho co si napisala ako reagoval tvoj partner rozhodne nevyznieva ze to nemyslel v zlom. V podstate ta nepriamo ozncil ako nymfomanku. Mozno sa boji ze nemas pri nom dost a budes hladat inde. Ktovie, kazdopadne ja mam tiez casto chut na sex, ale takuto reakciu muza som nikdy nezazila.
No mne to pride normalne. Ten prvy je asi "najtazsie" dosiahnut a potom to uz ide😅organ prekrveny tak ich proste dosiahnes viac. Ja v tom.problem nevidim,uz si to len uzivat😅🤷♀️
@pininka1 on to tak naozaj povedal, dokonca otvorene povedal, že som nymfomanka, a potom ma uhryzol do ucha a a povedal, že som jeho malá nymfomanka 😂- keď to chceš tak ako to presne bolo.. a za tým začal, že by som mala skúsiť ísť na nejaké vyšetrenie lebo sa mu nezdá tá potreba a bla bla... ale zle to nemyslel, skôr sa obáva či som ok
@zazrakysadeju kolagén akurát tak🤔
😃😃 ok, lebo naprv si to pisala trocha inak. Ale aj tak ma troska zaraza ze prave v tomto ta chlap chce poslat k lekarovi,nevidim tu ziaden dovod na strach, zrejme tiez nema vela skusenosti.
@pininka1 jemu je asi divné to, že zrazu chcem stále keď predtým som nechcela, možno si myslí, že mi blbnú hormóny alebo čo, tiež mi to potom napadlo, že je zaujímavý ten obrat o 180 stupňov.
Za mňa je to normálne. Ja mám rada 20 minútovky, tri orgazmy sú bežný štandard. Niekedy aj viac, ale ja nemam rada dlhý sex, potom mi je to už nepríjemné - príliš precitlivena tam dole. Že to už až nie je dobré.
On má tiež 22? Asi nemá skúsenosti, ale je to úplne normálne.
@littlebubble on už má po 30 🤭😅..
Tak asi bude nejaký slušňák alebo čo a ešte sa s tým nestretol. 🤷Či? 😂😂 Nemusíš odpovedať.
Len hádam, že ako je toto možné, že si chlap myslí, že viacero orgazmov alebo chuť je na doktora.
@littlebubble nevidím ho na slušňáka, tam sa jedná skôr o tú výraznú zmenu chuti. To mu nesedí 😁 ani nie o ten počet orgazmov ale skôr ho zaujalo to, že mám chuť na sex naozaj stále. 90% času na to myslím..
Každá máme také obdobia.Niekedy útlm a niekedy sme ako iné ženy 😂.
Viac orgazmov je v pohode to chápem ale zarazilo ma, že píšeš, že sa to zmenilo teraz ako myslím ta chuť na sex.Predtým nebola až taka.O aké dlhé obdobie ide? Nemôžeš byt tehotná ? Lebo ja som v prvom trimestri brutálnu chuť na sex mala
@lala123 cca 6 mesiacov, tehotná nie som určite.. nie, pred tým to bolo úplne iné. Sama uspokojovať som sa vôbec nepotrebovala, sex mi stačil raz za dva týždne, aj to ma muž musel prehovárať ..
Úplná normálka a takýchto je nás viac... Ja dokonca už pomaly ťahám ku 40 a bežne mam za hodinu, aj viac orgazmov a aj viac ako Ty. Niekedy jeden za druhým, ktoré nadväzujú...
Ja pre svoj pokoj som bola u lekára ci je všetko OK, keďže príčina môže byť aj mykoza ktorú Ty cítiť nemusíš, ale prejavuje sa to práve zvýšenou chuťou na sex.
Na Tvojom mieste by som na tu kontrolu zbehla pre svoj pokoj. A ak budeš mat všetko ok, tak si to užívaj sú to krásne chvíle 🙂
5-9 za hodinu nieje nieco intergalakticke, uzasne a nemozne 😉 su zeny ktore maju take cislo za pol hodiny a to bez srandy, teda minimalne o jednej viem. 😀
tak mne pride normalny tento tvoj stav a nie ten predtym 🤣 ze raz za 2 tyzdne a aj to ta chlap musel prehovarat... ja ked jeden den nesexujem, normalne citim nervozitu a taky vnutorny nepokoj, akoby mi nieco chybalo. ja byt 2 tyz.bez sexu, urcite by som musela byt na nejakych tabletkach na upokojenie 🤣 ale bez srandy, ten apetit aj pocet orgazmov je uplne ok. modli sa, nech ti to takto vydrzi dlho-predlho 😉 staci aj tu precitat par diskusii, ake su zeny nestastne, lebo ich muz nedokaze uspokojit a nemaju orgazmus, vztahy idu kvoli tomu dole vodou...
Možno je za tým nenaplnená túžba po dieťati, ja som to mala v tvojom veku podobne, tiež som to nechápala. Potom som otehu a prešlo to. Ale tá túžba bola skôr podvedoma, nie vedomá.
co sa mu nepozdava? Ved je to akoby vyhral v loterii.
Podľa mňa je to v poriadku, ja mám počas sexu tiež viac orgazmov a zo zdravotného hľadiska som úplne v poriadku. Avšak nemám potrebu uspokojovania každý deň, takže k tomu sa neviem vyjadriť
@janickacrazy Má 22 a nie 30.Ešte som nepočula o tom, že by niekoho vzrušovalo plodiť.Skôr to ľudí odrádza od sexu a máloktorá v 22 rokoch v dnešnej dobe túži byť matkou.
Nedomyslela si si to len ty? Po pôrode je bežné, že sa chuť znižuje.
V prvom rade toto nie je gynekologický problém, keď už by si to veľmi chcela riešiť tak u sexuológa. Za mňa osobne to ale žiadny problém nie je pokiaľ to neprekáža v bežnom živote tebe (napríklad nie si schopná sústrediť sa na prácu, nezaujíma ťa nič iné len kedy sa budeš môcť uspokojiť). Že tvoj partner má iné potreby v tomto smere - nuž to si budete musieť vydiskutovať sami a nájsť kompromis.
Možno by ti “pomohla” hormonálna antikoncepcia - tá často chuť na sex znižuje, len zas môže nastať opačný extrém a teda chuť nebude žiadna.