Intímne sme na bode mrazu

12. feb 2024

sme mladi manzelsky par mame dieta ma uz vyse rok a pol, problem je v tom ze s muzom sme v intimite na bode mrazu. Zo zaciatku po porode mi to prislo ok ale teraz uz je to dost dlha doba, ja by som aj chcela ale on nic, nepride, ziaden naznak nci, sme ako dvaja spolubyvajuci a uz mi to zacina chybat… uz som mu to velakrat aj nadhodila ked sme sa rozpravali ale nic sa nezmenilo a to uz som mu naznacila vela krat. Da sa nieco take vobec riesit? upadam pri nom ako zena, nestaci mi ze mi sem tam povie ako nas ma rad s malou ale fyzicky teda to nejak nepreukaze. Neviem co si mam uz mysliet ale velmi mi to chyba taka vaasn alebo aspon raz za cas ale toto je nic proste. co mam robit? uplne sa mi odcudzil tymto a ja ani neviem ci to mozem nazvat vobec laskou ale fungujeme dalej len proste ako dvaja spolubyvajuci…dost mi aj naublizoval zmenil sa velmi strasne casto meni nazory a podobne ktore nas aj ovplyvnuju a ked este aj toto…neviem uz som totalne frustrovana a neviem ako dalej a ked som mu minule vsetko povedala ako sa citim tak jeho rrakcia len pozri sa na inych vzdy porovnava ako inde to je horsie a nakoniec to vzdy len ututle ze nas ma rad ze to zlepsime..::ale nezlepsi nic a je to stale dookola to iste…

martinmmartin
12. feb 2024

Dalsi pripad toho ako muz nespracuje prichod decka a musi drzat hubu lebo keby povedal na rovinu ze decko nieje az take uzasne terno ako mu cele okolie dekady vtlkalo do hlavy tak ho jeho okolie ukamenuje ako najvacsiego hajzla.
Tak hra divdielko , hovori co si mysly ze chces pocut a opritom sa non stop pozera co mu vsetko decko ukradlo- sexi milenku vymenilo za mamicku, ziadna slobida, hlucne a drahe.
A co mu dieta dalo( z jeho pohladu)? Nic konkretne
Cele zle
Mas manzela ktoreho niekto oklamal ze dieta bude nieco uzasne a on mu uveril. Nebolo odkomunikovane co to presne obnasa a nedovolilo sa muzovi slobodne rozhodnut ci chce do toho ist resp nemat decko nebola moznost ktoru mohol zvolit

zuzana9393
12. feb 2024

Nebol pri pôrode?

danyelia
12. feb 2024

Nemá inú?

iv007
12. feb 2024

@martinmmartin velmi zaujimavy pohlad muza. Mam v okoli dvoch ktori otvorene nechcu mat deti ani rodinu, necitia sa na to mentalne ani financne. Zial slovenska spolocnost na takych ludi pozera ako na posahanych, vadnych a menejcennych. Plati to aj u zien.. zena, ktora neporodila dobrovolne dieta je druhotriedna..🤨

cervenaruza123
12. feb 2024

Ked hovoris, ze rok a pol mate dieta, tak to je da sa povedat casto jedna z najtazsich faz pre vztah, lebo dieta je uz dost samostatne, ale o to viac ho treba strazit, aby si neublizilo, treba prikrmy vymyslat, uz obcas aj nejaky program. Uz to nie je male babatko, co vacsinu casu spi a treba uspavat a krmit mliekom a nic ine. A nie je to ani tak velke dieta, ze ho mozes same nechat sa hrat aj polhodinu a neujde ti, nespadne ani sa mu nic nestane. Takze je dost mozne, ze obaja ste z toho jednoducho vycerpani a frustrovani, nemate ani cas na toho druheho a s tym casto suvisi aj nechut k sexu. Otazka je, ci ho nemate nikdy alebo ci ho mavate len velmi malo. To je dost rozdiel, ci ste od porodu nemali sex ani raz alebo ci ho mate raz za dva mesiace, lebo popri dietati si castejsie cas najst neviete. Zavisi aj od vasej situacie. Su situacie ked by ste aj mohli mat sex, je na to priestor a cas a nalada, ale aj tak nechce? Alebo je problem najst situaciu, kedy by sex alebo nejaka intimita mohli byt. Je velky rozdiel ci vam ma kto postrazit obcas dieta a mate aj cas jeden na druheho. Ako vam spava, ci mate ten priestor aj jeden pre druheho bez dietata. Alebo ci ste s dietatom prakticky vkuse.
No a su aj muzi, ktori su samozrejme blbi. A su aj taki, ktori maju nelogicku uctu k zene ako k matke a kym je dieta male, tak nedokazu zenu vnimat sexualne, lebo v nej primarne vidia matku. Niektori mozu mat traumu z porodu, ak pri nom boli.
Skuste si najst cas len jeden na druheho. Uzit si rande. To zvykne pomoct. Nie vzdy sa da. My sme boli v takej situacii, ze dcerku nam nemal kto postrazit, spavala strasne zle, ani po veceroch sme nemali na seba s muzom cas, len sme uspavali a riesili place. Tak v takom pripade len vydrzat, ono sa to zlepsi casom a budete mat casom viac casu na seba a aj na vas vztah.

mikitilik29
12. feb 2024

@martinmmartin 😃 zase tvoj názor na deti 😂 ty musíš byť veľmi nešťastny že tie deti máš.

martinmmartin
12. feb 2024

@mikitilik29 nie , je to moj nazor na pary co maju deti a nedokazu to odkomunikovat a potom nariekaju

vroni
12. feb 2024

@martinmmartin, môžeš mať pravdu a bolo by to celkom pochopiteľné. Problém je však, že dieťa nie je vratný materiál a treba sa s tým čo možno najlepšie vyrovnať. A komunikovať do budúcna, aby sa nestalo, že tých detí bude viac. Ani žene nikto nepovie vopred, čo v skutočnosti znamená dieta, keby to všetci vedeli vopred, ľudstvo vyhynie. Proste darčeky nenosí Ježiško, peniaze sa nerodia na strome a deti sú hlučné a drahé. Smutné životné pravdy. Treba sa s nimi zmieriť, nariekať nad nimi nepomôže.

livuska124
12. feb 2024

@martinmmartin takéto pocity má ale aj mnoho žien, nielen mužov. Si myslíš, že pre ženu to je prechádzka ružovou záhradou? Najprv ťa totálne rozhádžu hormóny počas celého tehotenstva, priberieš, prídeš o polku vlasov, bojuješ s kŕčovými žilami, hemoroidmi, pôrod a tehotenstvo ti telo dodrbe (závidím tým šťastným, čo nie), potom nonstop vstávanie ku dieťaťu, kojenie, sociálna izolácia počas materskej / rodičovskej....namiesto pitia kávy s kolegami iba celé dni žvatláš na dieťa,..... len tá žena jednoducho "musí," pretože aj keď sa jej celý svet obráti hore nohami, uvedomuje si, že za to dieťa je zodpovedná ona (+ otec dieťaťa samozrejme).
Čo sú muži bábky na špagátiku, že ich niekto do toho dotlačí? Keď raz dieťa nechce a nemá ochotu obetovať svoje pohodlie, nech si ho nevyrába predsa (áno, je potrebná komunikácia s partnerkou). Ale snáď mu nikto nestojí so zbraňou pri hlave, aby si to dieťa urobil. No chudáčik chlap. Zrazu nie je stredobodom vesmíru a nemôže celé dni ležať hore pupkom na gauči a mať svoju slobodu. Pritom ten, ktorý obetuje toho rozhodne viac (svoje telo, častokrát zdravie, kariéru a financie, sociálny život,....) je žena.

martinmmartin
12. feb 2024

@livuska124 suhlasim . Zena dnes taha za najkratsi koniec spagatu v historii. Tisicrocia dozadu deti vychovavala cela dedina a dokonca iba jednu generaciu dozadu matky vystrcili decko pred panelak a vratilo sa za 12 hodin. A tieto zeny maju dnes plnu hubu reci ako to je jednoduche a ze ake oni boli super nadane matky.
Mylis sa s tou pistolou pri hlave- ak urobis rozhodnutie na zaklade informacii ktore su nespravne nieje to ze ta niekto nuti ale ze si uveril klamarovi a realita ta trafila ako blesk

autor
12. feb 2024

@danyelia to nie stale sme spolu manzel robi z domu tak nemal by kedy byt s nou

autor
12. feb 2024

@zuzana9393 ano bol

luccija
12. feb 2024

Tak konaj🙂spravte si pekný večer snáď Ta neodsunie, keď sa ho dotknes.Mozno to je vec o ktorej sa príliš nehovorí, ale väčšina manželstiev je pri malom dieťati rado, že sa vyspia a sex ide do úzadia.
@martinmmartin a ty ako chlap čo navrhujes?

januska12323
12. feb 2024

Kedy ste boli naposledy na rande? Mimo domu, aspoň dve hodiny bez dieťaťa. Správa sa ako spolubývajúci lebo ním je. Musíte byť aj partneri ni elen rodičia.

autor
12. feb 2024

@januska12323 to velmi malo, tak raz za dva mesiace

autor
12. feb 2024

@martinmmartin tvoj pripad? 😅

janickacrazy
12. feb 2024

No tak máme odpoved, ste STALE spolu, nuda v Brne. Nevníma ťa ako ženu, ale ako kus nábytku, ktorý je stále doma. Musíš niečo zmeniť, chod viac vonku s kamoškami, jemu daj dieťa, nech sa postará, budeš mu vzácnejšia. Takisto aj vy dvaja treba ísť častejšie vonku, dieťa opatrovateľke alebo starým rodičom. Aby ste neboli len rodičia, ale aj partneri. A hlavne téme dieťa je na rande zakázaná!

martinmmartin
12. feb 2024

no podla tvojho prveho prispevku je to pripad tvoj. Mozes sa ale tvarit ze to tak nieje , niektore to vydrzia desatrocia ale ten zivot potom aj tak vyzera

autor
12. feb 2024

@janickacrazy ja chodim raz do mesiaca prec na par dni k nasim kedze ja som sa koli nemu prestahovala daleko od mesta kde som vyrastala takze tu nemame nikoho kto by nam postrazil malu okrem jeho rodicov a oni tiez vyvaju 40min autom od nas tak preto to nie je tak casto, takze si myslim ze mu davam dost priestor nato aby aj on mal cas pre seba a vyspal sa, zato ja tento “luxus” nemam 🤣🤣

autor
12. feb 2024

@martinmmartin no to teda nie je, my sa zhodneme na tom ze je to tazke vychovovat dieta ale na druhej strane ta najkrajsia obeta vidiet tie pokroky a lasku co nam dava, takze sklamem ta ale toto nie je problem ja aj ked som mu navrhla davnejsie ze pojdem na nejaky cas prec tak sa skoro zblznil koli malej takze on nieje ten pripad “slabocha” co si spravi decko a potom chce utiect a podobne….tu je cisto rec o intimite a keby to bolo unho take zle s dietatom tak mohol uz davno odist tu ho nikto nedrzi a ma slobodu rozhodovania sa 🤷🏻‍♀️

demodun
12. feb 2024

Súhlasím s názorom vyššie, môže to byť ponorka alebo nejaký zdravotný problém, depresia.
A keď si sa s ním rozprávala, tak čo ti vlastne povedal?

pandorra
12. feb 2024

@livuska124 v plnej miere si to vystihla👍

jassmin24578
12. feb 2024

A ako to je s tebou po fyzickej stránke? Možno muž stratil o teba záujem kvôli tomu, ze mu uz neprídeš atraktívna. Skus sa dat do pekného prádla keď malé zaspi, pekne sa uprav a pozvadzaj ho... Je to divne, keď muž nemá chuť na sex a žena ho musí do toho tlačiť, niečo tam je, ale nechce ti to povedať, aby ta neranil...

autor
12. feb 2024

@jassmin24578 tak ja som nepribrala po porode, ani nemam s vahodi problem to skor ked poviem ze chcem schudnut mi nadava ze nemusim schudnut ze vyzeram dobre tak neviem no…ja chodim aj na cvicenie staram sa o seba tak neviem co by mu fyzicky mohlo vadit 🤷🏻‍♀️ skor on je ten co to moc nehroti…

0silvia0
12. feb 2024

@martinmmartin no chudaci chlapi, niekto ich klame co vdetko decko obnasa, ani na vyber nemaju ci decko mat ci nemat.... To ziju niekde v jaskyni medzi muzmi, kde neexistuju deti, ze nevidia co obnasa decko? A ked z tej jaskyne vylezu raz za 10 rokov ich nejaka za prvym kopcekom prilahne a nasilu sa oplodni?

greywolf
12. feb 2024

Vela krat si to nadhodila, ale ze by si na neho vysadla bez zbytocnych reci to nie!

domkakvet
12. feb 2024

Zrejme ponorka, chodte na nejaku spolocnu veceru.

karolinakr
12. feb 2024

@martinmmartin ty to nikdy v živote nepochopiš, že male dieta by život za teba dalo a pri truhle budu najviac tvoje deti slzy ronit..to je level lasky, akú nezažiješ nikdy s nikym

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzana212722
13. feb 2024

A prečo sa ho pýtaš? Prečo mu naznačuješ proste si to zober..
Neverím že keď by si bola na ňom s tým sebavedomím tak ťa pošle preč veď by musel byť na ""smrteľnej posteli "" aby dokázal ženu poslať v tejto chvíli do prd.le .
Jeden zdravý chlap ťa schmatne a dá ti co pro to..
Veď ak fungujete pekne máte sa radi a máte rodinu to nieje žiadna choroba dieťa večer ide spať tak blbnite smejte sa odložte telefóny...pri tejto uvoľnenej atmosfere to pôjde..
Máme 3 deti vždy si nájdeme čas na seba a to Máme málo po 30 obaja..
Zase netvrdím že sme ako zajace sú dni keď nič ale sú dni keď je toho dosť..
Raz to tak je pokiaľ nieje doma sex všetko sa sere a zbytočne ti budu ženy písať ze to nieje dôležité opýtaj sa chlapa či ti rovnako odpovie maximálne tak svojej žene keď chce aby jej to povedal..
Nieje on iniciatívny buď ty..alebo vám celý vzťah krachne..