Ahojte ženy,
Vopred sa ospravedlňujem všetkým ktoré pohorsim, ale chcem počuť názory nezainteresovaných osôb. Bohuzial aj mne sa stalo že som poklzla a dopustila sa nevery. Prevažne išlo o chatovanie ale raz sme sa aj stretli a ten zazitok bol neskutočný. Mám muža ale milenec mi dával takú neskutocnu vašen... Písal že ma miluje ak som sa chvíľu neozvala lebo som bola zaneprazdnena tak už písal či nanho nemyslim a tak - ja som mu nikdy nepísala že by som ho ľúbila alebo niečo také. Bohuzial sa tento náš exces prevalil ... A teraz zrejme to dáva dokopy so ženou. Je to choré a nesprávne lebo môj muž to zvaldol bravurne chce zachrániť náš vzťah a zapracovať na Tom čo nám nefunguje. Ale chcela by som aby sa mi ešte ozval, nie v nejakom sexualnom zmysle.. kľudne len obyčajnou frázou ako sa mám (momentálne sme navzájom bloknuti) ... Myslíte že tak urobi? Alebo je to definitívne pase?
Keď to urobí o pár týždňov zase do toho vpadnete.Zeny sa väčšinou zamilujú, muži nie iba využijú situáciu pobavia sa
podľa mňa o pár týždňov keď to u nich prehrmí sa ti ozve... sex je sex.
Byť na mieste Tvojho muža, rozvediem sa, nechám Ťa ... ak nie si v manželstve šťastná, rozveď sa ... veľmi málo mužov dokáže toto tolerovať ... svojho muža si jednoducho nezaslúžiš ... bež za milencom, za pár týždňov, mesiacov Ťa kopne do riti.
Ja len dúfam,že v tom chaose všetci zúčastnení robíte všetko pre to,aby netrpeli deti.K tebe nemám slov ,zrejme si sa ani trochu nepoučila a nemáš ani štipku pokory v sebe.Tak len takto pokračuj /sama vieš,že ti nejde o frázu ako sa máš,ale o sex/ a muž ti kopne do..a budeš môcť mať milencov kolko chceš....
Fúha, nie, že by si bola rada, že muž Ti to odpustil a snaží sa o zachovanie vzťahu, ale Ty myslíš na milenca a dúfaš, že sa ozve? 🤦🏻♀️
Prepac, ale ty si svojho manzela absolutne nezasluzis...podviedla si ho, on ti odpustil, dokonca chce zapraocvat na vasom vztahu a napriek tomu ty este cakas, aby ti milenec vypisoval, ako sa mas? Tebe nie je zle zo seba? Nemas v sebe ani kusok hanby?
Si pobláznená, preto chceš, aby sa ti ozval, ale nie je to rozumné riešenie. Ani na teraz, nebude to správne ani o mesiac, ani o pol roka. Znovu do toho vhupnete. Váž si muža, zato aké má dobré srdce, že to prekúsne a chce vášmu vzťahu pomôcť… takých chlapov nie je veľa!!!! A na milenca sa snaž zabúdať, možno to už robí aj on (čo si osobne myslím, že na 100%. Chlapi sú takí), takže aby si neskôr ešte nebola smutná, že na teba zabudol. On ma svoju rodinu a ty takisto. Ži v prítomnosti s ľuďmi, ktorí ťa milujú so všetkými tvojími chybami
A najmä si váž toho, ktorý stojí po tvojom boku!
Mozem napisat to iste, co zeny nadomnou, ze si nevazis manzela a mal by ta kopnut do zadnice. Lebo je to tak. Ale napisem ti to aj z inej stranky: ako velmi ta lubi/lubil ten milenec, od ktoreho cakas sms?? Asi tak, ze teraz doma robi mopslika, prosi zenu na kolenach o odpustenie... a nazyva ta hroznou chybou. Ozaj chces aby ti takyto napisal? Aby ste sa zas stretli a co? Rozdali si to a vratili sa kazdy k svojim polovickam a detom? Ach zena. Ked mas "gule", rozved sa a ostan sama. Potom tam sama cakaj na sms od milenca, ci pride..... na to uz nemas, vsak?
@janula12345 ak by ju muž vyhodil ma iné problémy ako premýšľať či na ňu myslí🙂to je také EGO to mu nestojím ani za to, aby sa ozval?
Tak chces muža alebo chceš milenca? Načo sa potom tvoj muž bude snažiť? Nemôžeš večne sedieť s jednou ritou na dvoch stoličkách.
Ti regulárne preplo? Tak ty si nájdeš iného, tvoj muž na to príde, odpustí ti, chce obnoviť vzťah, milenec tiež asi to urovnava a ty plačeš, nech sa ti ozve?
Ako fakt toto myslíš? Na muzovom mieste ti flasnem jednu poriadnu a zabudni na ďalšiu šancu!
Zjavne nie si v manzelstve stastna,totalne si stratila k muzovi uctu a si myslis,ze to stastie prislo v milencovi.Tak to vsak vobec nie je,milenec ti len daval to,co ti aktualne chybalo,ale na spolocny zivot by vas vztah nemal sancu.Si dospela vydata zena,tak v prvom rade zacni riesit vas problem v manzelstve.Ak je z tvojej strany uz neriesitelny,rozved sa a neublizuj viac tvojmu muzovi podvodmi.A zacni pracovat na sebe,toto co robis,je jasny znak nedostatku sebalasky.
Zenska spamataj sa. Muz ta neodkopol a chce napravit vas vztah a ty premyslas,ci ti milenec este vobec niekedy napise? Uzavri tuto kapitolu,necakaj na spravy od neho,nestacilo ti? Nepoucila si sa?
Daj si facku a studenu sprchu a zacni si vazit, ze mas dobreho muza. Tvoj milenec ta ocividne chcel tak max pretiahnut, nevyslo, romanik sa prevalil a on pekne sklopil usi a seka doma dobrotu, pretoze jeho rodina a pohodlie su pre neho viac, ako ta strasne velka laska k tebe
Ahoj. Poradim ti z vlastnej skúsenosti. Pred 4 rokmi som sa zial tiez bezhlavo zalubila do jedneho ktorý ma oblboval, sľuboval modre z neba, čo všetko nás čaká v budúcnosti,ja som naletela, žiaľ využil situáciu, že s mužom sme mali krizu a tak isto aj on v kuse vyplakaval ake ma nešťastné manželstvo. Prevalilo sa to,jeho žena našla spravy. Samozrejme on zatĺkal,zrazu ma nepoznal. Ja som sa priznala muzovi so všetkým,rozviedli sme sa po dvoch mesiacoch. Necely mesiac som bola rozvedená, keď sa mi opäť ozval. Naletela som,medzitym sa po pol roku aj oni rozviedli,dodnes však žijú spolu,ale ja hlupana som mu toto cele 4roky tolerovala. Doteraz!!!! Stačilo. Ked som sa chcela ja stretnut,nikdy nevyhovel,kolkokrat som čakala na neho aj do rana ked sme boli dohodnutí,ze pride a nedošiel. Raz max 2x mesačne si došiel zatrtkat si. Nie som na seba hrdá. Ani zdaleka a ani nevies ako sa hnusim sama sebe, medzitym som ani vztah nemala,nikoho. Nedoverujem a ani uz nebudem. Dnes uz vidim,ze som bola len hracka. Nemyslel to nikdy vazne. Takze ti radim ak ľúbiš svojho muza, vykašli sa na milenca, nemyslí to s tebou vážne vobec,si len chvíľková záležitosť ak sa mu naplnia gule. Je to manipulátor,nic ine
cudujem sa ako to tvoj muz dal a ze ma snahu to dat do poriadku. Neviem ci ja by som nieco take dokazala vobec. Ci by som to ustala. Otazka je, co chces, ci chces ostat v manzelstve. Len pamataj susedova trava nie je zelensia.
Môžeš byť podľa mňa rada, že máš muža takého akého máš, že sa proste snaží, aby to čo u vás neklapalo začalo klapať. Ako vôbec by som o milencovo ozvanie sa nestála a snažila by som sa všetkú pozornosť upriamiť proste na manžela
@babe19 asi som niečo také potrebovala počuť niekoho kto to zazil a vieš že človek to nerobí naschvál ale proste ho to ovládne ani nevie ako ...
@dagmara17 už som sa tak nastavila ... Bol to ešte osial pár dní po Tom čo sa zrazu vsetko utlo ... Už to vidim triezvejsie aj suseda čo je zac
Preco sa to prevalilo?
Preco ste sa blokli?
K vam obom- asi obaja ste mali nefunkcne vztahy, pokial ste sa potrebovali spoznavat. Ak by ste mali s muzom naplneny vztah, nepotrebovala by si riesit niekoho ineho a pravdepodobne vam vztah nefungoval uz dlho, lebo inak by si mala iba krizu a snazila vztah zachranit, ta faza co s tym nasleduje az potom a ty si sa rozhodla tak ako si sa rozhodla.
Odpovedz si na vsetky otazky sama, akokolvek by si sa rozhodla, ozvi sa mu a osobne sa s nim o celom vasom vztahu pozhovaraj.
Ano. Žiaľ viem ako to je. Ale teraz to cele je uz len a len na tebe. Drzim palce aby vsetko dopadlo u vas len ti najlepsie,aby si sa spravne rozhodla
@madeline1 Pricinou nevery (obzvlast tej virtualnej) nebyva len nefuncny vztah. Casto je za tym nezrelost, nuda/stereotyp v dlhodobom vztahu, honba za niecim novym, nepoznanym, chut na zakazane ovocie ci obycajne masirovanie si ega. Ako sa vravi: dobre bolo koze, isla na lad tancovat. V tomto pripade islo o velmi tenky lad, kedze autorka riskovala nielen svoj a partnerov vztah/rodinu, ale aj susedske vztahy a svoju povest. Na jej mieste by som stiahla usi aj chvost a chodila po kanaloch. A nezakladala temy na verejnom fore, odkial sa to moze doniest jej manzelovi. A na suseda by som na jej mieste velmi rychlo zabudla, inak riskuje, ze jej to suseda zrata aj s urokmi. Karma je zdarma.
Anonymnej zakladatelke temy len tolko: Namiesto kuceravych myslienok si treba spytovat svedomie. V zivote sa mozeme zahladiet do kohokolvek, a je len v nasich rukach, ci odolame pokuseniu. Nie sme predsa zvierata, aby sme nevedeli ovladat svoje pudy. Charakterny clovek nikdy nesiaha na to, co mu nepatri a ten co miluje a ma uctu k svojmu partnerovi, tak mu nebude ublizovat. A ak uz raz ublizim a napriek tomu dostanem druhu (a poslednu) sancu, tak sa snazim, aby mi bolo odpustene a aby doslo k obnoveniu stratenej dovery.
@madeline1 laska ma vela podob a v nejakej podobe u nich asi existovala, minimalne z manzelovej strany. inak by ju poslal kade lahsie a nemal snahu jej odpustat. kazdy vztah sa rokmi vyvija. zamilovanost (v zmysle euforie alebo tzv. motyliky v bruchu) byva len na zaciatku noveho vztahu, v priebehu par mesiacov opadne. vplyvom dlhorocneho stereotypu a reality vsednych dni moze casom vyprchat aj vasen, ale ta sa da do vztahu vratit, ked obaja chcu a pracuju na tom. mozno by stacilo, aby autorka venovala manzelovi tolko casu a pozornosti ako venovala milencovi a efekt sa dostavi. riesit nespokojnost vo vztahu neverou je ta lahsia cesta, avsak s horsimi nasledkami.
Mala by si si položiť hlavne otázku, čo vlastne chceš, či chceš zachrániť svoje manželstvo alebo nie. On sa ti asi už nechce ozvať, pokaľ to doteraz neurobil a ani sa ťa nesnažil nejakým iným spôsobom kontaktovať
@kp7333 uz viem... Škoda len ze som naletela na pekne veci akurat ked som bola najviac ranitelna,ked som mala manzelstvo akurat v troskach. A kym ja pykam za svoje hriechy tak henten si uziva nadalej svoj stastny zivot po boku ex. Nastastie aspon s bývalým mam dobry vztah,ostal mojim kamaratom.
Podľa mňa si v ňom len našla nieco čo ti pri mužovi chýba.Je to pobláznenie .Mam kamošku ktorej takymto spôsobom vťah zlyhal s ma želom aj s milencov a trpia tým len jen 3 deti.Takže ak miluješ vojho manžela nenič vťah ktorý chcete zachránit.Predstav si ake by to bolo keby to urobil tebe tvoj manzel.Neverim ze by si sa z toho tesila.