Dá sa sexom zachrániť manželstvo?

15. dec 2022

Mali sme normálne manželstvo,no muž po 40tke sa zmenil.Zacal hundrat frflat na všetko ako " starý chlap",nič mu není dobré,nič ho neteší.Na všetko má negatívne pripomienky,príklad prečo prší,prečo není pekné.Preco je všade veľa ľudí,prečo je všetko tak drahé.Preco musí chodiť do roboty,prečo niekto nemusí.Preco hento prečo tamto atď atd.Strasne ma to ubíja to jeho frflanie a negativizmus.Po čase som sa z neho odlubila a žijeme spolu skôr ako spolubývajúci bez citov.Kvoli deťom.Sex sme nemali už rok a pol možno aj dlhšie, nepamätám si presne.Vobec mi to nechýba.Kamaratka hovorí že mali by sme obnoviť náš sexuálny život,že by manžel toľko nefrflal.No ja tomu neverím že by to pomohlo.Co si o tom myslíte?

kitycat
15. dec 2022

Frfle na vsetko, ale na to, ze nemate sex nefrfle?

No neviem, neviem..

stellarstar
15. dec 2022

Čo tak skúsiť? Ale že či sex manželstvo zachráni? 🤷‍♀️

mamickalisticka
15. dec 2022

A jemu to nechýba? Nijak to nekomentuje? Zvláštny vzťah, kazdopadne asi by som to skúsila.. snáď neofrfle aj ten 😬🤔

stellarstar
15. dec 2022

@mamickalisticka už vidím ako bude frflat, a co chceš? A prečo? A prečo si dala toto spodné? A prečo to robíš takto? 🤣🤣🙈
Autorka sorry ale nedalo mi ale každopádne držím palce 🍀

autor
15. dec 2022

@mamickalisticka Neviem či mu to nechýba,nehovoríme o tom

monuska112
15. dec 2022

nemyslim si zeby sex radikalne zmenil jeho povahu. vôbec z čoho vychadza tvoja kamoška? ved to znie uplne sialene...ale ved ak nemas o robit a vyslovene ta to neobtazuje preco neskusit, aspon si to môžeš odfajknut....

dianka555
15. dec 2022

Skúsit´ to môžeš, ako dlho ste spolu? Jenda z možnosti môže byť aj to, že nedosiahol čo chcel v práci, v živote. Možno sa aj odlúbil.

autor
15. dec 2022

@monuska112 Kamoška z toho vychádza že sexom u chlapov da sa dosiahnuť všetko.Toto mi povedala,asi s tým má skúsenosť,neviem.

54tinka54
15. dec 2022

A nemôže mať krízu stredného veku? Ale ozaj to že ste rok a pol nemali sex a toto on vôbec nerieši je zvláštne 🧐 každopádne ak chceš mať fungujúci vzťah tak sex k tomu určite patrí.

autor
15. dec 2022

@dianka555 6 rokov sme spolu.V práci nemá žiadne ambície čo by chcel dosiahnuť,robí operátora
@54tinka54 Môže to byť kríza stredného veku.Ako on skúša raz za čas,no ja nechcem.

monuska112
15. dec 2022

asi ked niečo konkrétne chceš napríklad dovolenku...ale nemôžeš zmeniť povahu človeka predsa a už vôbec nie jedným sexom (asi ani pravidelnym)

rachelkk
15. dec 2022

V každom prípade po roku a pol bez sexu budete obaja vískať. 😄😄 Sa znova zaľúbi muž . Ale myslím že prvý bude sekundový takže asi sa priprav na celú noc 🌃

mamickalisticka
15. dec 2022

Možno by ste sa teda mali najprv porozprávať zoči voči, bez okolkov na plnú hubu ako si ďalej predstavujete vaše fungovanie, čo vám chýba vo vzťahu a či ste spokojní.. ja by som to videla na nejaký pekný víkendový pobyt niekde na peknom mieste s wellnessom a podmienka by bola nefrflať ..

janinah
15. dec 2022

Po roku a pol si sa spamätala? Ani jeden nevyvinul snahu sa o tom rozprávať a niečo riešiť? Však toto je mŕtve manželstvo ...

autor
15. dec 2022

@rachelkk Ja som si už zvykla na život bez sexu,mne to vôbec nechýba.
@mamickalisticka Víkendový pobyt ani wellness nehrozí,manžel je aj tak trochu drzgros.
@janinah Prečo mŕtve?Nežije sa nám zle,len mne to vadí to jeho frflanie a že všetko vidí negatívne,z ničoho sa neteší.Mne sex nechýba vôbec

dianka555
15. dec 2022

A po finančnej stránke ste ako na tom? Môžete si dovolit dovolenku, večeru v reštaurácií?
V jeho práci všetko v poriadku? Môže byt aj to že je to len taka povaha, frfle na všetko.

autor
15. dec 2022

@dianka555 Šetríme kde sa len dá.

mamickalisticka
15. dec 2022

Podľa mňa u vás oboch nie je snaha o zmenu.. keby mam taky problem ja, vytiahnem peniaze aj z päty a pôjdeme s mužom mimo domu zažiť niečo pekné a rozhovor jednoznačne.. ale ak vám toto vyhovuje obom, tak neviem čo vlastne riešite. Máte každý svoj svet

pralinka25
15. dec 2022

ste spolu 6 rokov a z toho rok a pol spolu nespite? predtym ste mali aku frekvenciu. ak k tomu prislo ze ste prestali. je to zvlastne. bud ma bokovku alebo mu to udiera na mzog. chlapi su nervozni ked nevypustia paru. alebo ju mozno vypusta sam so sebou ale to je stale trochu ine.
inak mne to tiez vzdy hovorila kolegyna a dokonca aj suseda obe starsie pani uz davno teraz po 70-tke. vtedy ked mi to hovorili mali tak 55 mozno 60 rokov. ze ked ma chlap prazdne ... nevadi mu ani pripalena vecera ani bordel v dome.
akoze moze to mat suvis ale aj chlapi mavaju nieco ako menopauzu. vola sa to andropauza a spada do toho aj tzv. kriza stredbeho veku. aky bol predtym? je to povaha alebo to zacalo nenazdajky?

dianka555
15. dec 2022

Aj to môže byt jeden z problémov, ono niekedy môže stačit aj to že stretne spolužiaka, kamaráta ktorému sa darí lepšie po finančnej stránke. Bol som na dovolenke , bol si v tej
novej dobrej reštauráci? idem stavat dom, mám plat minimálne 2000 euro. Šetríte kde sa dá, hypotéka, doba nie je lahka to vieme všetci. Starosti s detmi, ale to máš aj ty. Skoro je ešte na krízu po 6 rokoch.

viestta
15. dec 2022

vytrtkat si u chlapa mozes akurat tak novy kozuch, aj to nie u kazdeho. Ale aby si ho utrtkala az tak, ze by nemal sil na frflanie? No neviem.

dianka555
15. dec 2022

Ešte by ma zaujímalo čo všetko si tá tvoja kamarátka vytrtkala?

autor
15. dec 2022

@pralinka25 Začalo to znenazdajky.
@dianka555 Neviem nepýtala som sa na to kamarátku,je to dosť intímna téma.

nikpa
15. dec 2022

Minimálne za pokus to stojí keď nemáš lepší nápad. Lebo potom máš už len dve možnosti, rozvod alebo život s frflosom ktorého neľúbiš a to je na guľku 🙈

dianka555
15. dec 2022

Skús mu povedat že ti to frflanie vadí, že potrebuješ cítit lásku aj podporu v manželstve. čo sa týka sexu, to už ty musíš vediet aké mal pred krizou potreby. Má po 40tke tak čo to má už aj sa sebou, rozdiel je žit ako pár a iné je to už ked sú deti a starostlivost o domácnost. Čo ti poradit so sexom to môžes skúsit, len ta riešenie problémov treba dvoch. Si na materskej alebo už pracuješ?

majlo1234
15. dec 2022

Konkretne u nas sa sexom vylepsi celkova atmosfera v domacnosti. Obaja vypustime paru a je dobre. Ale po roku a pol neviem ci nebude na teba kukat jak tela na nove vrata, ze co chces😃

panelacikova
15. dec 2022

každý a jeden by frflal, keby 1,5 roka nemal sex 🙄 buď rada, že len frfle, 90% mužov by už dávno malo narazené milenky a riešili by rozvod. dala by som mu nobelovú cenu. on nemá krízu, on má nedostatok sexu.

autor
15. dec 2022

@dianka555 O tom som mu už hovorila že mi to vadí,no to už má asi v povahe.Pracujem.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
15. dec 2022

autorka - nie, nemá to v povahe. dokazuješ to tými slovami: "no muž po 40tke sa zmenil.Zacal hundrat frflat na všetko"
ak má muž toto v povahe, frfle odmlada. tvoj muž má akútny nedostatok sexu a môžeš mu nohy, ruky bozkávať, že ťa (pravdepodobne) doteraz nepodviedol. takže šup šup, vylez si pekne na neho a konečne mu daj to, čo každý chlap potrebuje.