Ahojte, prosím dá sa nájsť vôbec ešte normálny chlap od 35r. vyššie? podarilo sa to niektorej? ja už som stratila nádej. mám 32r. skúsenosti so sukničkárom, s patologickým manipulátorom a s rozvedeným, ktorý bol v kuse na služobke. všetky tieto vzťahy nakoniec krachli, a ja už som prestala dúfať, že sa ešte v tomto veku môže nájsť nejaký muž, ktorý bude ku mne pasovať. ktorý nebude nejaký ,,vadný", lebo asi všetci čo boli dobrí chlapi tak sú už dávno zadaní a tak asi už je to všetko márne. či je ešte nejaká nádej?
dvoch z týchto som spoznala na zoznamkách, toho sukničkára a manipulátora. rozvedený bol kolega. som aj teraz na zoznamke, ale už sa bojím aj sniekým napísať, aby sa z toho zase nevykľul podobný prípad ako tí dvaja.
nie, nenajde sa uz normalny chlap, minuli sa prave predminuly piatok, okolo 14:28 🙄
najde ale treba prestat hladat a tlacit na to, nebyt nestastna ze si sama. Byt spokoj a a vyrovnana sama so sebou uzivat si obdobie slobody , potom to same pride samozrejme treba chodit medzi ludi a cestovat nie sediet nad zoznamkou
Urcite ano, ved kolko chlapov sa rozide po dlhorocnych vztahoch bez deti, s detmi, venuju sa praci, cestuju, vratia sa na SK hladaj🙂nemyslim si, ze co zostane su len vadni🤣
Keď som mala 32, našla som si manžela, o 4 roky mladšieho, som maximálne spokojná. Bol slobodný, bezdetný, ale žil v zahraničí dlhšie, takže bol sám. Zoznámili sme sa tiež na zoznamke. Nezufaj, určite sa niekto nájde aj pre teba. Držím palce.
Ja som mala za sebou kus patologický vzťah, nejako som ďalšie vzťahy neriešila, bola som zmierená s tým, že zostanem sama, mala som prácu, starú felíciu, kúpila som si garsónku ... a potom, len tak zo srandy, sme sa s kolegyňou zaregistrovali na nejakej zoznamke ... fakt len zo zvedavosti ... boli tam teda kadejaké typy mužov, ale hádam do 2-týždňov sa mi ozval chalan, teraz už môj manžel, chvíľku sme si písali, potom sme sa stretli ... vtedy som mala 34 ... bolo s ním kus roboty, lebo vyrastal v rodine, kde jeho otec chľastal, robil doma bordel atď. no proste muž bol dosť zakríknutý, nevedel objektívne spracovávať emócie atď., ja som ale tak nejako od začiatku cítila, že je to ON ... sme manželia, máme dcéru ... má síce svoje muchy, ktoré ma dostávajú do vývrtky (isto aj ja mám, nie som dokonalá), no nemenila by som ... čo má prísť, príde.
Napr moj brat🙂..nikdy nemal štastie, zdramo je slušný ,baby ho len využili,bol dobrý kým dal celú výplatu.. ale sa uz rozhodol ostať sam ,má 38r.
A plno ho chapem, dnešné baby vätšinou sú len na peniaze
@janickacrazy
@dzulli1980
z tých zoznamiek som tomu aj ja dávala šancu, lenže posledné dva kusy ako som písala sukničkár, ktorému bolo nakoniec jedno aj s koľkými naraz by išiel, druhý sa mi zdal solídnejší ale vykľul sa z neho manipulátor s narcistickými rysmi tiež mi jeho správanie ospravedlňoval že mal otca zlého a je poznačený z detstva, ale teda nebol zakríknutý tento, sebavedomia na rozdávanie, skôr arogantnejší by som povedala.
Ja a dve moje velmi dobre kamosky sme si nasli az v/po 35. Ony dve rozvedenych s detmi, ja slobodneho bezdetneho. Inac ako pise @dzuli1980, aj moj pochadza z rodiny, kde je otec alkoholik a mal.kvoli tomu aj problem nadviazat vztah. Ale nakoniec je z neho velmi dobry partner, pri ktorom kazdy den citim,,ze ma ma rad. Ma este aj kamosa, takmer ako brata, ktory je este aj teraz po 40 slobodny, je to velmi dobry chalan a dufam, ze si este niekoho najde.
@marianarem ak sa ti dá napises prosim ako sa u nho prejavovalo to tazsie nadvazovanie vztahu? aku mal povahu zo začiatku? pripadne ako ho to poznacilo ten otec alkoholik. zaujimalo by ma to, lebo aj to su asi rôzne pribehy, napriklad ako pisem vyssie u tohto so zoznamky sa to prejavilo že mal také manipulatorske skloni vraj kvoli otcovi tiez
Môj muž tiež nebol prvý zo zoznamky, ono treba skúšať, môj bol číslo 7. Tiež som narazila na kadejakých exotov. Jeden bol lakomy, druhý stále basnil o svojej ex, tretí bol zakriknuty, atď. Tiež už som bola na prášky a nakoniec som šťastná už 13 rokov a je to láska ako hrom. Nevzdávaj to.
@dzulli1980 sa mi paci, ze “mala som staru feliciu” 😂😂😂😂
@janickacrazy tak si to nevzdala hned , ja uz som po tych dvoch stretntuiach a vztahoch hotova a neverim ze este sa moze najst niekto normlany. bojim sa uz aj pisat s niekym. a len si sa s nimi stretla alebo aj ste spolu chodili a potom rozisli?
Ak chces napis mi sukromne, napisem ti, len nechcem o manzelovi pisat verejne citlivejsie podrobnosti.
A co si predstavujes pod pojmom normalny? Asi existuje. Ale schopni chlapi po 35 maju casto deti alebo dlhodobe vztahy a pomaly sa chystaju mat deti. Bezdetni nezadani chlapi na zoznamkach (aspon podla mojej kolegyne, ktora tam nejaky cas stravila) su neschopni, casto ziju u rodicov, striedaju zeny ako ponozky (ziadna im neni dost dobra), maju dlhy az po usi alebo cely zivot zasvacuju svojej praci ci nejakemu konicku, co je vacsinou aj ich hlavny predmet debat so zenami.
Urcite da, len je ich uz menej 🙂 ja som nasla v 34ke.
@brembo praveze uz mam vela rokov. na suknickarov uz si budem davat pozor snad sa mi to bude darit
@ropucha6 kde si si nasla muza?🙂
sestra sa vykaslala na zoznamky a stretla toho svojho chlapa ked cestovala domov a isla cez spolujazdu
My sme si len písali a stretli sme sa na jednu kávu, ale proste nebolo to ono, takže ďalšie stretnutie som už odmietla. No a keď som stretla môjho muža, tak to bola láska na prvý pohľad, po 2 mesiacoch zásnuby, po 6 svadba a teraz po 13 rokoch ma znovu požiadal o ruku, že on si to chce zopakovať. No nemiluj ho.
Milá autorka, plne Ťa chápem, tiež som sa na svojho muža načakala, hoc sme sa stihli vziať tesne pred 30tkou. Ale nevzdávaj sa - poznám viacero ľudí čo našli svoju polovičku po 30tke, 40tke. Chápem že zoznamky sú vyčerpávajúce, pre mňa tiež bola zoznamka len posledná možnosť (ktorej som sa našťastie stihla vyhnúť). Ale pozri, stále je šanca, že sa nájde aj niekto normálny. Len sa hľadá asi čím ďalej tým ťažšie. Nenechaj sa odradiť, veď čo získaš tým, že to teraz vzdáš? Na druhej strane, viem že sa to ľahko povie, no skús sa zároveň aj uvoľniť a netlačiť na pílu. Prajem veľa zdaru pri hľadaní 😉
vek 32… mesiac po rozchode s velmi zlym koncom horsim ako z hororu / psycho k tomu nevera. Po mesiaci som vyplakana vynervovana odisla na dovolenku tradicne na milovane miesto… absolutne tuzba a zaujem o muzov bolo to posledne… 2 dni pred odchodom na SK som stretla vdaka tomu ze prsalo( pribeh ako z rozpravky) muza o 3 r starsieho nezadaneho nerozvedeneho… prve 3 roky nas delilo 750 km nqpriek tomu sme sa stretavali lazdy mesiac… potom to skoncilo- pre jeho zdrav problemy.. pauza vyse 1,5 r ktoru sme obaja prezili o samote po tom obdobi sme zacali odznova a nic lepsie a krajsie som v zivote nestretla ! 1,5 r pauzy nas naucilo uvedomit si co nqvzajom pre seba znamename a ake mame priority! pocas toho obdobia nikto z nas nemal ziadneho partnera ani kratku znamost. pribeh ktory zacal “ rozpravkou” tak rozpravkov aj konci sme stastne spolu a nic lepsie som v zivote nestretla…
naozaj je nikeey viac nehladat/ nesilit a venovat sa sebe…
V zoznamke pokracuj, ale nesmies byt frustrovana z dvoch neuspechov. Ani to neber tak, ze je to neuspech. Ked s niekym ides von ,ides len spoznat noveho cloveka. Kazdy clovek aj ten, ktory Ti nesadne Ti trochu rozsiri obzory a minimalne poskytne iny pohlad na zivot ako mas Ty a tak to ber.. Daj si ciel, ze sa stretnes s 10timi chlapmi a je velka sanca ,ze s 10timi si s niekym budete pasovat. Samozrejme stretnut sa myslim realne len stretnut, pokecat a ist domov, nie stretnut a mat sex atd.. ;) Po dvoch chlapoch robit zavery je predcasne.
Ja mam kamosa, je normalny, zlaty, ma dobre drce, je to rodina mojho muza... Nemal stastie na zensku tak je zatial sam. Ale ma 37, ale nevyzera na to. 😊😊😊