Dá sa milovať dve ženy naraz?

patrikjames
27. sep 2024

Je možné že chlap je v manželstve spokojný ale miluje inú ženu? Prečo pokiaľ je chlap spokojný s manželkou túži po inej žene? 🤔 Alebo ho láka pocit niečoho nového?

moonlight1210
27. sep 2024

Tuto otazku maju aj zeny dobrych manzelov. Ze ako je mozne, ze sa po usi zrazu zalubila do ineho.

deti95060810
27. sep 2024

a prečo nie...však doma má servis a u druhej milovanie... 😉

kp7333
27. sep 2024

Lebo clovek nie je od prirody monogamny. Monogamia je rozhodnutie, aj za cenu obety. Je to vec volby a otazka cti. Ked si ctim mravy a lubim svoju partnerku, tak budem bojovat s pokusenim, aby som nepodlahol. Pokial som slaboch a moje tuzby zvitazia nad moralkou a zdravym rozumom, tak podlahnem a riskujem stratu partnerky (minimalne jej dovery).

ivangeline
27. sep 2024

Treba sa pozriet do hĺbky a šírky jeho spokojnosti. So sebou samým. S manželkou.

pralinka25
27. sep 2024

@patrikjames byt spokojny a milovat su dve odlisne veci. a nie je laska ako laska.

monikabull
27. sep 2024

@patrikjames Patrik, alebo James🙂. Keď si si vytvoril profil 9/2024 a pýtaš sa tu na takúto otázku, tak chceš tu od žien návod, ako sa z toho "vymotať", lebo si sa zaľúbil počas manželstva do inej? Alebo návody, ako to dobre zamaskovať a užívať si doma ten "servis" a u milenky dobrý sex?🙂 Čo chceš vlaste počuť? Áno, je to možné zaľúbiť sa aj do inej, keď máš doma nudu, stereotyp a podobne..Ale to treba riešiť hlavne doma, nie tu😉....

patrikjames
autor
27. sep 2024

@monikabull manželku som nikdy nepodviedol a ani to nemám v plane urobiť. Skôr prichádza otázka príjemného pocitu v prítomnosti inej ženy. Otázku ktorú som položil nebola myslená na sexuálny pomer ale skôr na citovú väzbu 😊

patrikjames
autor
27. sep 2024

@deti95060810 treba pozorne čítať príspevok. Pýtal som sa na citovú väzbu, nie na sex

maranta_leuconeura
27. sep 2024

Uplne normalne to je. Ty si vyberas ako budes zit svoj zivot. Niektori to potlacia, lebo si slubili monogamiu (pozor to nie je to iste ako byt partnermi, manzelmi, to este monogamiu neznamena, hoci je to tak vacsinovo chapane), niektori jednoducho za chrbtom druheho realizuju tieto svoje potreby a niektori sa dohodnu s partnerom/manzelom, ze svoj vztah otvoria. Takze je to o dohode medzi partnermi a tvojom svedomi ci chces robit nieco za chrbtom, ak sa nedohodnete

kp7333
27. sep 2024

@patrikjames ten prijemny pocit sa vola pritazlivost. Mozno je tam chemia, ktora moze prerast do zamilovanosti. Su to normalne pocity, ktore zazivaju zeny aj muzi. Dolezite je nechat si to pre seba a hlavne ich ustrasit v platonickej rovine.

maranta_leuconeura
27. sep 2024

A laka ta nieco ine, lebo NIKTO na planete ti nedokaze na 100% naplnit tvoje ocakavania. Aj to je normalne. Vacsina sa dokaze uspokojit s takmer naplnenymi alebo na polovicu naplnenymi a nepotrebuju hladat nieco ine.

maranta_leuconeura
27. sep 2024

@kp7333 nemusi si to nechat pre seba. My sa o takych veciach s muzom normalne rozpravame, stalo sa nam to obom za tych x rokov, ved nezijeme v izolacii, pohybujeme sa medzi inymi ludmi, tak je to normalne.

kp7333
27. sep 2024

@maranta_leuconeura myslela som to skor v zmysle, ze nedat vediet druhej strane, ze sa mi paci, lebo to je krok k novemu vztahu a zniceniu sucasneho.

lentilka78
27. sep 2024

@patrikjames áno je to možné, keď si s manželkou roky, ste na seba zvyknutí, pripadne mate deti a spoločny majetok a stereotyp, môže prísť tak vietor medzi vás, že sa zahladis inde, len rozdiel je v tom ci reálne aj chce podviest alebo to v sebe nejako utrasies, lebo ak raz tam vznikne citová väzba, tvoj súčasný vzťah pôjde skôr či neskôr "do kytek"

minenkak
27. sep 2024

@patrikjames a láska je niečím obmedzená?

kavasmliekom
27. sep 2024

@patrikjames nie, nemiluje obe naraz, nikdy im to ani naraz nepovie.

katka700
27. sep 2024

@patrikjames Akú radu čakáš? Všetko je o tvojom moralnom nastavení a o tom že si zachovás zdravý rozum a nenechás sa strhnúť všadeprítomnou propagáciou promiskuity.

mamamasama
27. sep 2024

Dajú sa milovať dve deti naraz? Áno.

komplikovana
27. sep 2024

Sexualnu pritazlivost - tuzbu mozes zazit s viacerymi zenami. Lasku vsak nie. Otazka je ak podlahnes inej, co potom? Co ti to moze dat? Vies, ze vo vztahu s manzelkou mozes vztah posuvat dalej a dalej?

rorino
27. sep 2024

@patrikjames si si istý že tú druhú miluješ,alebo je to len predstava?Miloval by si ju aj v rozhádaných teplákoch,rozosoatu a strapatý ráno,či s vráskami po rokoch?Možno je to jen ilúzia a keď by nastala každodenná realita a odpadla počiatočná zamilovanosť bolo by všetko inak

lentilka78
27. sep 2024

@komplikovana otázka je aj to, či sa dá vzťah s manželkou posúvať ďalej, často to tak nie je a preto ľudia aj muži ale aj ženy, hľadajú inde to co im chýba doma.
Poviem príklad, jednému z partnerov chyba neha, bežné prejavy lásky ako sú objatia, bozky, pritulenia a druhy mu to nedokáže dávať lebo sám to nepotrebuje a keď to aj urobí občas, je to len nasilu lebo to druhá strana vyžaduje, časom sa môže stať, že ten ktorému to chyba to nájde inde a nie je sa čomu čudovať

marca12
27. sep 2024

@patrikjames Je to otazka volby. Budem ignorovat ten prijemny pocit alebo chcem rozvijat ten prijemny pocit. Kazdy obcas takyto pocit zazijeme,ale je na nas ako sa rozhodneme. Mne sa zatial dari ignorovat 😀 a mam to tak v plane navzdy. Nechcem si zacinat nic s nikym,nepotrebujem to a nemam rada komplikacie a stresy. Rozhodla som sa byt verna a za tym si idem.

lentilka78
27. sep 2024

@marca12 presne tak, aj ja to tak mam, zažije to každý z nás ale je to otázka voľby, avšak často som v okolí zažila ze to ľudia brali ako šancu sa dostať z nefungujucejo vzťahu

alexis617
27. sep 2024

@patrikjames podľa mňa áno je to možné doma ma rodinu deti zázemie ženu čo sa o všetko postará ,ale akosi sa vytratí to vzrušenie, tešenie sa z jej prítomnosťi po rokoch sa stane pre neho len šedá myška o ktorú už nemusí bojovať a laká ho predstava aká by bola druha čo sa mu páči možno len jej úsmev,flirt s ňou ,rozhovor aby nemusel zas odpovedať na večné otázky ako bolo v práci,čo si dáš na večeru,kam pôjdeme s deťmi zrazu všetko okrem stereotipu nudi s každodenného života poteší ,alebo sa mýlim?

lentilka78
27. sep 2024

@alexis617 len nič nie je iba biele a čierne, kľudne ten muž doma nemusí mať všetko tip top pripravené, navarene, oprate, upratané ako sa často prezentuje, akoby všetky ženy boli superhrdinky, môže to byť aj inak. Môže aj on byt ten ktorý tieto činnosti vykonáva popri práci rovným dielom so ženou, určite v tom nie je vždy len to ze si chce užiť mimo domu, často určite nejde len o ten sex, ale o mentálne porozumenie.
Určite tam ide aj o nejaké vzrušenie, niečo nové, možno si potrebujú ti ľudia niečo dokázať, alebo jednoducho len vycúvať z niečoho co nefunguje.
Píšem všeobecne, týka sa to podľa mňa rovnako mužov aj žien

pralinka25
27. sep 2024

noooo podla mna problem mnohych manzelstiev/partnerstiev je ten ze prestanu spolu flirtovat, bavit sa a zazivat nieco. a clovek to potrebuje. a kedze doma to upadlo lahsie sa tomu prepadne niekde inde.

alexis617
27. sep 2024

@pralinka25 asi máš naozaj pravdu možno je jednodukšie obiavovať nové ,ako pokazené vzťahy napravovať

lentilka78
27. sep 2024

@pralinka25 presne tak, aj toto je vo vzťahu veľmi dôležité, neriešiť len pracu, deti, domácnosť, ale nájsť si čas aj na seba v súkromí, poflirtovat, vybehnúť niekam sami atď

alexis617
27. sep 2024

@lentilka78 on ale píše ,že je v manželstve spokojný a sex nehľadá skôr citovú stranku

pralinka25
27. sep 2024

@alexis617 no vsak ano ale od toho je len krocik k fyzickej vazbe. co si budeme ....

inak fajn by bolo si sem tam pripomenut preco sme si toho partnera vybrali.
a teda tot casanova nech sa na to pozrie este inak. on je spokojny ale zahladel sa inde. co ak jeho zena to ma rovnako? nebolo by fajn investovat energiu do zbalenia vlastnej zeny? lebo sa hovori kym ty sa divas na inu zenu niekto dalsi sa diva na tu tvoju.