Ahojte,prišla som si pre úprimnú radu.
Čo vám pomaha neziarlit? Ano,som žiarlivá niekedy to skôr preháňam aj keď nemusím. Snažila som sa zmeniť,pretože si svoju chybu uvedomujem,ale výsledok skoro žiadny.
Som verna,aj moj priateľ mi je verny,ale aj tak sa bojím čo ak..
@viestta problém bude asi v tom sebavedomí , ja ho mám veľmi nízke 😞každopádne dakujem
Žiarlivosť je o sebaúcte..ak budeš žiarliť nič sa nezmení ak by chcel byť neverný ani tvoja žiarlivosť to nezmení. To nie je o ňom ale o tebe. Musíš zapracovať na seba láske.
@athena27 To suhlasim,ale ja neviem kde a ako začať. Keďže som sa snažila zmeniť a nepomohlo.
ked nevies kde zacat najdi si psychologa
No hlavne treba chcieť naozaj a vytrvať, skús si prečítať knihu od Louise Gay Miluj svoj život. A hľadaj na sebe to pekne, nekritizuje sa.
Ved vcera tu bola rovnaka tema. Vyhladaj si ju. Myslim, ze baby nebavi kazdy den pisat to iste 😉
výborne ti to napísala viestta. ja pridám ešte štipku názoru a to takého, že nežiarliť by ti mal pomáhať tvoj partner ako taký. to znamená aj prvú časť viesttinho príspevku, že ak by ti on dával dostatočne pociťovať, že ty si preňho tá NAJ, svojimi slovami či skutkami, keby sa mu vždy rozžiarili oči, keď ťa vidí, keby mal potrebu stále sa ťa dotýkať, keď ste spolu, proste vysielať akékoľvek signály, že si preňho to najúžasnejšie, nežiarlila by si.... ak je to chladný psí čumák, nečudo, že žiarliš 🙂
a plus, ako opäť spomenula viestta, uvedomiť si to, že dokážeš žiť a fungovať aj bez neho. aby on cítil z teba takú sebaistotu, žeby ťa ani stratiť nechcel. a opäť by teda robil veci, ktorými by ti dával pociťovať, že si preňho a jeho život potrebná.
Veru, mne tu raz jedna baba napisala, ked som sa jej pytala na ziarlivost, s ktorou mala take problemy, ze sa az rozviedla a potom druhykrat vydala a uz neziarli, ze v com to bolo, odpovedala, ze proste ten jej novy jej nedava dovody na ziarlenie. Ale to je aj o tom, kde ma kto aku hranicu, ak ziarlis len preto, lebo sa muz pozrel z okna na pocasie a tam isla prave nejaka baba, tak je problem, ak ale ziarlis preto, lebo on ti pred ocami verejne flirtuje s kazdou, tak vlastne mas dovod ziarlit, a nemusis hladat chybu v sebe.
Mas pocit, ze bez chlapa budes nieco menej?
@mirco50 je mi verny, ale vo vzťahu predtým má bývalý partner podviedol a je ťažké dôverovať
@autorka Dôveruj ale preveruj!. Rozvodovosť viac ako 50%, 40% mužov podviedlo, 29% žien podviedlo, stačia ti tieto čísla?( i keď sú to len orientačné, takže bude to vyššie) Pracuješ vo väčšej firme? naozaj si nepostrehla že dvaja zadaní v tvojej práci sú si ,, bližší ,, ako by sa patrilo? Chodíte na teambuldingy? firemné akcie? tam sa nikdy nič nezomlelo medzi kolegami? 😲
U nás nemá problém muž s tromi deťmi chodiť so ženou s práce na ,,prechádzky,, 😂
Takisto matka 2 detí samozrejme ,, šťastne vydatá,, 👏nemá problém absolovať na akciách vyšetrenie mandlí a iných otvorov od určitého kolegu.😀 A vieš čo je všetkom na grc? Keď je akcia kde sú zavolaní aj partneri tak robia sa ako keby nič a hrajú sa na happy family 😢
Dobrý kamarát robí Uber cez víkendy takto si privyrába takto. Minule som tu písala: 4 ženy okolo 35 rokov, babská jazda, všetko maminy vydaté mali v sebe trošku alkoholu aaaaaaaaa dopadlo to tak že s jednou sa aj stretol neskôr (mali sex) a ide sa ďalej.😎
To bolo na margo toho, že asi ty máš tú ženskú intuíciu,byť trošku žiarlivá, inak by si to nerobila a žila by si šťastne ako ostatné mamičky vyššie, len ten kto vie rátam tak vie že niektoré mamičky vyššie ich manžel musí logicky matematicky štatisticky podvádzať, lebo Štatistika!!!! 4 mamičky z 10 vyššie sú podvádzané a tieto ženy ti dávajú radi aby si plne dôverovala tvojmu mužovi, samozrejme môžeš, nemusíš si nič všímať na ňom ani sa zaujímať kde je , s kým je, čo robí.
Čo oči nevidia srdce nebolí ako povedalo zopár žien tu na MK😉
@lilitela s nikým neflirtuje ani mi nedáva nejake dôvody žiarliť, ale som veľmi žiarlivá a tak mi zle príde skoro všetko,,ja si to priznám
Tak to je pre teba taky prvy dobry krok, ze si to vies priznat. Potom uz len asi opakovat, ze je fajn, ze ti nedava dovod, ze sa nemusis bat, ze je dorby v tom a tom, ze mu veris a doverujes, ako taku kazdodennu meditaciu. pre seba tiez, ze si mila, dobra, pekna, mas pekne oci, vlasy, dobre varis...
@lilitela ďakujem pekne😊😊musím popracovať na sebe len som chcela počuť ostatne nazory starších
Prečo zakladáš rovnaké témy?
@tanyag pretože sa pytam JA a chcem aby tie nazory boli venované MNE. Taktiež je milión diskusii o podvádzaní ,meškaní menštruácii a kadečo a tiež sa ich pytas? 🙂
A myslíš, že ti ženy poradia ináč, ako poradili inej osobe? Nemyslím...Vždy ich odpoveď bude rovnaká.
Mne je to v podstate jedno, len som položila otázku, na ktorú som dostala odpoveď.
A skús ubrať z toho JA ...JA ...JA ...MNE... MNE... MNE...Možno aj to pramení z tej tvojej žiarlivosti...Žiarlivosť nie je len vo vzťahu medzi mužom a ženou...ale celkovo žiarlivosť na iné osoby, na rodinu, na úspech iného, .. takže to, že TY chceš, aby odpovedali TEBE...je istý spôsob žiarlivosti a možno si to ani neuvedomuješ 🤭🤭🤭 Nech sa ti darí...
Uvedomenie si, že to, čo sa môže stať, ale nemusí, aj tak nijako neovplyvnim.
Zdravy vztah je...ked sa pre druheho rozhodujes slobodne.. a ked si vies predstavit aj zivot bez neho..
skus si ujasnit, ze keby ta chce podviest ta podvedie a tebe ani ziarlivost nepomoze, ty nemozes nikoho nutit byt s tebou alebo nieco, proste je to rozhodnutie, ze chce byt s tebou, keby sa rozhodol inak, tak s tym nic neurobis a toto uvedomenie mne otvorilo oci
Ja ti skopirujem co som pisala pred par dnami
ked budes mat istotu, ze ty si to najlepsie co tvojho muza mohlo stretnut, nebude ta zozierat predstava, ze ta vymeni za inu, lepsiu. (a to naozaj nie je len o tehlickach na bruchu, to hadam uznas) A to aby si mala istotu, ze si ta najlepsia, to chce mat sebavedomie a poznat svoju hodnotu.
Druha vec je, ze clovek sebavedomy a poznajuci svoju hodnotu si je isty, ze aj v pripade rozchodu je schopny fungovat a zit bez toho druheho, takze sa nezoziera obavami co by si bez neho pocal.