Taká téma na večer, že čo je podľa vás na mužoch sexy...😂
Nejaká vlastnosť, alebo časť tela?😌
Nezachadzajme úplne do detailov...😂 Nejaká nezvyčajná vec...
Za mňa sú to ruky, a ak chlap vie tancovať 🤗😂
Mne pripada strasne sexy ked vie chlap varit a vyziva sa v tom 🙂
Zarastená hruď a strnisko na brade. Musí byť cieľavedomý. No proste ako ten môj 😎
Nemám rada, keď je chlap salámista, čo ma na všetko čas.
Mam to podobne ako ty. Ak vie tancovat. Potom su to oci, milujem ak ma strnisko a ploche brucho 🙄🤭😄
tvár. oči. láskyplný a hrejivý pohľad 🙂 to, že sa vie o všetko postarať a vie si dať rady naozaj takmer v každej situácii. že sa nehrá na pána boha, ale prizná aj svoje chyby. že chce dať viac lásky, než dostáva. samozrejme, zaváži aj postava, nemusí byť borec, ale nechcela by som nejakého doslova pupkáča, ktorý sedí pred telkou, misa oškvarkov na bruchu a pchá a pchá.... 😀 veľa vecí záleží od veku a zdravotného stavu, samozrejme 🙂
Ja viem čo nie je sexi... 50tnik na diskotéke v ružovom tričku 🤦🤣🤣🤣🤣
Inteligencia 🙄
@diamond007 rozuve tricko no go 😂🙏 (v akomkolvek veku)
Mal by byť starší a musí mať charizmu..ak ju nemá, môže to byť aj neviem kto, ale nezaujme... Inak asi klasika pekne moderne slušne oblečený a upravený chlap a ked je k tomu všetkému cítiť dobrý parfum..och.. 😁
Úsmev a uniforma
mne sa páčia pekné oči a zmysel pre humor.. v tejto dobe negativizmu a smutných správ je skvelé stretnúť niekoho, kto nefrfle a dokáže druhých rozosmiať....
Sebavedomie (nie arogancia) a zmysel pre humor. A dobra rit 🤪
Sympatia, príťažlivosť a chémia musí byť! Musí byť vhodný aj do koča, aj do voza! Do môjho ☝️😄
No za mňa, vysoký ,voňavý, upravený muž, so šedinami 😊
Tiež si všímam ruky :D Mužské veľké ruky ma proste fascinujú. Takisto oči, inteligenciaa všeobecný prehľad. 🙂
Na mojom je asi vsetko sexy, telo, hlas, to ako sa sprava ku mne ako k zene. Ja mu to aj stale hovorim, ze je neskutocne pritazlivy 😀
... chlap by mal najmä VOŇAŤ 😉 ... A nemusí to byť práve Acqua di Gio 😉 ... Ak funguje to správne mužské pižmo i bez parfému, vtedy je to very sexy 😉
Velke ruky, siroke ramena, pekna rit a strnisko🤭
Mne sa na chlapoch páči strnisko,uniforma (nie hocijaká), všeobecný rozhľad, aby bol vyšší odo mňa,aby som mala pocit bezpečia a niekedy aj akoby trosku odmeranost.
Minule k nám došli 2 policajti večer,no skoro som odpadla,fešáci 😂
Ešte ak vie dobre skombinovať oblečenie a musí voňať a starať sa o seba. Pekné zuby a úsmev, nie je nad to
Určite krásny úsmev, husté vlasy, vyšší, tmavý 🤩
Vôňa. A asi som divná ale mňa fascinujú jazvy nech sú akékoľvek veľké a nech ich je akokoľvek veľa
Ešte dám z druhej strany,čo sa mi nepáči. Žlté pokazené zuby,dlhé špinavé nechty, smrad z potu a za mňa ani dlhé vlasy nie.
Dospelost, vnutorna sila, skusenosti a hlbka.
Za mňa vyhrnute predlaktia. Proste keď má tričko s dlhým rukávom a vyhrnie si ho 🙂
Mne sa odjakživa páčili muži čo mali zarastenú bradu, veľký nos a mile oči.. no a museli byť inteligentni a dobraci s muznym hlasom..
@diamond007 To snáđ nie, to ste vážne zažila takého odvažlivca🤣 Ak v ružovom a 50 , možno chlapcov hľadal😁
Starší a vyší ako ja, strnisko, široké ramená, ruky . Ako bolo spomenuté sexi je pre mňa aj v uniforme (nie napr. policajná hliadka ale takí "kuklači" - mňam 😁)
@aurora33 presne to mám aj jaaaa. Tričko alebo aj košeľa 🤤😅
Za mňa široký mužný vypracovaný chrbát . A keď je chlap chlapom a vie udržať tu rovinu že aj sa o seba zdravo starať a keď treba aj domáci majster byt .