Čo je podľa vás na mužoch sexy?

22. mar 2022

Taká téma na večer, že čo je podľa vás na mužoch sexy...😂
Nejaká vlastnosť, alebo časť tela?😌
Nezachadzajme úplne do detailov...😂 Nejaká nezvyčajná vec...
Za mňa sú to ruky, a ak chlap vie tancovať 🤗😂

angelous1991
22. mar 2022

Za mňa široký mužný vypracovaný chrbát . A keď je chlap chlapom a vie udržať tu rovinu že aj sa o seba zdravo starať a keď treba aj domáci majster byt .

tehula2016
22. mar 2022

Mne pripada strasne sexy ked vie chlap varit a vyziva sa v tom 🙂

crazy_lazy
22. mar 2022

Zarastená hruď a strnisko na brade. Musí byť cieľavedomý. No proste ako ten môj 😎
Nemám rada, keď je chlap salámista, čo ma na všetko čas.

terina25
22. mar 2022

Mam to podobne ako ty. Ak vie tancovat. Potom su to oci, milujem ak ma strnisko a ploche brucho 🙄🤭😄

panelacikova
22. mar 2022

tvár. oči. láskyplný a hrejivý pohľad 🙂 to, že sa vie o všetko postarať a vie si dať rady naozaj takmer v každej situácii. že sa nehrá na pána boha, ale prizná aj svoje chyby. že chce dať viac lásky, než dostáva. samozrejme, zaváži aj postava, nemusí byť borec, ale nechcela by som nejakého doslova pupkáča, ktorý sedí pred telkou, misa oškvarkov na bruchu a pchá a pchá.... 😀 veľa vecí záleží od veku a zdravotného stavu, samozrejme 🙂

diamond007
22. mar 2022

Ja viem čo nie je sexi... 50tnik na diskotéke v ružovom tričku 🤦🤣🤣🤣🤣

babovka2321
22. mar 2022

Inteligencia 🙄

alanko20
22. mar 2022

@diamond007 rozuve tricko no go 😂🙏 (v akomkolvek veku)

leskovael
22. mar 2022

Mal by byť starší a musí mať charizmu..ak ju nemá, môže to byť aj neviem kto, ale nezaujme... Inak asi klasika pekne moderne slušne oblečený a upravený chlap a ked je k tomu všetkému cítiť dobrý parfum..och.. 😁

gir
22. mar 2022

Úsmev a uniforma

7lenka11
22. mar 2022

mne sa páčia pekné oči a zmysel pre humor.. v tejto dobe negativizmu a smutných správ je skvelé stretnúť niekoho, kto nefrfle a dokáže druhých rozosmiať....

gladys_07
22. mar 2022

Sebavedomie (nie arogancia) a zmysel pre humor. A dobra rit 🤪

eva112014
22. mar 2022

Sympatia, príťažlivosť a chémia musí byť! Musí byť vhodný aj do koča, aj do voza! Do môjho ☝️😄

eva112014
22. mar 2022

@gladys_07 A ja že som vadná 😅 Ako starnem, veru všímam si tie rite u chlapov 😂

krtko1313
22. mar 2022

No za mňa, vysoký ,voňavý, upravený muž, so šedinami 😊

tinka_1807
22. mar 2022

Tiež si všímam ruky :D Mužské veľké ruky ma proste fascinujú. Takisto oči, inteligenciaa všeobecný prehľad. 🙂

kiki68
22. mar 2022

Na mojom je asi vsetko sexy, telo, hlas, to ako sa sprava ku mne ako k zene. Ja mu to aj stale hovorim, ze je neskutocne pritazlivy 😀

zzzuzzzu
22. mar 2022

... chlap by mal najmä VOŇAŤ 😉 ... A nemusí to byť práve Acqua di Gio 😉 ... Ak funguje to správne mužské pižmo i bez parfému, vtedy je to very sexy 😉

petronellla87
22. mar 2022

Velke ruky, siroke ramena, pekna rit a strnisko🤭

lilyianka
22. mar 2022

Mne sa na chlapoch páči strnisko,uniforma (nie hocijaká), všeobecný rozhľad, aby bol vyšší odo mňa,aby som mala pocit bezpečia a niekedy aj akoby trosku odmeranost.
Minule k nám došli 2 policajti večer,no skoro som odpadla,fešáci 😂

lilyianka
22. mar 2022

Ešte ak vie dobre skombinovať oblečenie a musí voňať a starať sa o seba. Pekné zuby a úsmev, nie je nad to

modrymotyl8
22. mar 2022

Určite krásny úsmev, husté vlasy, vyšší, tmavý 🤩

sszuzu8
22. mar 2022

Vôňa. A asi som divná ale mňa fascinujú jazvy nech sú akékoľvek veľké a nech ich je akokoľvek veľa

lilyianka
22. mar 2022

Ešte dám z druhej strany,čo sa mi nepáči. Žlté pokazené zuby,dlhé špinavé nechty, smrad z potu a za mňa ani dlhé vlasy nie.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marianarem
22. mar 2022

Dospelost, vnutorna sila, skusenosti a hlbka.

aurora33
23. mar 2022

Za mňa vyhrnute predlaktia. Proste keď má tričko s dlhým rukávom a vyhrnie si ho 🙂

jana_eyre_2
23. mar 2022

Mne sa odjakživa páčili muži čo mali zarastenú bradu, veľký nos a mile oči.. no a museli byť inteligentni a dobraci s muznym hlasom..

hellwant
23. mar 2022

@diamond007 To snáđ nie, to ste vážne zažila takého odvažlivca🤣 Ak v ružovom a 50 , možno chlapcov hľadal😁

anastasiagrey
23. mar 2022

Starší a vyší ako ja, strnisko, široké ramená, ruky . Ako bolo spomenuté sexi je pre mňa aj v uniforme (nie napr. policajná hliadka ale takí "kuklači" - mňam 😁)
@aurora33 presne to mám aj jaaaa. Tričko alebo aj košeľa 🤤😅