ahojte,
najde sa tu mlada zena ktora by mi pomohla nachytat mojho snubenca pred svadbou? mam podozrenie ze si pise na zoznamkach s inymi zenami a posiela im svoje fotky, nasla som take indicie v jeho telefone.
velmi ma to zabolelo, co je ale nevyhnutne, musis vediet anglicky, lebo je cudzinec, byt mlada pekne vyzerajuca najidealnejsie blondina (alebo fotky aj stiahneme)to je jedno, ale musis mat whap alebo telegram s inym ako slovenskym cislom registrovanym.
ostatne on nepouziva a kebyze je tam slovenske cislo, docvakne mu, ze je to nejaka "moja kamoska".
dakujem pekne za ochotu. trvalo by to cele len mozno max cca 5 dni to pisanie ani to nie casto, len chcem zistit ci ma zaprie, ci posle nejake fotky, a o com bude flirtovat s tou druhou neznamou.....chcem ho nachystat..lebo mam neblaheho tusaka.
@kitycat lebo ho milujem, chcem vediet,co si takeho pise s tymi damami cez niekoho, ja mu nemozem pisat,lebo by to zistil z mojho tonu konverzacie a anglictiny, to musi byt niekto iny, a s inym cislom a predvolbou.
@kitycat nemam dokazy, preto sa "nemozem" len tak rozist pred svadbou, preto potrebujem screenshoty vsetkeho, aby som mala pevny dokaz v ruke, aj pred jeho rodicmi aj jemu to potom otrepem o hlavu.
Naco je to dobre? Ak mu neveris, tak to skonci a hladaj inde stastie. Rozist sa mozes aj bez dokazov. Staci to, ze mu neveris.
Nedoverujes mu. Naco ty potrebujes svokrovcom ukazovat nejake screenshoty? Tvoj pocit je tvoj dokaz
ja sa nemozem len tak rozist, lebo uz planujeme svadbu, mam take pocity, siesty zmysel, a stale visi na whape a telegrame, tak som ho chcela nachytat, a mat z toho jasne dokazy nepriestrelne, nech mozem zrusit v pohode svadbu.
Môžeš sa rozísť. Kedykoľvek a bez dôkazov. Nie si jeho majetok a je to tvoje slobodné rozhodnutie, či si ho vezmeš alebo nie 🤷. Nič mu nemusíš dokazovať a otrieskavať o hlavu... A keby sa "nechytil", tak si ho vezmeš? 🤔
Ale netaraj, rozist sa mozes kedy len chces a lepsie pred ako po svadbe.
Sú proste osoby, ktoré neodídu len tak.
Potrebujú to polovičke pekne chrstnuť do tváre aj s dôkazmi.
Nepotrebujes dokazy, komu chces co dokazovat?Ze ty mu neveris proste staci...
ak riešiš tento problém pred svadbou tak asi je namieste svadbu s týmto chlapom prehodnotiť...ale to si asi nechcela počuť že...ty hľadáš niekoho kto by s tebou hral túto hru...
potom sa niekedy ozvi ako to dopadlo...
Na to aby si zrusila svadbu nepotrebujes screen toho čo si vypisuje. Ty mu neveris a to staci. Alebo to nechaj tak a trap sa cely zivot ze hude obhanat ine sukne.Rozhidnutie za teba nikto neurobi.
A co ze planujete svadbu? To je nejaky dovod? Toto keby si myslim o svojom buducom manzelovi/ manzelke, tak by mi ani nenapadlo trpnut doma a pisat na modreho konika preboha. Si ho posadim a vykomunikujem. Snad vies, ci ti muz, ktoreho si chces zobrat do oci klame alebo nie. A ak ta miluje, tak ti ten mobil ukaze a vysvegli ti vsetko, aby si sa ty netrapila, nie? To co nate za vztah, ze on visi na whatsappe a ty tu trpnes s kym si cele dni vypisuje? Vobdc to nemyslim zle, je mi luto, ak ti ublizuje, ale oisem narovinu, aby si sa spamatala. Je pod moju uroven hladat na internete zeny na taketo nieco
Viem, že toto nie sú tie rady, po ktoré si si sem prišla, ale dovolím si aj tak jednu nevyžiadanú dať... uvedom si, že vernosť sa dokázať nedá... niečo v tom vzťahu zjavne nie je v poriadku, keď máš takéto podozrenia... ak sa nechytí, tie veci sa zázračne nezlepšia a ty budeš môcť rýpať a hľadať donekonečna...
Vies co, keby to aj tak bolo, ja si myslim, ze ak mate pred svadbou, tak si da teraz pozor. Takze ho nenachytas. Ak ti zahyba, tak si ho neber, ak su to len troje strachy, tak popracuj na sebavedomi
Kup si nejaku travel a e-sim online na tyzden za par supov a mas cudzie cislo. Vacsinou su ti provideri z Izraela a pod. Nainstalujes, zaregistrujes telegram na to a ficis
A ked sa na to nechyti, tak budes mat realnu zaruku, ze ta fakt nikdy so ziadnou nepodvedie??
@martinmmartin ale nedavaju nahodou tie travel e simky - len napr. na slvoenske cislo, ci si mozem vybrat nejake cislo? to kde kupim, to je skvely a famozny napad 🙂 :* to sa da ? nevedela som. wau, to mi nenapadlo vazne,ale myslela som, ze davaju iba slovensky vyber cisiel. ja musim mat nejake ruske, ukrajinske alebo polske neviem madarske nieco taketo....
nie, su to firmy registrovane kade tade ( danove vyhody) a ked si u nich kupis balik (region) co obsahuje aj sk ( eu) tak tu roamingujes a mas ich nahodne cislo z ich tramtarie. Da sa kupit na par dni za jednotky eur. Vygoogli si travel eSim . Mas ich na vyber asi tisice
Bud mu veris a nemas preco riesit sprostosti, alebo mu neveris a potom s nim nemas preco byt… a na rozchod staci proste rozhodnutie, v podstate nemusis ani nic vysvetlovat. Nie je to sice pekne, nejake vysvetlenie si zasluzi kazdy, ale dokazovat naozaj nic nemusis.
A ako si to predstavuješ? len tak mu niekto náhodne napíše cez whatsapp? lebo ja mám whatsapp a ešte sa mi nestalo, aby mi niekto cudzí napísal 🤔
si normálna?! Podozrievaš ho, nedôveruješ mu, šmíruješ mu telefón, chceš ho nachytať a spraviť mu škandál pred rodinou a čo ja viem ešte kde - a pritom sa zaňho chceš vydať? Ty nebudeš v poriadku...
radsej pred svadbou ako po svadbe a este s detmi..
No chudák ... Ty si parádna stíhačka ... hádam aj službu mu tým urobíš, keď ho necháš.
Tak, keď ho miluješ, musí byť úžasný. Pekne na všetko zabudni a vydaj sa.
To sú teda rady, máš blbe podozrenie tak sa hneď rozid, zruš svadbu, rozved sa 🙄🙄🙄 ja, po skúsenostiach s mužmi, som nedoverovala tomu môjmu rok a rok som ho “skúšala” a tajne lustrovala telefón. Až potom som si povedala že mu môžem veriť, takže chápem ta, aj by som ti pomohla, ale nespĺňam to číslo 😁
No tak poďme na to...mi pošli do správy jeho číslo. Foto stiahnem z netu.
On je furt na zoznamkach/ tipujem za na mobile a ty mu uz teraz neveris. To je za mna dovodov na zrusenie svadby dost, a jeho rodicom to fakt vysvetlovat nemusis, oni s nim zit nebudu... ale ved hraj saskaren ked ta to bavi.
Sa s nim rozid ci ten prstienok je prilis čačaný? 🤔