Chce, aby som u neho prespala

30. aug 2021

Ahojte, píšem si s jedným chlapom a dohodli sme si stretnutie. On sa ma spýtal (cez správy ) či by som mohla aj prespať alebo ostať na víkend, no mne to na prvé stretnutie príde zvláštne :D čo si o tom myslite vy ? Je medzi nami asi 100km

lesana25
30. aug 2021

Myslim si len toľko, že taká čo ho pozná v realite mu nedá, tak to skúša na teba. Si taká zúfalá, aby si povedala áno?

emalka
30. aug 2021

Ak to tebe pride priskoro alebo ti na tom nieco nesedi, tak do toho nechod 🙂 Na prve stretnutie to je priskoro aj pre mna. Pekne by som mu vysvetlila, ak nieje debil tak to pochopi a bude respektovat bez frflania 🙂

autor
30. aug 2021

@lesana25 samozrejme že som mu povedala že nie, že to je skoro. A on že “môžem spat inde” :D

len_nig
30. aug 2021

Ja by som ani nešla za ním 100km veď nech príde on 😬

sissy27
30. aug 2021

nič zvláštne na tom nie je, dúfa v sex, tak sa pýta, či tam je nejaká šanca 😀
ale teda ja neviem či som staromódna, ale nemal by aspoň na prvé rande prísť on za tebou?

sunshine_007
30. aug 2021

Suhlasim s @len_nig, preco by si isla ty za nim, nech prijde on, alebo sa stretnite na pol ceste, daj mu sancu aby vyvinul namahu a ukazal svoj zaujem..

klip0
30. aug 2021

Ani ja by som nešla za ním, nech príde on a po stretnutí ide naspäť alebo spí v hoteli alebo kde len chce ale sám. Na prvý krát je veľa byť spolu aj celý deň nieto aj na noc alebo na víkend.
Ale fakt prečo máš ísť ty za ním ? Veď on je chlap a keď je to prvý krát...

autor
30. aug 2021

@klip0 no však ano, ja by som za ním ani nešla, podľa mna len chcel zistiť či som ochotna prist ja za nim, resp k nemu😂

tenerifka
30. aug 2021

vsetko zavisi od toho, co chces ty, ako to citis, ak mas chut sa s nim vyspat, tak do toho, ak nie, povedz nie.
Pisem to preto, lebo ja som mala sex s mojim vtedy priatelom hned na prvom stretku, on prisiel za mnou, ja som chcela a odvtedy preslo 24 rokov, 22 sme manzelia.
Zivot je kratky, ale nerob nic, co ti nie je po voli

spadnutaslivka
30. aug 2021

ešte povedz, že je to rande naslepo a odpadnem

autor
30. aug 2021

@spadnutaslivka no jasne že nie! Taka odvážna nie som😂

catherinah
30. aug 2021

Ja by som sa bal, ze ma zabije. Ale ja pocuvam a pozeram vela krimi pribehov 😀🙈

tykat
30. aug 2021

@len_nig "nech pride on" ...no to urcite, co ked bude chciet prespat? 😂😂😂

simca06022011
30. aug 2021

🙂)) no... a uz ste sa videli? ak je to prve rande tak urcite nie...

autor
30. aug 2021

@simca06022011 nie nevideli sme sa 🙂

marysa21
30. aug 2021

Ak si píšete , už dlho a viete o sebe dostatočne veľa tak by som buď prespala u neho ,alebo na hotely, ale bez sexu samozrejme a s tým , že by som mu to napísala dopredu nech vie na čom je a nech si rozmyslí , či mám prísť na návštevu k nemu. Ísť 100km na pár hodín na rande by som nešla.

alaguema
30. aug 2021

To je ako keby si prespala u úplne cudzieho chlapa, ktorého stretneš na ulici. Písanie si je NIČ. Nevieš o ňom nič viac, než čo sa on rozhodol, že budeš vedieť. Možno je to násilník, psychopat, špinavec, nechutný ožran...Nechápem, že toto dospelé ženy riešia. A vôbec...prečo ideš ty za ním. Píšeš, že ste si už dohodli stretnutie predpokladám, že v jeho meste.

autor
30. aug 2021

@alaguema myslela som to tak, že sme sa rozhodli že sa stretneme. Teda sme si dohodli stretnutie, no bez určeného miesta ani dňa ..😃 ja sa do toho nejak nehrniem a po tej otázke od neho už zrejme ani zo stretnutia nič nebude 😃

autor
30. aug 2021

Ale aj keď si cely deň nenapíšeme ani nič, vzdy mi napíše dobru noc a tak dalej..😃 akože je zlaty, ale súhlasím s tebou @alaguema

savanna
30. aug 2021

Ja by som to brala tak, ze chce len sex. A este k tomu uplne bez namahy, lebo este ty by si bola ta, ktora precestuje 100 km. On by vlastne nemusel spravit nic. Chlap, ktory by to s tebou myslel vazne, by prisiel za tebou a normalne by ta pozval niekam von. Lenze jemu sa nechce, tak skusa, ktora sa chyti.

janinka007
30. aug 2021

Ako dlho si píšete, aký máš z neho pocit? 100km je tak niečo cez hodinu cesty autom, takže nič mimoriadne. To sa môžete stretnúť kľudne na polceste a až pri osobnom stretnutí zistíš, či si sedíte. Cez písmená sa ľudia javia častokrát úplne inak, akí v skutočnosti sú.

spadnutaslivka
30. aug 2021

nechápem :D pýtam sa, či je to rande naslepo, tak vraj nie. a vzápätí píšeš, že ste sa nevideli.... tak čo to potom je, ak to nie je rande naslepo???

kitycat
30. aug 2021

A rande ste uz mali, ze chcete postupit na vyssi level?

spadnutaslivka
30. aug 2021

@kitycat ešte sa ani nevideli🙄

alexaalex
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
30. aug 2021

Sú dve možnosti:
1. zaujala si ho celkom dosť a naozaj ťa chce viac spoznať, no na 2-3 hodinovej káve ťa asi ťažko spozná lepšie (a ty jeho), tak ti navrhol víkend, aby ste mali dosť času na seba
2. reálnejšia možnosť je, že naozaj dúfa v sex, čo neznamená, že s ním ráta na 100%.

ale súhlasím s babami. ani ja by som nešla k nemu na víkend. navrhla by som mu rande niekde cca 30 km od svojho bydliska (čiže od jeho 70 km - predsa je muž, môže obetovať väčšiu cestu). a dala by som tú 3-hodinú "kávu". čiže nejaký obed a potom ešte posedenie, ak by bol príjemný spoločník. no a potom uvidíš, či si padnete navzájom do oka.

ak odmietne takúto alternatívu, nešla by som veru nikam. poletíš raz, potom druhý raz.... bude očakávať, že vždy, keď si povie, ty prikývneš. na figu začiatok 😉

rubinka
30. aug 2021

To myslíš vážne? Veď ten chlap ti jasné dal najavo že mu ide len o jedno. Toto naozaj hľadáš? Ani by som sa s ním nestretla. Prejavil sa hneď.

diusqa761
30. aug 2021

Možno chce s tebou iba stráviť viacej času, nemusí byť hneď úchyl a vrah 🙄. Povedala by som že jedine pod podmienkou že SAMA prespím v hoteli niekde v meste a on u seba

sissy27
30. aug 2021

@alexaalex a veď mal rovno povedať čo chce 😂😂😂 keď nespomínal sex tak čo budeš 😂

alexaalex
30. aug 2021

@sissy27 anooo presne..🤣👍