Ahojte, ja sa chcem len opýtať na jednu vec, lebo mi ostalo dosť zle z celej situácie, v ktorej som sa ocitla. Ako to máte vo vzťahoch vy? Neviem ako sa to presne opýtať. Keď niečo pokazíte alebo niekedy poviete niečo, čo vás potom mrzí, ale si to uvedomíte a ospravedlníte sa zato, tak ako sa váš partner k tomu postaví? Ja som len proste dnes bola s priateľom aj s jeho rodinou spoločne a je pravda, že som bola dosť nespoločenská, nie vyslovene protivná, ale mám svoje dni (asi nemusím špecifikovať viac) a aj som tuším niečo mu tam povedala, ale nebolo to ozaj nič vážne. Ibaže on strašne sa na mňa nahneval, že ako sa chovám pred jeho rodinou, strašne mi vynadal, až som ostala dosť prekvapená a stalo sa to o šiestej, je desať a ešte stále mi to vyčita, už som sa mu mu milión krát ospravedlnila. Plakala som ako zmyslov zbavená, ako malé dieťa, ale s ním to akoby vôbec nepohlo, bol úplne kľudný, až mám z toho mráz na chrbte, akoby nemal emócie. Neviem, či to preháňam ja a chovám sa ako malé dieťa (čo sa tak či tak) a mala som mu dať priestor a nie mu revať alebo je on vážne psychopat a nemá ľútosť. Ja to tak nemám, pretože nech mu je čokoľvek, hocikedy mi môže zavolať, vždy som tu pre neho a on ostal akoby ho vôbec nezaujíma, že už niekoľko hodín plačem a že mi je to ľúto a že som ho prosila, aby sa aspoň chvíľu bavil so mnou normálne a nie len mi hovoril aký som sociopat a ako sa za mňa hanbí. Len dodal, že mi to vracia za dnešok a že si to zaslúžim, lebo plačem sama kvôli sebe. Rozmýšľam, že ak nemá pravdu on, že sa naozaj rozídem s ním, ale bojím sa, že má pravdu on a že ho svojím plačom vydieram. Čo si myslíte vy? Nemali by tu byť partneri pre seba, keď im je zle, aj keď si zato môžu sami?
No mysl8m,že chlapi celkovo nemajú radi plač u žien. A nechaj ho chvíľu tak,netreba sa každú chvíľu ospravedlňovať. Vieš ako sa vraví,"ráno múdrejšia večera " 😉
A to si akože čo robila, že ťa takto nazýva, že sociopat?
Nabudúce keď nebudeš vo svojej koži, zostaň doma a budeš mať svätý pokoj.
@vilma7 Postavil sa, že ide s niekým volať a ja som naňho zakričala, že či ma tu nechá akože samú. A ešte som povedala, že je pre mňa dlho sedieť 4,5hod v aute, keď pôjdeme k jeho babke. Proste som bola odutá, len keby nejdem, tak zase počúvam, že som nešla.
@cocolino234 Úplne s tým súhlasím. Mal pravdu a nemala som čo doma revať zato, ale chovať sa normálne.
Podla mna ste zvlastni obaja. Problemy riesite ako male deti.
Nefňuč, mozno aj on ma kramy, ste sa zrazili v nesprávnu chvilu, tak sa teraz nevnucuj, ked chces plač ale v súkromí a nevydieraj ho ze ty plačeš a jemu je to jedno, mozno aj on place akú ma arogantnú babu a nevydiera ta tým. Hlavne si to do budúcna zapamätaj ze sa nemas hrať na nafrnenu princeznú, uz ci s týmto alebo s iným chlapom.
To si nanho kricala pred rodinou?trocha si hystericka 🤣asi to nebolo prvy x co si nieco vyviedla, ze?isla si preto, aby nebol nahnevany a aj tak to dopadlo zle nabuduce bud doma a nerob nic nasilu.A sto x by som sa neospravedlnovala tak Ti nebolo dobre, mozno si prestrelila a co?ospravedlnila si sa a visc to nerozoberajte
@tykat Nie som nafrnená, mávam panické záchvaty, keď cestujem príliš ďaleko, ale to je jedno 🙂
Koľko máš rokov? Ako ja by som na svojho chlapa nekricala ci ma nechá samu a on ide volať, nemám 5rokov.ale na druhú stranu by som nenechala aby po mne ešte niekoľko hodín hukal. Myslim ze je chyba na oboch stranách a bud sa naučte spolu komunikovať alebo to zabaľte a choďte od seba.
A takisto je aj jeho detinské správanie ze sa oduje keď nechceš ísť s ním k jeho babke. Co to sam nezvládne?
@sense Nie kričala naňho ako kričala, len zakričala...normálnym hlasom. Ale hej, mal pravdu, som proste otrasná a revať budem v súkromí, ženy tu majú byť pre mužov.
Ale 4 hodiny počúvať nadávky, že som mu niečo povedala? Akože ja som submisívna, ja som zvyknutá nato, že mám poslúchať, ale toto mi už prišlo trošku príliš a hlavne to, že mu to bolo totálne jedno, že mi prišlo neskutočne zle.
Ale vy ženy ste vycvičené ešte lepšie, poslušné ako psy, mám sa čo učiť od vás.
Nezdá sa mi, že on by bol bezcitný, príde mi len, že má toho dosť ... asi to nebude poprvé ... určite nie je bezchybný a mal to komunikovať inak, nemal ti za to strašne vynadať (ak ti fakt hnusne vynadal a aj na toto si sa nepozerala len moc precitlivene rovnako ako na to, že išiel telefonovať), aj keď áno, spravila si chybu aj ty a vieš to, ospravedlnila si sa a niekedy je potom naozaj najlepšie nechať tomu druhému priestor ... teda záchvaty revu kvôliv tejto konkrétnej situácii by akýkoľvek pokus o rozumnú komunikáciu odradili aj mňa, lebo aj podľa tvojich odpovedí tu si v tomto momente totálne iracionálna, sama sa ľutuješ a chceš aby ťa ľutovali ostatní, ale citovým vydierním cesta nevede ...nejde o to, že nemáš nárok na svoje pocity, ale o spôsob akým si ich vyjadrila
Je pravda, že ani ty si nebola úplne “top”, ale zas aby po tebe hukal a vyvrsoval sa? Myslím, že obaja ste si nic neostali dlžní a dnes bude najlepšie, ak to uzavriete. A nie, ja si nemyslím, že ženy tu majú byt pre mužov, toto si urcite nehovor. Máte tu byt pre seba vzájomne. Aby ti on “nieco vracal za dnesok”? Ako pardon, sme v škôlke? Ospravedlnila si sa, život ma ísť ďalej. Navyše, ja keď mam svoje dni, tak mi býva naozaj zle. Fungovat musim, ale jedine, čo prosim, aby do mna nikto nerýpal. Pretože reagujem inak ako po zvysok mesiaca 🙈 Ak nemá pochopenie najbližší človek, tak kto potom docerta? Možno by ste s partnerom mali potrénovať obaja - on ovládanie, ty asertivitu. Ale nie dnes, dnes už choďte spat
Núďo? 🤣
Cim viac píšeš tým menej mi príde tvoj priateľ divný 😀
Je to príliš a mala by si sa s ním rozísť. Nejde o to co sa stalo, ale ty nie si povaha pre jeho povahu.
@cocolino234 no a čo. Je kopa takých. Na tom nie je nič zlé. Prečo by mala byť vo vzťahu kde si na nej niekto vyvrsuje komplexy keď nemusí. Aj submisivni bojkovia chcú partnera. Ci jej to bude stačiť alebo importovať je druhá vec
Keby môj chlap na mňa zareval, že "nenechaj ma tu samého", keď idem telefonovať, tak ho ovalím lopatou....Asi toľko k tvojmu detinskému chovaniu☹
Ale plakala som doma, nie pred nimi, samozrejme. Lebo radšej som odišla odtiaľ, keď mi začal nadávať.