Ahojte baby. V akom veku bol váš partner, keď ste sa dali dokopy? Myslím, že bol vyzretý, mal v hlave usporiadané priority a hlavne si vás už naozaj vážil.
Mam 24, okolo seba chalanov v mojom veku a stále nevedia čo chcú.. neviem či sa radšej zamerať na starších alebo ako.. :D možno je to mojim vyžarovaním, ale vždy mám pocit že do vzťahu idem s čistým srdcom, mam ho otvorene no muži to len využívajú v svoj prospech. Nezaujímajú sa o moje pocity, ide im len o vlastný prospech, ego..
Som človek, ktorý ľuďom neverí.. snažila som sa otvoriť, veriť ze to so mnou myslia vážne a keď som sa otvorila, tak to len využíval🙂
36 a ja som mala 39.
Ja som mala 21a teraz už manžel 32
21. O dva týždne mal 22. 😁
40 🤣🤣🤣
21😂nevyzrete decko.. . Napriek tomu bol vzdy zodpovedny a tak pristupovak ku vsetkemu aj k nasmu vztahu..ma 40a teraz mi pride uz taky ako tak dozrety😁
On mal čerstvých 18 a ja 16😀
ja 15 on 19 .. :D a sme spolu doteraz (12 rokov)
asi závisí aj od osobnosti.. niekto nie je vyzretý ani v 30tke
Manžel mal 20, ja 18. Brali sme sa po 8 rokoch vzťahu, o ďalšie 3 sa nám narodila dcéra. Sme spolu 14 rokov.
Ex mal 18, ja 15. Po 12 rokoch sme sa rozišli. Našťastie. Terajší priateľ mal 26 a ja 29. A neplánujem menit.
21 ja a 27manzel
Prečo očakávaš, že nájdeš hotového chlapa presne podľa tvojich predstáv a ty budeš na 100% spĺňať jeho očakávania? Vzťah treba budovať a partneri sa vyvíjajú, navzájom spoznávajú a ovplyvňujú...
Úprimne som neočakávala, keď som spoznala pred skoro 20 rokmi môjho súčasného manžela, že to bude dlhší vzťah - on mal 19 a ja 23. Keď sa pozriem späť, tak som šťastná, že to ani jeden z nás nevzdal...
Peniaze a kariéra sú dôležité aj pre spoločný život, rovnako ako vzájomná úcta a rešpekt. Slepá zamilovanosť určite nie je zárukou dobrého a dlhodobého vzťahu.
33
@naneta258 obidvaja 27 a dlhé vzťahy a spolužitie za sebou.O 3 r sme mali dieťa a sme spolu 18 r
@naneta258 a čo je zle na peniazoch a kariére?Veď teraz má vek nájsť si dobrú prácu ..bývanie ..to či si Ťa bude vážiť nezáleží od veku.Dnes je mladá generácia sebecka a to nehovorím za to, že mám 45 r, ale stačí mi čo počujem od kamarátok čo majú deti okolo 25 r.Kazdy všetko delí moje, tvoje, žiadne ústupky v tvojom veku by som si hľadala aspoň o 3-5 r staršieho nie rovesnika
@naneta258 tak si nahnevaná, že si čakala a teraz sa Ti dáva málo času?Tak asi reálne v tej práci je nie?nechodí s kamarátmi po baroch.Ty študuješ či pracuješ?niektoré zamestnania sú také, že im treba venovať veľa času.Ako má vyzerať snaha z ich strany čo očakávas, že ako bude vyzerať vzťah?
@naneta258 27. Ja som mala 23, celkom som aj bola prekvapená, ako vedel čo chcel. Dobrá výška, v poho práca, chystal sa kúpiť si svoj byt. A pri mne si bol skoro hneď istý, že chce so mnou kráčať životom (požiadal ma o ruku po 10 mesiacoch). Teraz už sme svoji, máme aj synčeka a je nám fajn. 🙂