Ahojte mamičky. Prosím vás o radu. Ako zabudnúť a posunúť sa ďalej. S manželom sme spolu takmer 10 rokov. Pred pol rokom som sa dozvedela, že mal milenku a nielen to. Že mal prenajatý byt vo vedľajšej dedine, že spolu behali po wellnesoch, po výletoch, kým ja som kojila nášho vtedy pol ročného synčeka. Spoznali sa na zoznamke. Vravel mi, že chodí na služobky, ťahali to spolu vraj mesiace a ona mi napísala správu, vraj jej nepovedal, že má manželku a ona o ničom nevedela. Oľutoval to, seká dobrotu. Ale ako mu mám opäť veriť? Myslela som si, že je to medzi nami dokonalé a krásne. Bola to strašná rana pod pás. Nechcem sa rozviesť kvôli synovi a hlavne nemám kam s malým ísť. Ako mu znova začať veriť? Plus mi porozprávala, že mal kadekoho iného, ale neviem, možno klamala. Mne sa nechcr veriť, žeby niečo také robil. Som psychicky na dne..
@alicka92 Ahoj ,tak to je veru velka rana pod pas hm tazsko takemu cloveku doverovat,mne keby sa to stane uz doveru v nom nemam a prestaněm mu doverovat akoze velmi smutne a on si uzival s milenkou :( Rozpravali ste sa? Vela robi aj komunikacia ,nedokazem v takejto situaci poradit mas to tazske ,ale hlavne treba chladnu hlavu a vydiskutovat si to medzi sebou,neviem ci by som mu tak skoro odpustila povedal ti dovod preco to spravil vzdy je dovod len tak to neurobi
@alicka92 teba trapi iba to, ako mu opat verit? Chces zostat akoze kvoli synovi, a lebo nemas kam ist? Prepac, za mna nemas asi sebauctu a sebalasku - tak ju nema ani manzel k tebe ocvidne. Nechcem ta urazit- mozno iba skor otvorit oci. Nezahadzuj sa, nelutuj sa, hlavu hore a otvor oci. Chlap, ktory toto dokazal urobit je hajzel a urobi to zas .. a zas a zas... nevazi si ta, a ocividne si ani ty nevazis samu seba. Ak naozaj nemas kam ist, tak porozmyslaj co potrebukes a kolko, aby si odisla a zacni planovat... odkladat a ked to mozne bude, odid. Potom sa chlapec zbada. A mozno zmeni... a mozno ani nie.
nechutne....no nijako mu uz verit nebudes
Každá sme iná, niekto odpustí, niekto nie, niekto nechce ostať sám, niekto to zvládne ľahšie. Asi to chce čas, uvidíš, ako sa budeš cítiš ty, ako sa bude správať on.
Bude ti to robit stale, co si myslis? Aj on dobre vie, ze nemas kam a za co odist a ze kvoli dietatu ani nechces. Caka, kym vychladnes a potom s tym zacne znova. A mozno ani neprestal. Na co zeny myslite, ked si robite deti bez zazemia a bez financnej rezervy?
@alicka92 prečo neveríš, že mal viaceré, keď dokázal tak podlo a zákerne podvádzať a ešte aj všetko milenke platiť v období keď si mu porodila dieťa? Prvé, čo by som urobila, by boli testy na pohlavné choroby, druhé by som riešila financie a výživné na seba aj na dieťa a notorického k*revn*ka poslala k vode. Takýto typ ti nikdy nebol a nebude verný. Ty si asi ten naivný dôverčivý typ. Postav sa čím skôr na vlastné nohy, lebo si si vzala hovädo. 😒
Daj tomu čas, ak ho chceš, ak mu to chceš odpustiť urob hrubú čiaru a povedz ze je to posledná šanca.
Časom preboli a bude dobre, no musíte na tom pracovať obaja . Veľa síl želám.
@alicka92 aha, super. takže to skončilo a "oľutoval" to až potom, čo si sa skontaktovala s milenkou, ktorej si prezradila, že jej milý je ženatý a má už aj dieťa.... čiže ho pravdepodobne kopla do prdele ona, je tak? alebo som ťa zle pochopila a manželík bol ten, čo to ukončil ešte predtým, než si ty prišla na to? alebo na základe čoho kontaktovala ona teba? prišla na to ona, že je klamár, že na ňu hral slobodného, nezadaného a pritom bol ženatý? lebo jedine možnosť "B" by bola alternatíva, pri ktorej by som pouvažovala ešte to nejak skúsiť. "A" aj "C" by mi hovorili o tom, že nebyť toho, že to ukončila milenka, tak jej dodnes sedí pri riti...
záver: pri A a C by som mu neverila už nikdy. ani by som sa nesnažila veriť. využila by som jeho "sekanie dobroty" na to, aby som prežila ja aj dieťa a aby som sa naštartovala do ďalšieho života. doslova by som začala hrať. hrať manželku, matku.... viem, znie to príšerne, ale ak nemáš svoje prostriedky na osamostatnenie, toto je jediná možnosť.
opakujem - ak seká dobrotu iba preto, lebo to ukončila milenka, dlho mu to nevydrží. nájde si časom inú... toto nebol jednorazový úlet, niečo pod vplyvom alkoholu (pre mňa i toto nekompromisne neodpustiteľné)... ale toto bolo niečo dlhodobé, plánované, niečo, čo mienil udržať čo najdlhšie... a možno to trvalo dlhšie a už už plánoval teba opustiť a v tom do toho prišlo dieťa??? no neviem, ja osobne by som už nedokázala s týmto mužom ani len zhovárať sa. nie s ním ešte žiť, hajzel.
@panelacikova pochopila som to tak, ze milenka ziszila, ze on je zenaty a ma dieta a sama kontaktovala zakladatelku.
On si sype popol na hlavu a ona nevie ako mu odpustit a verit lebo odist nechce skrz financie.
@kitycat aj ja som to tak pochopila, tým pádom ide o "moju možnosť" pod písmenom C a teda platí, že ak by mu na to neprišla milenka, doteraz by to on s ňou ťahal.
čiže ak sa nemýlime v tom, kto toto ukončil, tak je to obyčajný hajzel a čoskoro to začne znovu. akurát s inou milenkou
@panelacikova tiez si myslim, ze si najde dalsiu ked bude chciet. A zakladatelke moze dojst casom navrh na rozvod aj ked by nechcela odist.
@veronikaszabova to si si ako spojila?
Zas povedzme si, aky dovod by mala klamat? Pokial klamal aj ju, boli ste v podstate na jednej lodi.. ona, pravdepodobne clovek co ma nejaku chrbtovu kost ho poslala do prdele ked zistila ze je zenaty.. on ta podvadzal asi cely cas 😟
No tomu človeku už veriť asi nebudeš nikdy. Jednorazová nevera môže sa stať to by som pochopila, tiež by som sa kôli 1nerozvadzala. Ale keď mal prenajatý byt fuu to už je iná liga a keď si predstavím že ja doma s dieťaťom cucim a on si zatiaľ užíva život s inou, to je úplne neprestavitelne. Ženu čo si má vážiť pomáhať jej, z vďaky že sa mu staráš o dieťa o neho zobrať do wellness aby si si odychla... Tá on tam ide s inou 🤦 chlapi sú hovada dúfam že tebe na sviatok dal čokoládu za 2eura a jej nejaký šperk 🤦 toto nikdy na chlapoch nepochopím že rodinné peniaze čo má dať dieťaťu investuje do prenájmu bytu a behanie s milenkou, želám tiež veľa síl keď si sa s ním rozhodla zostať
Nič nájdi si milenca aj ty 🙂 nech okúsi vlastnú medicínu nabudúce si on veľmi rozmyslí či je toto čo chce …
@nataly420 to už je len rada, jemu to bude tak maximálne jedno, lebo ju nemá rád, keby ju mal rád, tak nemá prenajatý byt, kde trávi čas s inou. 🙉
@elizabet173 pre mna rada dobrá so svinou musíš špinavo 🙂 chlapi bohužiaľ rozmýšľajú inak ako ženy že ju podviedol neznamená že ju nemá rad 🙂
@alicka92 Nesnaz sa zabudnut a znova mu verit. Podla mna to nejde a ani to nie je dobre. Jedine co mozes urobit je odpustit. Ak bude skutocne sekat dobrotu, budete mat iny vztah.
Nedavno som citala ze milovat znamena dat niekomu moc nas znicit a zaroven verit ze to neurobi. Ten tvoj to uz urobil, takze mu uz verit proste nemozes a tu moc mu uz nikdy nedas.
@nataly420 iste... s malým deckom na cecku teraz pobeží za milencom 🙄
@nataly420 so sviňou musíš špinavo, ale prečo by mala špinavo sama so sebou? Čo tým získa? Jemu je to fuk, aj keby sa vyspala s polovicou mesta, nie je objektom jeho záujmu, ona sa bude cítiť ako ešte väčšia chudera.
Toto asi nijak 😔 evidentne na tom finančne nie je zle, ak si mohol dovoliť nájom v inej obci, narážam tým má budúce vyzivne.. môžeš trošku vydržať kvôli peniazom, kým je dieťa malé ale ja by som uz bola všetkými silami na tom, aby som od neho odišla. Takto by som určite nechcela prežiť zvyšok svojho života.
@alicka92 toto nijako. Ak je to jednorazovka, v individualnych pripadoch u niekoho da, no toto bolo cielene, vedome planovane x- krat, prasil ju vzdy ked sa dalo. No a ona ho asi chce(la) dotlacit k inemu vysledku, no nejde to podla jej predstav, ked sa uchylila ku tomu, ze Ti racila milostivo oznamit, samozrejme v sebaobhajobe a s najcistejsim umyslom, co Tvoj pan manzel robi. Je jedno ci vedela, ci nevedela. Neverim , ze nevedela. Mozno nie hned uplne na zaciatku, no popri welnesoch a inych organizacne zvladnutych radovankach to vedela.
Manzelkam vypisuju ohrdnute milenky, citovo zainteresovane, nastvane , nie tie, co su nad vecou , lebo je to len milenec, tie kaslu na to a idu dalej. Keby mala taky charakter ako sa tvari, nebolo zamerom tat do ziveho, tak by to nechala tak a nechvalila sa milencovej zene, s malym dietatom, aby jej rozbila ten uzasny vztah. Jej narazil parohy a ona ohrdnuta kope okolo seba.
Ty premyslaj, ako z tohoto von, nie ako odpustat. Ten iny nebude.
@alicka92 tak mas rocneho syna a dlhodobo neverneho muza, alebo priatela, co ta nechce zobrat k moru?
(Len pls, nech to zas nie je o tom, ze kamoska si nevie zalozit vlastny nick na mk, tak pise cez tvoj.)
@alicka92
Už ten vzťah nikdy nebude taký aký ste mali vtedy keď si mu verila. Dôvera je veľmi dôležitá. Zase každý sme iný a ja píšem môj názor. Tiež som citlivá osoba a keď si ja partnera vážim , tak nehľadám iný vzťah ani flirt. Ja som stratila dôveru voči partnerovi. Človek sa nezmení, len dočasne akože sa zmenil. Po čase sa všetko opakuje.....
@alicka92 no..to sa asi ani neda…jednorazový úlet mozno ale toto bolo systematické, plánované, vedomé…ziadny krok vedla… musi to byt hrozne prežívať, prajem vela sil