Ako podporiť výdrž muža počas sexu?

18. sep 2021

Už dlhšie riešime tento problém. Občas som v úžase, že nevládzem ja, no väčšinou mi nestačí a vyvrcholí sa dosť skoro. Viem, že to záleží od viacerých podnetov, no aj tak by ma zaujímalo ako podporiť mužovu výdrž.
Máte niekto skúsenosť s nejakými vitamínmi?
Len nie Viagru- tú odmieta.
Ďakujeme

maria898
18. sep 2021

My sme teda mlady a moj muz vydzri naozaj velmi kratko. Neriesim on povie ze on je velmi vzruseny ze zo mna nemoze. Pomaha mu alkohol, teda ked si trochu spolu dame tak vydrz je dlhsia alebo riesime druhym kolom😂

mariska1989
18. sep 2021

Existuje sprej 😁😂 ak ho dá viac tak môže aj 2 hodiny a aj tak by sa neurobil .u nás je to tak isto 7 min sex poprípade 3/5 bol no časom vydrží dlhšie no aj tak sa stane že stále je to niekedy malo že ešte mohlo byť 😁😂 ale sprej nepoužíva vždy len raz začas alebo nech si pomôže skôr potom wc a potom vydrží

hivanik
18. sep 2021

Mňa napádajú 2 možnosti kedy to môže trvať dlhšie...
Spomínaný alkohol ( aj keď väčšie množstvo je niekedy na škodu lebo môže to až príliš predĺžiť)alebo sexualne aktívnejší.

pininka1
18. sep 2021

Nam nepomahalo nic, az cas. Po 40tke to zacalo byt lepsie.

liljana
18. sep 2021

Moze pocas sexu mysliet na nieco ine. Nech si precvici nasobilku, odmocniny, kde sa treba sustredit na nieco ine. Moze si pustit do sluchatiek mp3 nejaku audio knihu, detsku rozpravku, reklamu, navod na urobenie niecoho na stavbe,...
Trenovat. Ked to na neho pojde, preruste, pockajte par minut, pokracovat a zase.
Co znamena skoro? Ak on potrebuje 5-10 min a ty hodinu, tak to nenacvicite nikdy.

janickacrazy
18. sep 2021

@liljana Už som tu čítala na MK že treba myslieť na mŕtve mačiatka. Vraj to zaberá. No my máme skôr opačný problém.

snowflake07
18. sep 2021

@janickacrazy Mŕtve mačky?No zbohom 🙄

ajka0207
18. sep 2021

Neviem že by boli nejaké vitamíny v tejto oblasti. Ale okrem toho sa to dá riešiť: prestávkou, druhým kolom alebo nech myslí na niečo odveci (aj keď mne sa prieči tá predstava že máme sex a on by myslel na mŕtve mačky, to už radšej nech sa urobí za päť sekúnd). Ak to robíte bez kondómu tak aj ten vie celkom pomôcť. Ale teda neviem čo je pre teba krátko a ak máte pod 20 rokov tak sa to určite zlepší vekom.

mariska1989
18. sep 2021

😁😂

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
greywolf
20. sep 2021

Co Tak druhe kolo? Prip predohra dokoncit a potom sex.

heisenberg
24. sep 2021

@liljana to sú teda rady. To mu tak pri tej násobilke akurát tak zmäkne a môžu začať od znova..

autor
24. sep 2021

@heisenberg haha. To ste vystihli. Na jednej strane áno, celkom ok nápad myslieť na niečo iné, na druhej strane si neviem predstaviť, že by si počas takej intímnej chvíle, ktorá má patriť len nám, precvičoval násobilku alebo myslel na mŕtve mačky

hivanik
24. sep 2021

@heisenberg ...svojim spôsobom prerušovany sex 😂🤣🤭

ivca88
24. sep 2021

Noo.. a povedal prečo ?
Ak je z teba hotový, tak možno pomôže prvý krát sa len tak hrať.. ( nie sex, ale... 😁).. a potom ten ďalší krát už viac vydrží..
Alebo ako tu vyššie niekto písal, zvýšiť intenzitu. Ak má štýl 1 x týždenne, tak sa nečudujem, ak je hneď hotovy... Keby mal každý deň, tak to bude časom lepšie ☺️
Nerobila by som z toho vedu, určite by som mu to " nevyčítala" . Mne by to lichotilo .. je to vlastne milé

certica22
24. sep 2021

Skúšali ste aj erekcne krúžky?? 🙂

autor
24. sep 2021

@certica22 nie, nie. Nič také sme neskúšali.

certica22
24. sep 2021

skuste nic za to nedate 🙂

didi2102
24. sep 2021

@maria898 i ak s tým alkoholom aj u nás,keď si dáme pohár vína vydrzi dlhšie 😄 ale zase nebudeme kvôli sexu alkoholici 😄😄👍

maria898
24. sep 2021

@didi2102 jasne ze nie. My sme spokojny, staci dlhsia predohra a je to vsetko ok

slovakboy
24. sep 2021

Buď je veľmi vzrušivý, čo sa dá riešiť pomalším sexom alebo nejakým znecitlivením. Napr. Kondom. Ale veľmi často to môže byt z nervov zo stresu. Poznáš to podľa toho že sa mu najprv nechce postaviť potom tonpride a rýchlo odíde. To sa ťažšie rieši ale dá sa. Prechádzky kľud zdravý životný štýl a dobre vzťahy. Hlavne s tebou.

janickacrazy
24. sep 2021

@ivca88 no neviem, milé to možno je tak prvé 2 týždne, kamoška mala tento problém roky s manželom, dlhé roky sa trápila, nakoniec sa rozviedli, teraz má iného chlapa a povedala, že to sa ani porovnať nedá, konečne sa cíti milovaná, spokojná

vanesapeskova
25. sep 2021

@mariska1989 ako to myslíš stým WC nechápem

valeva
25. sep 2021

Mojmu pomohlo, ked bral macu peruansku a este libido tobolky. Daj si do googla, neviem ci to mozem pisat na stenu.

autor
25. sep 2021

@valeva ďakujeme

mareri
26. sep 2021

skuste si kupit intimny gel pre dlhšiu vydrž. Pomože to

mariska1989
26. sep 2021

@vanesapeskova keď sa chlap urobí ostane mu v ňom teda v trubici zvyšok spermií ak by ste chceli druhé kolo a nechceš bábo tak by trebalo aby muž šiel na wc vymočiť 😁🙈 tým vyplaví zvyšok čo tam ostal

zuzanaokasova
26. sep 2021

Aj ja odporúčam maca peruanska

noemikatka
26. sep 2021

@mariska1989 🤦🏽‍♀️🤣🤣 no a môj sa spravil 4x po pár minútach len potrosku🙈 lpoutieral sa a pokračovali sme 🤣🤣🤣 tak uvidíme čo stoho bude

mariska1989
26. sep 2021

@noemikatka 🙈😁😂 možno nič ak neboli plodné a ak bolo tak sa môže stať že môžeš ostať tehotná ..takým štýlom otehotnelo velá báb